Hamilelikte bikini bölgesi temizliği

Hamilelikte ağda erken doğuma sebeb olur gitmeyin diyorlar ğerci dinlemedim ama genede bi tedirginlik var üstümde ne varsa agdada var 1 ay mıs gibi birde son aylar acisina dayanamazsin kes diyolarda hiç bana göre değil artık disimizi sikacaz

İyi de Doğumda temiz olmak çok önemli. Annem beni doğururken, hastanede pis bir kadın varmış yanında doktor git temizlen de gel ben seni doğurtmam bu haltı yiyip de kirli gezmek nasıl bir mantık demiş sancısı olan kadını temizlemesi için çıkartmış almamış ameliyata. Annem ağlaya ağlaya jiletle hasta bakıcıya para verdi yaptırdı dedi. Duyunca doktora hak vermiştim bende aklım ermeye başlayınca.

Sen kaçıncı haftadasin canim bir sorun oldu mu

Ben de hic öyle gezemiyorum işte sürekli temiz olması lazım ne olur ne olmaz

Sen kaçıncı haftadasin canim bir sorun oldu mu
Ben 7 haftadayim herhangi bi sorunum yok ilerisi için arkadaşlarım uyardilar ama bana mantıklı gelmedi bende agdadan yanayım kadınlar kendini kastigi için erken doğuma sebeb oluyor dediler en azından son aylarda gitme diyenler oldu bakalım biraz kafam karıştı ama giderim heralde

ben öncesinde ağda yaptırıyordum sonra şehir değiştirdim sırf üşendiğimden yeni bir ağdacı bulmaya yeniden permatiğe döndüm şimdi de hamileyim ve bu durum ilerde zor olacak yeniden ağda düşünüyorum fakat zararlı diye duydum yaptırıp da bi zararıyla karşılaşan oldu mu?

benim oldum olası ağda yaparken aşırı canım acıyordu şimdi daha da beter oldu, emla gibi krem kullanabilirmiyiz bi zararı var mı

Kızlar agdaciya gidiyormuşsunuz ama dikkat edin. Benim bir çok arkadaşım bu ağda salonlarından mikrop kaptılar. iltihap ve mantar oluştu o bölgesinde . ki biz hamileyiz . bakterilere mikroplara karşı daha savunmasız vücudumuz suan da. Bence kendiniz evde yapma ya çalışın eşinizin yardımıyla falan. valla ben şimdiden zorlanıyorum . Ayima göre göbeğim fazla çıkık.. ileride nolacak bilmem =)

:)) icinde kimyasal oldugu ivn zararli diye biliyrm,agdayada gidemiyrm ben
Sir ağda yapıyorum ben ama tek başıma çok zorlanıyorum artık kuaföre gidip gözlerimi kapatıp aldiricam heralde kuaföre evlenmeden öncesinde diğer bölgeler için gidiyordum bikini bölgesini hayatta yaptirmam diyordum ama mecbur kalınca oluyormuş demek ki

Benim.ikiz gebelik.oldgu icin.erken.dogum.riskim.var o.yuzden.gidemiyrm.tiskin.yoksa git derim buyuk rahatlik

Kızlar ben sali günü gitmeyi düşünüyorum ağda ya başka yapacak birşey yok yani mecbur olacak şey

Ozellikle o bolgede killari kökünden almak cok tehlikeliymis. Bir doktor oyle demisti kokunden alanlara cok.kiziyordu direk mikroba iltihaba acik hale getiriyorsunuz diye. Heleki hamileyken cok.daha tehlikeli. Evet tertemiz oluyorsun gorunurde ama mikroskobik.olarak belki normalden de kirli oluyor gozenekler hep dolup tikaniyor. O killar ordaysa bir sebebi var doye düşünüyorum:) enazndan.hamilelik surecinde jilet kullanmak daha saglikli bence. Bebegin sagligi herseyden onemli. Birde kadin da olsa mahrem yerini gormesi günah dikkat edenler.icin solemek.istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…