O bolgeme jilet vurmam diyorsunuz ?tüy dokucu de jilet gibi diye biliyorum kullananlardan yani tüy kökünü kalın çıkarıyor hem de jilet gibi çabuk çıkarıyor gobege hic surmeyin o zaman o bölgeye ağda yapıyorsanız göbek çevresine de ağda yapın.Kuaför fikrinden vazgecicem sanırım anneme bile acamazdim ben mecbur kalırsam o bölgeye tüy dokucu kullanicam artık doğum sonrası agdaya devam ederim nasilsa
Tüy dökücü kimyasal olduğu için bebeğe zararı olur mutlaka, böyle şeyler için riske atmaya değmez biraz konfordan vazgeçip en sağlıklı yöntemi denemek lazım diye düşünüyorum. Jilet en mantıklısı geliyor
Ağdaya karın bölgem nasıl dayanıcak acısına.. Bikini bölgsi alışkın zaten de.. :/O bolgeme jilet vurmam diyorsunuz ?tüy dokucu de jilet gibi diye biliyorum kullananlardan yani tüy kökünü kalın çıkarıyor hem de jilet gibi çabuk çıkarıyor gobege hic surmeyin o zaman o bölgeye ağda yapıyorsanız göbek çevresine de ağda yapın.Kuaför fikrinden vazgecicem sanırım anneme bile acamazdim ben mecbur kalırsam o bölgeye tüy dokucu kullanicam artık doğum sonrası agdaya devam ederim nasilsa
Eline bi miktar ağda alıp tek tek alabilirsin tüyleri ya da beyaz plastik eldivenle de alabilirsin :)Ağdaya karın bölgem nasıl dayanıcak acısına.. Bikini bölgsi alışkın zaten de.. :/
:| :)Eline bi miktar ağda alıp tek tek alabilirsin tüyleri ya da beyaz plastik eldivenle de alabilirsin :)
Doğum için geri sayım da başlamış sizin ben de bi an önce bekliyorum o günleri insaallah:)))Ben bugün ağda ya gittim kaldırdım kizlar tertemiz oldu valla
İnşaat bende o korkuyla yaptırdım valla şimdi bir de çatı muanesi var doğum var erkekn falan olur hazırlıklı olmak lazımDoğum için geri sayım da başlamış sizin ben de bi an önce bekliyorum o günleri insaallah:)))
Ayna al karsına öyle yap ben öyle yapıyorum ya eldivenle ya da agdayla cekiyorum arkanada yastık koy ohh:)) ben 34 haftalık hamileyim valla hala kendim yapıyorumKızlar belki güleceksiniz ama benim bu ara böyle bir sıkıntım var daha 6 aylıkken böyle ve 3,5 ay daha bu sıkıntı devam edicek.Vücudum temiz olmadığı zaman rahatsız oluyorum.Fakat sorun sadece bikini bölgesi temizliği.Göbüşüm büyüdü artık göremiyorum orayı ve yetişemiyorum nerdeyseSizler nasıl çözüm buldunuz ya da buluyorsunuz?
:)))))Eşim banyoda hamam otu kullanıyor sana da yapiym diyor
Ozellikle o bolgede killari kökünden almak cok tehlikeliymis. Bir doktor oyle demisti kokunden alanlara cok.kiziyordu direk mikroba iltihaba acik hale getiriyorsunuz diye. Heleki hamileyken cok.daha tehlikeli. Evet tertemiz oluyorsun gorunurde ama mikroskobik.olarak belki normalden de kirli oluyor gozenekler hep dolup tikaniyor. O killar ordaysa bir sebebi var doye düşünüyorum:) enazndan.hamilelik surecinde jilet kullanmak daha saglikli bence. Bebegin sagligi herseyden onemli. Birde kadin da olsa mahrem yerini gormesi günah dikkat edenler.icin solemek.istedim.
Canım benim önceki oğlumda gittiğim doğum hastanesinde jiletle geziyormuş ebeler ya da temizlikçiler orayı temizliyormuşO Dr.un hipokrat yeminine ne olmuş?Sancı içindeki kadının seyinden ona ne?Öyle seviyorlar belki kari-koca.İnsanlarin tercihleri var.Doktora gidiyorum diye temizleme zorunluluğu kesinlikle yok.O işi yapıyorsun ne demek?Doğum doktorunun görevi hastayı yargılamak değil görevini yapmaktır.Bu normal bir davranış değil.Adama çok gıcık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?