Hamilelikte ciddi mide sorunu yaşayanlar?

Geçmiş olsun. Benim de keton seviyesi yükselince serum veriyolar. Ama o kadar kilo vermedim. Almadım da. Hööfff bazen diyorum ki bi kac saat olsun birine taşıtma imkanım olsa keşke çocuğu
İşin garini ketonda normal çıktı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de aynı durumdayım. Saat 19:00'dan sonra bir şey yemiyorum, sadece ılık ballı süt içiyorum, o iyi geliyor, ancak süt herkeste işe yaramıyormuş.
Gün içinde de ekşi, baharatlı şeyler yemiyorum (halbuki canım her şeyi nasıl da limonlu istiyor ), bol bol yoğurt yiyorum. Meyvenin yanında mutlaka süt içiyorum. Haşlanmış patates de iyi geliyor. Böyle böyle mide yanmam en alt seviyeye iniyor.

gebelikte kullanılan çiğneme tableti var ondan edinmelisiniz, çok zor ama az kalmış allah yardımcınız olsun

Fazlaca yemek yeme.. Çikolata hiç tüketme aşırı sıcak veya aşırı soğuk içecekler içme miden her yandığında salatalığın kabuğunu soy 2 tane salatalık ye iyi geliyir

Allah yardım etsin canım aynı sorunu bende yaşıyorum ama ben daha yolun başındayım.
Sütün iyi geldiğini biliyorum ama bana fayda etmiyor.

22 haftalıkken başladı mide yanmalarım hala geçmedi. İlk başta alev çıktığını düşünüyordum midem, nefes borum. Su içince 4-5 saniye geçiyordu. Su bardağı elimde elimde geziyordum ama geçmiyordu. Doktorum gaviscone verdi. Lanet bir tadı var diş macununu yutmaya çalışmak gibi bir şey. Hele ki hassas midesi olanlar için imkansız! Bir yudum aldığımda kusuyordum. En son bu hafta Protinum hap verdi doktor. Aman aman da bir faydasını görmedim.

Acı
Asitli
Bulgur
Mercimek
Soğan Sarımsak
Yağlı

Bunlar midemin baş düşmanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…