Hamilelikte cinsellik

Kahvetelvesimoon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
3.994
1.666
Merhaba kk uyeleri ben 30 haftalik hamileyim,ilk 3 aydan sonra iliskiye girmeye basladik esimle,bu zamana kadarda devam ediyoruz hamileligimde hic bir sorunda yok ama doktora da sormaya cekiniyorum nezaman iliskiyi kesmeliyiz?Sizler nezaman kestiniz hamileliginizde ?

Tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla son aylarda çok sık olmamak şartıyla yapılabilir. Sebebi de salgılanan hormonlarda dolayı erken doğum olabilir diye.

İlk hamileliğimde doktorum her kontrolde öneriyordu bize. Uygun pozisyonlarda yapmanızda hiç bir sakınca yok herhangi bir tehlikeli durum yoksa

Kendini iyi hissesiyorsan devam et ilk bebeginde 9 ay surdu 2.hamileligimde bebek asagidaydi ve 5.aydan sonra durduk rahatsiz oldum sana bagli yani

Cok samimi oldugum hemsire arkadasim vardi dogumlarada giriyordu ona sormustum bende son gune kadar yapmak istersen yapabilirsin demisti yukarida biri sperm erken dogumu tetikler yazmis bunu yapam sperm degil bizim orgazm sirasinda kasilmamiz yani bi orgazm tetikliyor doğumu bu dogru ama erkegin degil bizim orgazm olmamiz tetikliyor cok az da olsa bu risk var hani onada risk dermisiniz bilemem zira bir cok hastayi gunu dolmadan sezeryanla zaten aliyorlar

Doğumdan bir gün öncesine kadar beraber olduk. Saglıklı bir gebelikti çok şükür, hiç ara vermedik. Son haftalarda ilişki doğumu da kolaylaştırıyor doktorlar öneriyorlar gün yaklaşınca.

Kanama ya da sancın ya da doktorunun uyardığı bir durum yok ise son güne kadar yapabilirsiniz sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…