Hamilelikte bikini bölgesi temizliği

Tüy dökücü kimyasal olduğu için bebeğe zararı olur mutlaka, böyle şeyler için riske atmaya değmez biraz konfordan vazgeçip en sağlıklı yöntemi denemek lazım diye düşünüyorum. Jilet en mantıklısı geliyor

ben gobegimi ilk hamileligimde agdayla aldim hicbi sIkinti yasamadim,simdiki hamileligimde dogum oncesi yine almayi dusunuyorum zaten bi alim 2-3 ay rahat goturuyor,gobekte oyle hizli tuylenme olmuyor.
azcik aciyo ama olcak o kadar,bi cekiste islem tamam

Ağdaya karın bölgem nasıl dayanıcak acısına.. Bikini bölgsi alışkın zaten de.. :/

Kızlar bırakın bu işleri , Geçici bir süre bu hepimiz tüylendik benimde özellikle göbek bölgem ama umursamıyorum. Bebeğimi rahatsız edecek yada ona zarar verecek şeylerden uzak durmaya çalışıyorum . Biz gebişiz , tüy de olabilir kim görüyor ki göbişi :)

Ağdaya karın bölgem nasıl dayanıcak acısına.. Bikini bölgsi alışkın zaten de.. :/
Eline bi miktar ağda alıp tek tek alabilirsin tüyleri ya da beyaz plastik eldivenle de alabilirsin :)

Merhaba kızlar. Bende epilasyon aleti ile aliyorum. Bir yerimi kesme derdi yok, mantar riski yok. Agda icin kasilmaya neden olur diyr duydum. O yuzden biraktim. Tuy dokuculerde kimyasal iceriyor.

Ben agdaya gidemiyorum günah sonuçta evde kendim yapmaya çalışıyorum ama göbek çıktıkça zorlaştı eşim ben sana yardım ederim dedi ama cekinirim yaptıramam ona çantamda bi banyo jileti bulunduruyorum olurda acil birsey olursa bi şekilde halledeyim tedarikli olayım diye mecbur kalmadikca kullanmiycam ama dogumda elim yetiştiği kadar ağda gerisini jilet yapıcam mecbur epilasyon aletiyle o bölgeyi yapamıyorum alisamadim ona

Ayna al karsına öyle yap ben öyle yapıyorum ya eldivenle ya da agdayla cekiyorum arkanada yastık koy ohh:)) ben 34 haftalık hamileyim valla hala kendim yapıyorum

Dün doktora sordum hiçbir sakıncası yok dedi sadece steril olduğundan emin ol yaptirdigin yerin yeterli dedi hatta temiz gezmen daha iyi dedi

Dinimizde bile yeri var temizliğin canımm. Benim gittiğim doktor bu dönemde ağda yaptırırsam hormonlar da değiştiği için gebelikten sonra kıllarda büyük oranda azalma olur çıktıkça git aldır dedi. O tğylerin varlığı ne kadar temizlesen de idrarı tutuyor ve yara kaşınma gibi şeylere sebep oluyor o yüzden de ilerlerse krem kullanmak gerekiyor o da bebeğe tehlikeli. Zaten doktora gidip de soyunduğunda güvenle ve için ferah açmak çok önemli bence. Ağdanın üstüne tanımam. Doğuma bir hafta kalana kadar gidicem ve Doğuma tertemiz gidicem allah kısmet ederse :)

Canım benim önceki oğlumda gittiğim doğum hastanesinde jiletle geziyormuş ebeler ya da temizlikçiler orayı temizliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…