Hamilelikte Cinsellik

Benim doktorum kısıtlama yok dedi.Kısıtlama daha çok riskli gebeliği olanlarda oluyormuş.Mesela çoğul gebeliği, kanaması olan ,daha önce düşük tehlikesi geçirmiş kişiler vs. Ama yine de herkes doktoruna danışmalı,çünkü her hamilelik kendine özgü bir süreci kapsar.Kiminde olan birşey başkasına olmayabilir.

Merhaba kızlar sorunum baya sıkıntılı.
Sorunum 21+1 günlük hamileyim ve 1 haftadır aşırı cinsel istek mevcut. o_O
Bunu esimde fark etti ve kendine sinir yapıyor Yetemiyorum diyor.:KK17:
Aksine hiç böyle olmazdı.
ilişki esnasında vücudum aşırı kasiliyor..
Açık konusamiyorm utanıyorum:oops:
Sizlerdede böyle mi yoksa ben mi garibim :KK43: ben Hormonlardan supheleniyorum
Canim jennifer lopez'in b plani diye bir filmi var,orada hamile birinin cinsel isteklerinin birden arttigini anlatmis,cok seker bi film,esinle birlikte izleyebilirsin hem o da kendi gormus olur:)ben izledigimde hamile kaldigimda boylemi olucam demistim ama olmadim,aslinda sen sanslisin bu konuda:)

bize 1 ay yasak geldi kızlar 1 defa kanamam oldu hala da lekelenmem devam ediyor... bu yasaklı süreç içinde isteğim arttı. hormonalmı yoksa yasak diyemi beni çekti sebebini anlamadım. akşam işten geldikmi hemen odama geçip uyuyorum eşimle hiç oturmuyorum dayanamam diye adamdan kaçıyorum onada bişey söylemedim ya oda dayanamazsa diye saklı tutuyorum :KK70: :KK70:

bize 1 ay yasak geldi kızlar 1 defa kanamam oldu hala da lekelenmem devam ediyor... bu yasaklı süreç içinde isteğim arttı. hormonalmı yoksa yasak diyemi beni çekti sebebini anlamadım. akşam işten geldikmi hemen odama geçip uyuyorum eşimle hiç oturmuyorum dayanamam diye adamdan kaçıyorum onada bişey söylemedim ya oda dayanamazsa diye saklı tutuyorum :KK70: :KK70:
Canim suan son ayima girdim millette cinsellik duygusu azalirmen bende tavan yapti esime yaklasinca sapik muamelesi goruyorum cocuga bisey olacak diye yaklasmiyor bana komedi bir durum resmen:KK70::KK70::KK70:

benim gebeligim riskli olmamasina ragmen korkuyorum cunku bi kere denedik oda rahimde kasilma yapti hemde cok bebegimde rahatsiz oldu cok cirpiniyordu cunki evet sperm erke dogumu tetikliyo.mumkun kadar ceknmek lazim.ne kalmiski.bebislerimiz sagsalim dogsunlar yapariz oz aman:KK23:

hormonal oldugu icindir ilk 3 ay ben tiksinmisdim resmen

5862, member: 368825"]Cinsel hayatınız yok mu? Nasıl yaniiii??? Doktora neden sormadınız şimdiye kadar? Eğer gebeliğinizde bir sıkıntı yoksa ve sizin için fiziksel açıdan tehlikeli bir durum yoksa neden olmasın ki? Sonrasında cinsel hayatınızda çok sıkıntı çekersiniz. Çok duyuyoruz okuyoruz bu hikayeleri.[/QUOTE]
Hakli olabilirsiniz. Yarin doktor kontrolüm var danisacagim doktoruma. Cinsellikle ilgili pek bi ayrıntıya girmiyor doktorum

kızlar size bir şey sormak istiyorum. sizce ilişki sırasında acı yanma olması normal mi. bir de ilişki sonrasında vajen girişindeki o kemikler adı ne bilmiyorum çatı mı oluyor orası her neyse orası ağrı yaptı özellikle ayağa kalkınca. sizce bu tehlikeli bir durum mudur doktoruma danışmam gerekir mi? sadece bir kez yaşadım bunu.

kızlar size bir şey sormak istiyorum. sizce ilişki sırasında acı yanma olması normal mi. bir de ilişki sonrasında vajen girişindeki o kemikler adı ne bilmiyorum çatı mı oluyor orası her neyse orası ağrı yaptı özellikle ayağa kalkınca. sizce bu tehlikeli bir durum mudur doktoruma danışmam gerekir mi? sadece bir kez yaşadım bunu.

ben yasamadim canim bir fikrim yok bnce sen genede sor ne olur ne olmaz

Kızlar rahim girişi ile bebişin arasında 5 cm varmış çok az değil mi hisseder eğer o kadaryakınsa. :KK12:Eşimle bunu duyduğumuzdan beri korkuyoruz yakınlaşmaya

X