Hamilelikte geçmeyen kaşıntı !

Bende vajinal kaşıntı çok çektim bildirim görünce acaba öyle bir seymi diye geldim ama değilmiş ... Çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun demeye geldim Allah şifa versin inşallah
Canim Allah razı olsun. İyi niyetin duan bile ne kadar kıymetli benim icin ahhh ahh bir bilsen. Amin inşaAllah.

Merhaba. Benim erken başladı. Allah affetsin bebeğimi korusun çok merhem de sürdüm hapta içtim. Suan iğne bile vuruyorum. Geçiyor mu hayır tabi ama işte insan evladı bir umut ya geçerse deyip kullanıyor. Benim tüm vücûd yara bere kan. Ahh ahh ne zor birsey.

Çok geçmiş olsun canim. Çok şükür erken Doğum olduğu halde bebeğiniz sizinle ve sağlıklı. Bunun için Rabbimize ne kadar şükretsek az. Maalesef benim o testler temiz çıktı. İnşaAllah bende sağlıklı bir şekilde kullandıklarımın bebeğime zarar getirmediğini Umut ederek biran önce günlerim geçsin Doğum yapıp bebeğimin önce sağlıklı olduğunu görmek ve kasıntımın son bulduğunu düşünerek umut ediyorum artık. Bekliyorum.

İnşaAllah canim. Bakıldı karaciğer ve safraya temiz çıktı. Banada pupp denildi ve ben ne verildiyse kullandim ve kullanıyorum. 1.5 aydır bu haldeyim daha 1-1.5 ayım var belki hafifletir diye umut ediyorum. Rabbim bağışlasın beni çok ilaç kullandim

Canim alerji testini sordum gebelikte yapılmıyor denildi. Yoksa çoktan yapardım ve önlemini alırdım bir sekil. Ya kan verdim karaciğer enzimi temiz çıkmıştı.

Allah razı olsun. Sabretmek zor çok zor. Ama sabretmekten baskada çare yok biliyorum. Banada doktor cinsiyetini sordu erkektir diyorlar dedim. Erkek bebek bekleyen anne adaylarında daha sık oluyor dedi. Anneniz sizde yaşamış ama abilerinizde olmamış. Demek ki bu doğruluğu kesin olmayan bir söylenti. Kızda da oluyor erkektede.

Amin canim. Hayırlısıyla yeni günün doğuşuyla Rabbim şifasını verir bana. Bu halde istemesem de kendimi üzüyorum da hırpalıyorum da. Günlerimin çok çabuk geçmesini umut ediyorum artık. İnşaAllah bebeğimi sağlıcakla kucağıma alirim. Allah raZi olsun.

Amiin ins cnm. Allah hepimizden razi olsun. Hindistan cevisi myagi cnm kasintilari hafifletme ozelligi var. Istersen bi arastir. Belki sana sifa olur.

Amin canim. Rabbim sizede şifa versin ve aynisini bir daha yaşatmasın. Sizin Doğumla bile geçmemiş. Bu dahada zor. Ben bir umut Doğumla geçer diye umut ediyorum.

Benim tüm vücudum kasiniyor. Sadece elim degil. Elim tek olsa deterjan ile alakalı diye düşünürdüm.
Ablamında eli kaşınıyor demedim ki heryeri
Kasiniyordu özellikle ayaklari. Bence bı dene yediklerine ictiklerine felan bir gün ara vererek

Amiin ins cnm. Allah hepimizden razi olsun. Hindistan cevisi myagi cnm kasintilari hafifletme ozelligi var. Istersen bi arastir. Belki sana sifa olur.
Ahhh ahhh canim 1.5 ayım araştırmakta geçti. Bunuda araştırırim. Kaybedecek birseyim kalmadı artık. Deniyorum her yolu. Amin sizdende cümlemizden de Allah razı olsun.

Anlamında eli kaşınıyor demedim ki heryeri
Kasiniyordu özellikle ayaklari
Yok bende hanı tüm vücudum olduğunu ifade ettim. Ks bkma o kadar zamanın uykusuzluğu ile yanlış okumuş yada anlamış olabilirim. Ayaklar daha feci zaten. Sert olduğu icin kaşımak bile zor ve daha geç geçiyor kasıntı orda.

gecmis olsun canim cok uzuldum adina ama benimde hic bir bilgim yok duymustum etrafimda boyle kasinanlar oluyordu ama seninkisi cok ciddi kendine zarar verme belki soylemesi kolay.. bakalim belki baska arkadaslar vardir bilen dualarim seninle
Allah razı olsun. İnanin gerçekten çok zor. Bilinen kasıntı gibi degil. Görüntüsü bile başka ve uzun sürüyor. Ahhh ahhh insan istemez dimi kendine zarar vermeyi. O anlık psikoloji iste. Kendim ettim kendim buldum. Zaten kasiniyorum ayrı dert. Birde topuğumda kestiğim yerlerden dolayı 3 gündür zor yere basıyorum.

Benim hamileligimdede olmuştu aynı sıkıntı doktor bana ataraks 25 mg ilaç verdi o geçirmişti kaşıntı falan kalmamıştı bi sor doktoruna geçmiş olsun bu arada aynılarını bende yaşadım
Allah razı olsun canim. Rabbim bir daha size yasatmasın bunu. Birkaç arkadaş saolsun öneride bulundu. Hepsini not edip cildiye doktoruna soracağım. Artık önerdiği olursa bir Umut onuda kullanacağım.

Rabbim sizede şifa versin. Ve gebesiniz sizi kazadan beladan korusun Rabbim. Sorun umarım size şifası olacak bir ilaç olur. Bana hiçbirinin olmadı. Gerçekten kasıntı çok beter. Hele ki gebeyken. Çünkü herseyi kullanamıyorsunuz. Rabbim herkese şifa versin

Canim dirençli uyuz salgını var uyuz gibi bişey olmasın.
Sordum canim uyuz muyum diye. Evde başka kaşınan var mi dedi. Eşim de yok dedim. Ve benim vücudumun görüntüsüne yanı leke ve yara şekline bakıp gebelikten dedi. Belkide uyuzdandir bilinmez. Ne bilelim ki doktorlar ne teşhis koysa ne ilaç verse onu uyguluyoruz artık. Şifa Allah’tan artık bakalım sonumuz nasıl olacak.

İnşaAlllah benim ki gibi olmaz csnim. Çok kötü çünkü. Hic yaşamani istemem. Hatta derler ya Rabbim dusmanima yasatmasın öyle beter birsey. Çok dikkat et canim. Kasıntıyı hafife alma bazen ciddi sorunlar olabiliyor. Doktora git. Karaciğer ve safra asidine baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…