-
- Konu Sahibi Kahvetelvesimoon
Benim halim var ama kocam korkuyo :)Haliniz varsa yapın.
Düzenli kontrole gidiyorsanız doktorunuz "şu zamana kadar ilişki yasak" diyene kadar birlikte olabilirsiniz. Hatta eğer son aylarda normal doğum yapmak istiyorsanız korunmasız ilişki çok faydalı yani içeri sperm girmesi gerekiyormuş doktorum söylemiştiBenim halim var ama kocam korkuyo :)
Cici al benden de o kadar4 aylık gebeyim 4 aydır yasak. Yardım etmek isterdim ama benim derdim daha büyük
Allah aşkına o karınla :)Biz de hiç ara vermedik, doğuma iki gün kala bile birlikte olmuştuk. Tabi sağlıklı bi gebelik için bu durum geçerli.
Allah aşkına o karınla :)
Ya hep merak etmişimdir o karınla Nasıl oluyor diye :)) son ay çok zorlu geçiyor o yüzden :)Doğru pozisyonda karın rahatsız etmiyor. O karınla gunluk hayattaki birçok işimi yapıyordum. Seks neden bunlardan biri olmasın :)
Ya hep merak etmişimdir o karınla Nasıl oluyor diye :)) son ay çok zorlu geçiyor o yüzden :)
Doguma yakin kanlı sümüksü akıntı geldimi senin canimBen 39. Haftama kadar eşimle birlikte oldum. Doktorum bu konuda herhangi bir risk görmedi tabi. Eşim çok çekimser kaldı ya bişi olursa diye ama onu ilişkiye davet eden ben oldum. Genelde haftada 2 veya 3 defa yaptık ve değişik Bi şekilde hamilelik de hormonlarımdan dolayı sevişmek istedim.
Geldi canım araştırdım ben onu rahim ağzı yani serviksin kendini doğuma hazırlama olayıymışDoguma yakin kanlı sümüksü akıntı geldimi senin canim
Benim bu Sabah geldi ne yapmam lazimGeldi canım araştırdım ben onu rahim ağzı yani serviksin kendini doğuma hazırlama olayıymış
Bence doktorunla iletişime geç benim sancım olmamıştı gitmedim ben o yüzdenBenim bu Sabah geldi ne yapmam lazim
Benimde sancim yok.akıntıdan nezaman sonra dogum gerceklestiBence doktorunla iletişime geç benim sancım olmamıştı gitmedim ben o yüzden
3gün sonra canımBenimde sancim yok.akıntıdan nezaman sonra dogum gerceklesti
Cok korkuyorum3gün sonra canım