Kızlar belki güleceksiniz ama benim bu ara böyle bir sıkıntım var daha 6 aylıkken böyle ve 3,5 ay daha bu sıkıntı devam edicek.Vücudum temiz olmadığı zaman rahatsız oluyorum.Fakat sorun sadece bikini bölgesi temizliği.Göbüşüm büyüdü artık göremiyorum orayı ve yetişemiyorum nerdeyseSizler nasıl çözüm buldunuz ya da buluyorsunuz?
Kızlar belki güleceksiniz ama benim bu ara böyle bir sıkıntım var daha 6 aylıkken böyle ve 3,5 ay daha bu sıkıntı devam edicek.Vücudum temiz olmadığı zaman rahatsız oluyorum.Fakat sorun sadece bikini bölgesi temizliği.Göbüşüm büyüdü artık göremiyorum orayı ve yetişemiyorum nerdeyseSizler nasıl çözüm buldunuz ya da buluyorsunuz?
Ay ben daha 4 aylığım ama ya ağdacıya gidiyorum ya eşimden yardım istiyorum.Kızlar belki güleceksiniz ama benim bu ara böyle bir sıkıntım var daha 6 aylıkken böyle ve 3,5 ay daha bu sıkıntı devam edicek.Vücudum temiz olmadığı zaman rahatsız oluyorum.Fakat sorun sadece bikini bölgesi temizliği.Göbüşüm büyüdü artık göremiyorum orayı ve yetişemiyorum nerdeyseSizler nasıl çözüm buldunuz ya da buluyorsunuz?
Eşim başkasının ağda yapmasına izin vermiyor canım ben temizlerim diyorDaha küçük benim göbeğim Yok ama ben zaten 15 yaşından beri aynı kişiye Ağca'ya gidiyorum gebelikte de böyle olacak hem temiz oluyor hem geç çıkıyor ağda da hemde zaten benim azalmaya başladı senelerdir aldırdığım için.
Olmadı eşimi ikna edip gidicem çok sıkıntı olmaya başladıBenim de azaldı gibi. tabi bunda ağdanın da etkisi var. Hem geç çıkıyor hem de jilete göre daha temiz oluyor bence.
Eşim başkasının ağda yapmasına izin vermiyor canım ben temizlerim diyorcatlaklarim bile gorunmesin diye eşimin yaninda uzerimi degistiremez oldum biraz da ağrılı bir hamilelik geçiriyorum o yüzden de zorlanıyorum sanırım
Hadi ya. Utanma hayatım. Ben evlenirken her yanım çatlaktı bırak genç kız olmama rağmen. Eğer bunlardan rahatsız olursan söyleme bana üzülürüm demiştim. Öyle önünü kesmiştim. Soyunmadan önce eşine düzülüyor ve utanıyorım lütfen yorum yapma de. Yenmeye çalış hayatım bu durumu. Beniö bacağımda kalçaladımda belimde göğüslermde çatlak var ve bu duruma aldırış etmeden bikini giyiyordum. Kendine güven :) biz anne kaplanlarız ve çatlaklar da çizgilerimiz.. bebeğimizin bizde bıraktığı izler :)Eşim başkasının ağda yapmasına izin vermiyor canım ben temizlerim diyorcatlaklarim bile gorunmesin diye eşimin yaninda uzerimi degistiremez oldum biraz da ağrılı bir hamilelik geçiriyorum o yüzden de zorlanıyorum sanırım
Aynen ayna bile koydum karşıma agdayi rahat yapiym diye göremeyince yere yuvarlandimAy ben daha 4 aylığım ama ya ağdacıya gidiyorum ya eşimden yardım istiyorum.Eğilince göbeğim acıyor
Tüy dökücü denedin mi hiç? Sürüp duşta yıkadığında hepsi dökülüyorOlmadı eşimi ikna edip gidicem çok sıkıntı olmaya başladı
Tüy dökücü denedin mi hiç? Sürüp duşta yıkadığında hepsi dökülüyor
Ahahahhaah :) zorlama kendiniAynen ayna bile koydum karşıma agdayi rahat yapiym diye göremeyince yere yuvarlandim
Evet canım ne yazık ki öyleSonrasında diken gibi çıkartıyormuş ama o da jilet gibi.
Olmadı eşimi ikna edip gidicem çok sıkıntı olmaya başladı
Evlenmeden önce gidiyordum anlattım ama bayan da olsa olmaz diyordu şu ara iş ciddiye bindi giderim olmadı:))Bayanlar yapıyor ama canım neden ki? Benim eşim de zamanın gelmedi mi gel götüreyim der mesela uğraşmamı istemiyor beş dakikada bittiği için. Eşime hayatta yaptıramam zaten ben orayı ilişkide bile çok zor açıyorum :))) utanıyorum yanında soyunmam mesela çık sen derim :)
Bence altına ayna koy aynayı koyunca görüyorsun annem öyle yapıyor hep çömelir gibi yap altına ayna koy direkt görüyorsun :)
Evet doğru söylüyorsun aslında eşim de takmaz öyle şeyleri rahat ol der bende var biraz çekingenlik galiba çatlaklar 2 aydır böyle alismam lazım haklisinHadi ya. Utanma hayatım. Ben evlenirken her yanım çatlaktı bırak genç kız olmama rağmen. Eğer bunlardan rahatsız olursan söyleme bana üzülürüm demiştim. Öyle önünü kesmiştim. Soyunmadan önce eşine düzülüyor ve utanıyorım lütfen yorum yapma de. Yenmeye çalış hayatım bu durumu. Beniö bacağımda kalçaladımda belimde göğüslermde çatlak var ve bu duruma aldırış etmeden bikini giyiyordum. Kendine güven :) biz anne kaplanlarız ve çatlaklar da çizgilerimiz.. bebeğimizin bizde bıraktığı izler :)
Hamam otu diye satılıyor canim onu diyorsun galiba demi? Bir de krem gibi olanlar var o mu ?Tüy dökücü denedin mi hiç? Sürüp duşta yıkadığında hepsi dökülüyor
Alış canım. Hayat ortağımız onlar bizim.Evet doğru söylüyorsun aslında eşim de takmaz öyle şeyleri rahat ol der bende var biraz çekingenlik galiba çatlaklar 2 aydır böyle alismam lazım haklisin
Tuy dokucu hamilelikte tehlikeli diye biliyrm cnm arastr yinedeTüy dökücü denedin mi hiç? Sürüp duşta yıkadığında hepsi dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?