- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki hamilelik yaşadım bende çok aşırı istekli oluyordum.gerçi genelde istekliyimdir.kızıma hamileyken hemen hemen her ilişki esnasında orgazm oluyordum.
utanacak ne var doganın kanunu belki eşininde hoşuna gider senin istekli olman.erkekler hep hazırdadır zaten.Ben de şuan 18 haftalık hamileyim ve şu iki gündür hep aklıma geliyor ama eşime de yaklaşamıyorum cünki utanıyorum ne yapcam ben nasıl davranmalıyım ilk kızım da böyle değildim şuan o kadar ki düşününce sulanıyorum benneyapcam
allah hayırlı dogumlar nasip eder inşallah:) bende ögleydim ama durduk artık çünkü bu ara aşırı vajina agrım var dünden beri çocuk aşağıya indi sanırsam onun ağrısı
amin Canım sağolasın :)allah hayırlı dogumlar nasip eder inşallah
ya bende bazen yanaşıorum ama eşim dio kızımızdan damı utanmıyorsun görmüyor anlamıyor ki diorum hadi ögle ddiyelim ya ben hissedersem dio bütün zevkim kaçıo sonra :)benim hamileliklerimde 4.5 aylık olana kadar ara kanamalarım oldu hep sonra kesildi.ilk hamileliğimde 8 aydan sonra ilişkiye girmemiştik yaaa ne komik.hatta dogum için gittiğimde doktor alttan muayene etmişti senin rahmin doğumu unutmuş demişti çünkü çok sıkıydı.ne cahildim ya halbuki yapsana doğuma kadar saftirik.
hissetmez ya bebiş ta nerde.sonuçta sen bir annesin ama aynı zamanda istekli bir kadınsın yani.eşine kadınlığını unutturma hamilelik başka kadınlık başka.amin Canım sağolasın :)
ya bende bazen yanaşıorum ama eşim dio kızımızdan damı utanmıyorsun görmüyor anlamıyor ki diorum hadi ögle ddiyelim ya ben hissedersem dio bütün zevkim kaçıo sonra :)
sonuçta doganın kanunu buhissetmez ya bebiş ta nerde.sonuçta sen bir annesin ama aynı zamanda istekli bir kadınsın yani.eşine kadınlığını unutturma hamilelik başka kadınlık başka.
hissetmez ya bebiş ta nerde.sonuçta sen bir annesin ama aynı zamanda istekli bir kadınsın yani.eşine kadınlığını unutturma hamilelik başka kadınlık başka.
evlilikte cinsellik çok önemli.mutluluğun sırrı yatakta maharet.erkeği mennun edersen kadife gibi olur.valla benim eşim öyle.aradaki ten utumu çok önemli
allah allah ne biçim bir adammışbizimki yemin etti zorlamam onu zaten lohusa iken yanaşamıycaz diorum kendi bilir valla ısrar etmiycem edincede öküz öküz suratıma bakıo sonra
hııı bazı erkekler bebek olunca kadını kutsal görüyor.cinselliğini kaybediyorÖğlede bizimkinin keçi inadı yok mu
Bakalım kendi ne zaman yanaşırsa artık
hııı bazı erkekler bebek olunca kadını kutsal görüyor.cinselliğini kaybediyor
Canim usteleme bence. Ben ustelemiyorum kendisi soyluo ki onceden isteyen taraf hep bendim ve bana sen soyledikce canim istemio dedi. Benim de zoruma gitti :) daha da istemiom kendisi geliyo artik. Bir de biz hafta 1 yapioruz cok sık olmuyo. Malum karinda buyuyunceinşallahbizim ki kaybetmez ama hal ve hareketlerinden kaybedicek gibi
Canim usteleme bence. Ben ustelemiyorum kendisi soyluo ki onceden isteyen taraf hep bendim ve bana sen soyledikce canim istemio dedi. Benim de zoruma gitti :) daha da istemiom kendisi geliyo artik. Bir de biz hafta 1 yapioruz cok sık olmuyo. Malum karinda buyuyunce
Hah bak ne guzel :))) cok sevindim. Insan uzuluo ya zaten kendimizi guzel bulmuyoruz.Evet canim istemedim dun kendi geldi tipis tipis dus aliyordum keseliyim mi dedi iyi olur dedim geldi bakti belden asagim havlu sarili ne bu boyle simdi dedi ee dedim bundan sonra boyle yapma ozledim felan dedi hic orali olmadim kiziyorum ama felan dedi dedim yaptigin salaklik kalbimi kiriyorsun sonra da gelmis sirnasiyorsun ozur diledi biraz naz yaptiktan sonra baristik
Hah bak ne guzel :))) cok sevindim. Insan uzuluo ya zaten kendimizi guzel bulmuyoruz.