Hamilelikte ciddi mide sorunu yaşayanlar?

91ankaraa

Hey there! I am using KK
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
879
941
53
Biliyorum konu hamilelikle ilgili ama bu da dert oldu :( takvimden gördüğünüz üzere bebiş kocaman oldu ve bu mide yanması gittikçe artıyor. Şu an mide yanması kramp şeklinde ağrıya dönüşmüş durumda. Başımın altında tam 3 yastık var. Yatamıyorum. Bana hemen uygulayabilecegim onerileriniz var mi? Cidden zor bi durumdayim biraz olsun rahatlamak istiyorum.

Allah yardımcın olsun bende son haftalarımı çok çok zor geçirmiştim mide yanmaları yüzünden, artık doğumdan sonra geçeceğine bile inanmıyordum :KK43:

Yediğim bazı şeyler daha da tetikliyordu onlara dikkat ediyordum ama çok da bi etkisi olmamıştı yani su bile mide yanması yapıyordu ya

Of mide agrisi bulantidanda kotu hic gecmek bilmiyor sut ic yoksa ilik suyla serbet ic iyi gelir surubun yada hapin yokmu mide agrisi icin

Tüh konu taşındı :( kimse de görmez ki. Bari bi kac cevap alsaydım da deneseydim :)

Vallahi ben konuyu gördüm ana cevabım yok :(
Ama çok az vaktin kalmış sabırrr
Rabbim hayırlı kolay doğum nasib etsin inş

Bende de durum ayni en basindan beri.. Kusamayinca hic bir sekilde rahatlayamiyorum. Su icsem bulaniyo. 2 gundur salcali yemek yememistim biraz daha iyi geldi sanki. Gecende dediginiz gibi bicak gibi saplandi agri 2-3 saat devam etti eksilmeden. acilin kapisinda kusmamla son buldu, actim ustelik kustugumda bisey yok yani afedersiniz.. Kendini kusturmayi bi dene bence hemen onerebilinecek bi bu aklima geldi :KK43:

Bende de durum ayni en basindan beri.. Kusamayinca hic bir sekilde rahatlayamiyorum. Su icsem bulaniyo. 2 gundur salcali yemek yememistim biraz daha iyi geldi sanki. Gecende dediginiz gibi bicak gibi saplandi agri 2-3 saat devam etti eksilmeden. acilin kapisinda kusmamla son buldu, actim ustelik kustugumda bisey yok yani afedersiniz.. Kendini kusturmayi bi dene bence hemen onerebilinecek bi bu aklima geldi :KK43:

Gündüzleri zaten sürekli istifra ediyorum :( çok bunaldım. Midem boş anca eziyet etmiş olurum kendime :( doktor çok fazla kusanlarda Mide yanması daha çok olur demişti. Mide kaçakçıları deforme olacağı için ama sebep var çözüm yok :(

Biliyorum konu hamilelikle ilgili ama bu da dert oldu :KK43: takvimden gördüğünüz üzere bebiş kocaman oldu ve bu mide yanması gittikçe artıyor. Şu an mide yanması kramp şeklinde ağrıya dönüşmüş durumda. Başımın altında tam 3 yastık var. Yatamıyorum. Bana hemen uygulayabilecegim onerileriniz var mi? Cidden zor bi durumdayim biraz olsun rahatlamak istiyorum.
Lansor 15 mg kullanıyorum eğer içmezsem mahfoluyorum gün içerisinde mide yanmasından ne süt nede yastıklar hiçbiri bende etkili olmayınca doktorum lansor 15mg verdi.Çok şükür rahat ettirdi beni.

Gündüzleri zaten sürekli istifra ediyorum :KK43: çok bunaldım. Midem boş anca eziyet etmiş olurum kendime :KK43: doktor çok fazla kusanlarda Mide yanması daha çok olur demişti. Mide kaçakçıları deforme olacağı için ama sebep var çözüm yok :KK43:
Allah yardimcimiz olsun. Valla bende ayni durumdayim :KK43: bi boyle rahatlama oluyo biraz iste :KK43:

Lansor 15 mg kullanıyorum eğer içmezsem mahfoluyorum gün içerisinde mide yanmasından ne süt nede yastıklar hiçbiri bende etkili olmayınca doktorum lansor 15mg verdi.Çok şükür rahat ettirdi beni.

Bizim doktor ilaç vermiyo. Herşey doğal sürecinde ilerlesin bunlar hamileligin getirdiği doğal sıkıntılar diye. Bilemiyorum doğru mu bu yanlış mı.

Bizim doktor ilaç vermiyo. Herşey doğal sürecinde ilerlesin bunlar hamileligin getirdiği doğal sıkıntılar diye. Bilemiyorum doğru mu bu yanlış mı.
Bilmiyorum ama benim mide yanmalarım artık hastanelik boyutlara doğru ilerliyordu kilo kaybıda baş gösterince mecburen başladım ilaca.Her gün kullanmıyorum çok sıkıştığımda alıyorum.Bulantı ve yanlamarla 12 kilo kaybettim ben.

Bilmiyorum ama benim mide yanmalarım artık hastanelik boyutlara doğru ilerliyordu kilo kaybıda baş gösterince mecburen başladım ilaca.Her gün kullanmıyorum çok sıkıştığımda alıyorum.Bulantı ve yanlamarla 12 kilo kaybettim ben.
Gecmis olsun... Neyseki bitmis sayilir :KK39: saglikla alin kucaginiza insallah...

Geçmiş olsun. Benim de keton seviyesi yükselince serum veriyolar. Ama o kadar kilo vermedim. Almadım da. Hööfff bazen diyorum ki bi kac saat olsun birine taşıtma imkanım olsa keşke çocuğu :KK23:

Back
X