- 20 Şubat 2020
- 473
- 666
- Konu Sahibi Kahvetelvesimoon
Bende doktora hiç sormadım 6 haftalık hamileyim ve hormonal durumdan dolayı çok istekliyim, sıkilişkiye giriyoruz umarım yanlış yapmıyoruzdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah o gunler geri gelse keskeBende doktora hiç sormadım 6 haftalık hamileyim ve hormonal durumdan dolayı çok istekliyim, sıkilişkiye giriyoruz umarım yanlış yapmıyoruzdur
Korkma canım sen ne kadar rahat olursan herşey o kadar güzel ilerliyor bebişine kavuşacağın anı düşün çektiğin her acıya değecek bir an sakına unutmaCok korkuyorum
Bebegim 3 aylık oldu bile zaman nekadar da çabuk geciyor
Ben son bir ay kestim erken Doğum riski olur diye ama en iyisini doktor bilirMerhaba kk uyeleri ben 30 haftalik hamileyim,ilk 3 aydan sonra iliskiye girmeye basladik esimle,bu zamana kadarda devam ediyoruz hamileligimde hic bir sorunda yok ama doktora da sormaya cekiniyorum nezaman iliskiyi kesmeliyiz?Sizler nezaman kestiniz hamileliginizde ?
Doğru pozisyonlar nedirDoğru pozisyonda karın rahatsız etmiyor. O karınla gunluk hayattaki birçok işimi yapıyordum. Seks neden bunlardan biri olmasın :)
Doğru pozisyonlar nedir
36. Haftadan itibaren yasak dedi doktor
Hiç bir risk yoktuSizinkinde risk görmüştür erken dogum riski o yüzden yasak demistir sorun yoksa son gune kadar devam