Hamilelikte bikini bölgesi temizliği

O Dr.un hipokrat yeminine ne olmuş?Sancı içindeki kadının seyinden ona ne?Öyle seviyorlar belki kari-koca.İnsanlarin tercihleri var.Doktora gidiyorum diye temizleme zorunluluğu kesinlikle yok.O işi yapıyorsun ne demek?Doğum doktorunun görevi hastayı yargılamak değil görevini yapmaktır.Bu normal bir davranış değil.Adama çok gıcık oldum

Hamileliğimin basından beri ağdaya gidiyorum yalnız seansları her ay değil de 2-3 aya bir falan düşürmüştüm. Son muayenede doktorum 10 gün sonra gel çatına bakalım diyince dün gittim agdaya yalnız bu seferki acıttı baya canımı bir de biraz agrım oldu sanırım kendimi kastım ağda esnasında.

Gülünecek ne var bunda canım insanlık hali hepimizin ortak derdi .. bnde cimbizli epilasyon yöntemi ile alıyorum ayna yardımıyla kolay oluyor daha Karnım hiç çıkmadı zamanla nasıl yaparım bilmiyorum ama kuaföre felan asla gitmem tercih meselesi kadın da olsa günah benim için..
Zamanla bebis dışarıda ki sesleri duymaya başlayınca tek düşüncem bnim makinanın öyle bi sesi varki çok RAHATSIZ ediyor acaba bebegimi olumsuz etkiler mi bu ses

Canım ben de kesinlikle gitmem diyordum ama o göbek çıkınca dusunemiyorsun ki doktora pis pis gidicem diye 5 dk gözümü kapatiyim hemen olsun bitsin diyorsun çünkü ilerledikçe çok zorlaşıyor afedersin tuvalette taharetini bile zor alıyorsun

Kızlar gibekler de olanları ne yapuyorsunuz
Benim göbek bölgesinde o kadar tüylenme yok canim sadece göbek deliğinden aşağıda 4-5 tane cansız tüy onları da hic almadım rahatsız etmediği için tek sıkıntım genital bölge yarın evde ayna koyup bi deniycem yine yapamazsam mecbur kuaföre gidicem ya da esimden yardım istiycem nu bu konuda

Ben de acayip kararsızım şu an eşim ben jiletle temizleyim diyor ben de hic jilet yapmadım ama ağdanin tüy dokuculerin bebeğime zararı olacaksa jilet tercih ederim tabiki

Evet kızlar ya göbeğimde tüyler çok var. tüy dökücü kullansam kalınlasir mi

Bnde ilk aylar agda zararli die jiletle aldim ama cok kotu ya 2 gunde ayni oluyor o yuzden agdaya gitmek en iyisi ve temizi tabi doktorunuza sorup ona gore hareket etmek en mantiklisi

Bnde ilk aylar agda zararli die jiletle aldim ama cok kotu ya 2 gunde ayni oluyor o yuzden agdaya gitmek en iyisi ve temizi tabi doktorunuza sorup ona gore hareket etmek en mantiklisi
Doktorlar abartıyor ya her şeyi.. . ne var ağda yapılmasında ki

Ben de acayip kararsızım şu an eşim ben jiletle temizleyim diyor ben de hic jilet yapmadım ama ağdanin tüy dokuculerin bebeğime zararı olacaksa jilet tercih ederim tabiki
Ben agdanın jiletten daha hijyenik olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü jiletle kendini kesme ihtimalin var ve kan yoluyla bulaşacak bir sıkıntıdaysa cilt yoluyla bulaşacak bir sıkıntıyı yeğlerim. Naçizane benim fikrim budur tabi

agda salonlarinda akla hayale gelmeyecek mantar bakteri vs. ureyebilir,hamileyken gitmek gercekten cesaret isi.
ben evde kendim aliyorum normalde ama 35. haftadayim artik alamiyorum oyuzden jiletle alicam son zamanlari baska care yok.
ayrica 3 baslikli jiletlerle kendinizi kesme ihtimaliniz yok,kazisaniz da kesemezsiniz kendinizi,oynar baslik buna oldur Allah izin vermiyor.

Evet kızlar ya göbeğimde tüyler çok var. tüy dökücü kullansam kalınlasir mi
O bolgeme jilet vurmam diyorsunuz ?tüy dokucu de jilet gibi diye biliyorum kullananlardan yani tüy kökünü kalın çıkarıyor hem de jilet gibi çabuk çıkarıyor gobege hic surmeyin o zaman o bölgeye ağda yapıyorsanız göbek çevresine de ağda yapın.Kuaför fikrinden vazgecicem sanırım anneme bile acamazdim ben mecbur kalırsam o bölgeye tüy dokucu kullanicam artık doğum sonrası agdaya devam ederim nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…