Hamilelikte Cinsellik

kızlar hamileyim henüz bir aylık bile değilim ilişki konusunda ne yapalım hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç ilikişkiye girmedik korkuyoruz bi şey olur diye ..nasıl olmalı sizce

canım düşük tehliken olmadıgı sürece doktorlar ilişkiyi yasaklamıyorlar

hatta doğuma çok yardımcıymış ilişki.

bizde ilk 8 haftalıkken oldu şimdilik bekliyoruz ama kendimi kasmayı düşünmüyorum 9 ay boyunca valla aynne devam etcez galıba :KK49:

o zaman keyifli ve sakin oldugu bir vakit neden bu durumdan şikayetci oldugunu sor acıkca konusun canım bulmuş bunuyor valla:)

Sordum canım beni korkutuyorsun sanki o esnada .. sen değilsin ben yapmak istemiyorum dedi bende sen bilirsin gibisinden pekala dedim ustelemedim. Zaten 7 sinde doktora randevum uz var sorucam onun yanında içi rahatlasin

Bende oyleydim canim ama sukur gecti benim esimyapmiyordu birde hergun cocuga bisey olcak diye banada sorsan hergun istiyodum :) geciyo yani karnin cok buyuk degilken tadini cikar :KK70:

Haklısın Birtanem ay geçsin ya bizim ki odun yanıyorum orali olmuyor :KK70:

Haklısın Birtanem ay geçsin ya bizim ki odun yanıyorum orali olmuyor :KK70:

Benimkide oyle canim suan cok istek yok zaten 2 haftada bir belki yapiyoz ona bile kirk nazla yani sanki ben dusunmuyom cocugumu :KK70: :KK70: ben neler cektim ahh ahhh :) o yokken gurur yapiyodum yapmiycam o istesede diyodum gelince deli gibi istiyodum yine yok diyen o oluyodu :KK70: ben ona lohusalikta soracam artik gorur o gununu :)

Benimkide oyle canim suan cok istek yok zaten 2 haftada bir belki yapiyoz ona bile kirk nazla yani sanki ben dusunmuyom cocugumu :KK70: :KK70: ben neler cektim ahh ahhh :) o yokken gurur yapiyodum yapmiycam o istesede diyodum gelince deli gibi istiyodum yine yok diyen o oluyodu :KK70: ben ona lohusalikta soracam artik gorur o gununu :)

Hahahah :KK70: sende bendensin evde yanlizken yok istemiycem sakin olucam diorum yok gelince ben yelkenleri suya indiriyorum başka denizlere daliyorum Hahahah :KK70:
Bende düşünüyorum tabi insan düşünmez mi çocuğunu ama çok şükür tekme atıyor iyiyiz ama bizim ki deli işte öğle bişi ki eşimi hiç olmadığı kadar cekici görüyorum gözlerim bozuldu:KK70:

Kizlar supersiniz ya.bizdede tmm tersi.esim hamile kalmadan onceki durumumdan daha istekli.bende tersi istek yok.midem bulaniyor.kokulara karsi hassasim.10 haftaligim.13 haftaya kadar yasak aslinda ama biz haftada bir yapuyoruz.oda adamin durumuna uzuluyorum yazik diyorum yapiyorum.keske bende sizin gibi istekli olsam.istekli oldugum gunleri ozledim.

Kizlar supersiniz ya.bizdede tmm tersi.esim hamile kalmadan onceki durumumdan daha istekli.bende tersi istek yok.midem bulaniyor.kokulara karsi hassasim.10 haftaligim.13 haftaya kadar yasak aslinda ama biz haftada bir yapuyoruz.oda adamin durumuna uzuluyorum yazik diyorum yapiyorum.keske bende sizin gibi istekli olsam.istekli oldugum gunleri ozledim.

Kıyamam canım emin ol ben o haftalarda bulantidan cinsel ilişki bile aklıma gelmiyordu eşim de zorlamiyordu zaten

İlk 3 ay dikkatli olmak lazım tabi ama herhangi bir sıkıntı yoksa düzenli cinsel hayatı zaten doktorlar da tavsiye Ediyolar, son 3 ayda ise fazla yormucak çok zorlanmıcak şekilde yapılmalı:))

Kocalarimizda bilmediği için boyle oluyor arkadaşlar aslında daha anlayışlı olsalar çok iyi olacak heleki ilk çocukta çok korkuyolar birşey olacak diye doğumdan sonrada öyle oluyor bi sure kutsal bi varlık gibi görüyorlar eşlerini buda çok yıpratıcı gerçekten bende yaşadım ve çok mutsuzdum. Ama simdi 2. Hamileliğim de daha bilinçli gibi geliyor eşim ,eslerinizi bilgilendirin kızlar olmazsa Dr yaninda sorun sizlerden uzaklaşmasın inanın sonra daha başka sorunlar çıkıyor.araya soğukluk giriyor.

İlk 3 ay dikkatli olmak lazım tabi ama herhangi bir sıkıntı yoksa düzenli cinsel hayatı zaten doktorlar da tavsiye Ediyolar, son 3 ayda ise fazla yormucak çok zorlanmıcak şekilde yapılmalı:))

Kiz ilk 3 ayı doldurali baya oldu şuan 5.5 uz.
ve bir çok özel mesaj geliyor arkadaşlar buraya yazamadigindan özelden ulaşıyor ve onlardada olduğunu söylüyor yani 20 haftadan itibaren cinsel ilişkide artış söz konusu :)
Kocalarimizda bilmediği için boyle oluyor arkadaşlar aslında daha anlayışlı olsalar çok iyi olacak heleki ilk çocukta çok korkuyolar birşey olacak diye doğumdan sonrada öyle oluyor bi sure kutsal bi varlık gibi görüyorlar eşlerini buda çok yıpratıcı gerçekten bende yaşadım ve çok mutsuzdum. Ama simdi 2. Hamileliğim de daha bilinçli gibi geliyor eşim ,eslerinizi bilgilendirin kızlar olmazsa Dr yaninda sorun sizlerden uzaklaşmasın inanın sonra daha başka sorunlar çıkıyor.araya soğukluk giriyor.
Bende doktoruma esimde yanimdayken sorucam bizim ki suan sıkıntı yapmıyor çok şükür düzeldi gibi :)

ben de 10+3 teyim ama şimdiye kadar hiç yapmadık. İlk hamileliğin ikimizde çekiniyoruz denemeye. Dr yasaklamadı sadece kondom kullanmanız gerekiyor dedi. Ama ne zaman cesaret edebileceğiz bilmiyorum:) sarılıp uyumakla yetiniyoruz şimdilik ama eşim zorlanıyor mu merak ediyorum aslında şikayet etmiyor hiç sabrederim diyor korkusundan:)

İlk gebeligini yasayan anne adaylarina sesleniyorum hersey bizde bitiyo kizlar :) bende ilk gebeligimi yasiyorum suan doktorumuz yasak getirmedi bizde hic kasmadik kurmadik kafamizda 5 haftalikken bile iliskimiz oluyodu suan 26.haftadayiz hala devam ediyo iliskilerimiz ara vermeden sıkmayan kendinizi rahat olun istediginiz an yasayin ilk gebeligim ya da daha yeni haftalardayim diye endise etmeyin tabi kanama dusuk ya da agri gibi sorunlariniz yoksa herssy kafa da ve rahat olmak da bitiyo biz hamileyiz kizlar vajinusmus falan olmadik yani :))

ben de 10+3 teyim ama şimdiye kadar hiç yapmadık. İlk hamileliğin ikimizde çekiniyoruz denemeye. Dr yasaklamadı sadece kondom kullanmanız gerekiyor dedi. Ama ne zaman cesaret edebileceğiz bilmiyorum:) sarılıp uyumakla yetiniyoruz şimdilik ama eşim zorlanıyor mu merak ediyorum aslında şikayet etmiyor hiç sabrederim diyor korkusundan:)

:) o haftalarda kusmaktan yapmamistik ama sonra artış oluyor ozaman insan dayanamiyor

Ben evli değilim ama evli ve bir çocuk annesi arkadaşımın ayrıca doktor bir ablamın tavsiyesi hamileyken ilişkiyi kesmemeniz doğrultusunda. Kadınların hormanel yapısındaki değişiklik yüzünden ve vücut kendini yeni bir aşamaya hazırladığından ilişkiye girmek hem beden hem ruh sağlığı açısından iyidir. Doğumun çok daha kolay olmasını sağlıyormuş ayrıca :) Zaten doktorların hiçbiri anormal bir durum olmadığı sürece yasak getirmez ilişki yasağı kadınların kendi uydurduğu bir şeydir :)
Korkulacak bir şey yok :)

Ben evli değilim ama evli ve bir çocuk annesi arkadaşımın ayrıca doktor bir ablamın tavsiyesi hamileyken ilişkiyi kesmemeniz doğrultusunda. Kadınların hormanel yapısındaki değişiklik yüzünden ve vücut kendini yeni bir aşamaya hazırladığından ilişkiye girmek hem beden hem ruh sağlığı açısından iyidir. Doğumun çok daha kolay olmasını sağlıyormuş ayrıca :) Zaten doktorların hiçbiri anormal bir durum olmadığı sürece yasak getirmez ilişki yasağı kadınların kendi uydurduğu bir şeydir :)
Korkulacak bir şey yok :)

Evet canım bilgilendirme için Sağol eminim korkan arkadaşlar varsa bilgilenir :KK66:

Inşallah canım :) ben tam 12 haftaya kadar kustum 3 4 kilo verdim düşün
kıyamam ben Bi kere yaşadım berbat bir şey insan çok halsiz kalıyor. Çalışıyorum ben sabah kahvaltıyı hızlı yaparsam midem daha kötü oluyor bir de diş fırçalarken zorlamıyorum. Çubuk kraker baya işe yarıyor mideyi bastırmada. Neyseki atlatmışsın zor dönemleri. Bi de şu ikili testi sorunsuz atlatsak allahım güzel bir o kadar da stresli süreçler

kıyamam ben Bi kere yaşadım berbat bir şey insan çok halsiz kalıyor. Çalışıyorum ben sabah kahvaltıyı hızlı yaparsam midem daha kötü oluyor bir de diş fırçalarken zorlamıyorum. Çubuk kraker baya işe yarıyor mideyi bastırmada. Neyseki atlatmışsın zor dönemleri. Bi de şu ikili testi sorunsuz atlatsak allahım güzel bir o kadar da stresli süreçler

Stres yapma tatlım atlattik çok şükür bak bebekte etkilenir ben hiç stres yapmadım allahıma dua ettim duayla içimi rahatlattim sende öğle yap.
Rabbim sağ saglim evlatlarimiza kavusup onları kucagimiza almamizi bize nasip etsin sağlıklı hayırlı olsun da :)

Ben 17. Haftamdayim. Daha önce bir düşük yaptım.
Suan hamileligimde bi sorun yok.
eşimle cinsel hayatimiz yok.
Galiba gebeliğim boyunca doğurana kadarda olmayacak. Doktora sormadim. Ne yapmalıyız?

X