Hamilelikte bikini bölgesi temizliği

Bebisli

🇹🇷
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
2.015
2.586
83
Kızlar belki güleceksiniz ama benim bu ara böyle bir sıkıntım var daha 6 aylıkken böyle ve 3,5 ay daha bu sıkıntı devam edicek.Vücudum temiz olmadığı zaman rahatsız oluyorum.Fakat sorun sadece bikini bölgesi temizliği.Göbüşüm büyüdü artık göremiyorum orayı ve yetişemiyorum nerdeyse Sizler nasıl çözüm buldunuz ya da buluyorsunuz?

Daha küçük benim göbeğim Yok ama ben zaten 15 yaşından beri aynı kişiye Ağda'ya gidiyorum gebelikte de böyle olacak hem temiz oluyor hem geç çıkıyor ağda da hemde zaten benim azalmaya başladı senelerdir aldırdığım için.

Benim de azaldı gibi. tabi bunda ağdanın da etkisi var. Hem geç çıkıyor hem de jilete göre daha temiz oluyor bence.

Ay ben daha 4 aylığım ama ya ağdacıya gidiyorum ya eşimden yardım istiyorum. Eğilince göbeğim acıyor

Eşim başkasının ağda yapmasına izin vermiyor canım ben temizlerim diyor catlaklarim bile gorunmesin diye eşimin yaninda uzerimi degistiremez oldum biraz da ağrılı bir hamilelik geçiriyorum o yüzden de zorlanıyorum sanırım

Benim de azaldı gibi. tabi bunda ağdanın da etkisi var. Hem geç çıkıyor hem de jilete göre daha temiz oluyor bence.
Olmadı eşimi ikna edip gidicem çok sıkıntı olmaya başladı

Bayanlar yapıyor ama canım neden ki? Benim eşim de zamanın gelmedi mi gel götüreyim der mesela uğraşmamı istemiyor beş dakikada bittiği için. Eşime hayatta yaptıramam zaten ben orayı ilişkide bile çok zor açıyorum :))) utanıyorum yanında soyunmam mesela çık sen derim :)

Bence altına ayna koy aynayı koyunca görüyorsun annem öyle yapıyor hep çömelir gibi yap altına ayna koy direkt görüyorsun :)

Hadi ya. Utanma hayatım. Ben evlenirken her yanım çatlaktı bırak genç kız olmama rağmen. Eğer bunlardan rahatsız olursan söyleme bana üzülürüm demiştim. Öyle önünü kesmiştim. Soyunmadan önce eşine düzülüyor ve utanıyorım lütfen yorum yapma de. Yenmeye çalış hayatım bu durumu. Beniö bacağımda kalçaladımda belimde göğüslermde çatlak var ve bu duruma aldırış etmeden bikini giyiyordum. Kendine güven :) biz anne kaplanlarız ve çatlaklar da çizgilerimiz.. bebeğimizin bizde bıraktığı izler :)

Olmadı eşimi ikna edip gidicem çok sıkıntı olmaya başladı

Bence de gitmelisin evde inanılmaz zor ve uzun zaman alıyor. fakat ağdacı işin ehli ise 5dk bile sürmüyor. Sonuçta kadın. Tamam belki yine de uygun olmayabilir ama ne yapalım

Evlenmeden önce gidiyordum anlattım ama bayan da olsa olmaz diyordu şu ara iş ciddiye bindi giderim olmadı:))
Evet canim benim annem de aynı şekil aynaya bakarak yapıyor birşeyler deniycem artık ya da kuaför mantıklı daha rahat :)

Evet doğru söylüyorsun aslında eşim de takmaz öyle şeyleri rahat ol der bende var biraz çekingenlik galiba çatlaklar 2 aydır böyle alismam lazım haklisin

Eşim banyoda hamam otu kullanıyor sana da yapiym diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…