Hamilelikte cinsellik

Biz hiç ara vermedik tabi çok sık olmuyordu ama ilk aylarda da oldu son günlerde de oldu. 3 kere normal doğum yaptım ve zamanında oldu hepsi.

Benim halim var ama kocam korkuyo :)
Düzenli kontrole gidiyorsanız doktorunuz "şu zamana kadar ilişki yasak" diyene kadar birlikte olabilirsiniz. Hatta eğer son aylarda normal doğum yapmak istiyorsanız korunmasız ilişki çok faydalı yani içeri sperm girmesi gerekiyormuş doktorum söylemişti

4 aylık gebeyim 4 aydır yasak. Yardım etmek isterdim ama benim derdim daha büyük
Cici al benden de o kadar bizede yasak. Oglumda 9 ay yasakti. Simdikinde bi kere deneyelim dedik lekelenme yasadim Yine yasak :) ne yapalim saglikli olsunda kızlarimiz Dogumdan sonra artik.
Seni ben anlarim

Doğru pozisyonda karın rahatsız etmiyor. O karınla gunluk hayattaki birçok işimi yapıyordum. Seks neden bunlardan biri olmasın :)
Ya hep merak etmişimdir o karınla Nasıl oluyor diye :)) son ay çok zorlu geçiyor o yüzden :)

Ya hep merak etmişimdir o karınla Nasıl oluyor diye :)) son ay çok zorlu geçiyor o yüzden :)

Anladım:) benim gebeliğim ilk günden son güne kadar o kadar rahat geçti ki. Ben hamileliği özleyen bi insanım. O kadar güzel geçti yani. O yüzden hayatım hiç olumsuz etkilenmedi. Tabi ağrılı sızılı geçenler biraz zor birlikte olurlar.

Ben doğuma gideceğim gün bile yaptım sancim geldi banyoya girecektim sıcak suyla dus almak için açılma olsun diye. Bir ebeden duymuştum eşinle ilişkiye girince açılmada olur diye e zaten sonrasında 40 gün ilişki olmayacaktı bizde yaptik banyo mu yapıp gittim doğuma 5 cm le

Ben 39. Haftama kadar eşimle birlikte oldum. Doktorum bu konuda herhangi bir risk görmedi tabi. Eşim çok çekimser kaldı ya bişi olursa diye ama onu ilişkiye davet eden ben oldum. Genelde haftada 2 veya 3 defa yaptık ve değişik Bi şekilde hamilelik de hormonlarımdan dolayı sevişmek istedim.

Doguma yakin kanlı sümüksü akıntı geldimi senin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…