- 18 Eylül 2016
- 428
- 248
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktoruma sorayım iyice arkadaş gibi olduk zatenTuy dokucu hamilelikte tehlikeli diye biliyrm cnm arastr yinede
Hamilelikte ağda erken doğuma sebeb olur gitmeyin diyorlar ğerci dinlemedim ama genede bi tedirginlik var üstümde ne varsa agdada var 1 ay mıs gibi birde son aylar acisina dayanamazsin kes diyolarda hiç bana göre değil artık disimizi sikacaz
Sen kaçıncı haftadasin canim bir sorun oldu muHamilelikte ağda erken doğuma sebeb olur gitmeyin diyorlar ğerci dinlemedim ama genede bi tedirginlik var üstümde ne varsa agdada var 1 ay mıs gibi birde son aylar acisina dayanamazsin kes diyolarda hiç bana göre değil artık disimizi sikacaz
Ben de hic öyle gezemiyorum işte sürekli temiz olması lazım ne olur ne olmazİyi de Doğumda temiz olmak çok önemli. Annem beni doğururken, hastanede pis bir kadın varmış yanında doktor git temizlen de gel ben seni doğurtmam bu haltı yiyip de kirli gezmek nasıl bir mantık demiş sancısı olan kadını temizlemesi için çıkartmış almamış ameliyata. Annem ağlaya ağlaya jiletle hasta bakıcıya para verdi yaptırdı dedi. Duyunca doktora hak vermiştim bende aklım ermeye başlayınca.
Ben 7 haftadayim herhangi bi sorunum yok ilerisi için arkadaşlarım uyardilar ama bana mantıklı gelmedi bende agdadan yanayım kadınlar kendini kastigi için erken doğuma sebeb oluyor dediler en azından son aylarda gitme diyenler oldu bakalım biraz kafam karıştı ama giderim heraldeSen kaçıncı haftadasin canim bir sorun oldu mu
Ben tüy dökücü kullanmıyorum hayatımTuy dokucu hamilelikte tehlikeli diye biliyrm cnm arastr yinede
:)) icinde kimyasal oldugu ivn zararli diye biliyrm,agdayada gidemiyrm benDoktoruma sorayım iyice arkadaş gibi olduk zaten:))
Sir ağda yapıyorum ben ama tek başıma çok zorlanıyorum artık kuaföre gidip gözlerimi kapatıp aldiricam heralde kuaföre evlenmeden öncesinde diğer bölgeler için gidiyordum bikini bölgesini hayatta yaptirmam diyordum ama mecbur kalınca oluyormuş demek ki:)) icinde kimyasal oldugu ivn zararli diye biliyrm,agdayada gidemiyrm ben![]()
Benim.ikiz gebelik.oldgu icin.erken.dogum.riskim.var o.yuzden.gidemiyrm.tiskin.yoksa git derim buyuk rahatlikSir ağda yapıyorum ben ama tek başıma çok zorlanıyorum artık kuaföre gidip gözlerimi kapatıp aldiricam heralde kuaföre evlenmeden öncesinde diğer bölgeler için gidiyordum bikini bölgesini hayatta yaptirmam diyordum ama mecbur kalınca oluyormuş demek ki![]()
Zamanında doğar inşallah..Anlamadım ki neyi dediniz büyük rahatlık diyeBenim.ikiz gebelik.oldgu icin.erken.dogum.riskim.var o.yuzden.gidemiyrm.tiskin.yoksa git derim buyuk rahatlik
Agda icin dedim canim riskin yoksa git ugrasmaZamanında doğar inşallah..Anlamadım ki neyi dediniz büyük rahatlık diye
Sadece 3 ay için gidicem sanırımAgda icin dedim canim riskin yoksa git ugrasma
Ben de gitmişken tüm vücut için gidiyim diyorum 60 tl dediler fiyat olarak daKızlar ben sali günü gitmeyi düşünüyorum ağda ya başka yapacak birşey yok yani mecbur olacak şey
Ozellikle o bolgede killari kökünden almak cok tehlikeliymis. Bir doktor oyle demisti kokunden alanlara cok.kiziyordu direk mikroba iltihaba acik hale getiriyorsunuz diye. Heleki hamileyken cok.daha tehlikeli. Evet tertemiz oluyorsun gorunurde ama mikroskobik.olarak belki normalden de kirli oluyor gozenekler hep dolup tikaniyor. O killar ordaysa bir sebebi var doye düşünüyorum:) enazndan.hamilelik surecinde jilet kullanmak daha saglikli bence. Bebegin sagligi herseyden onemli. Birde kadin da olsa mahrem yerini gormesi günah dikkat edenler.icin
Napsam napsam![]()