Selam kizlar şuanda 9+2 hamileyim ama hiç belirtim yok mide bulantısı istifra falan hiç olmadı daha önce 2 kayıp yaşadım kalpleri durdu 1 tanede kimyasal yaşadım belirti olmaması normal mi yoksa bir sorun mu var yine lütfen böyle olanlar yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim Allah kızınızı size bağışlasın işte kayiplardan sonra korktum bende bir sorun mu var diye ama yalnız değilmişim sanırım bende de belirti olmayacakCanım benim de 17 aylık kızım var doğurana kadar belirtim yoktu sadece göbeğim vardı hamileliğim çok güzel geçmişti olmaması daha iyi inşallah senin de öyle geçer
Cok teşekkür ederim içim rahatladı inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırımBende de öyleydi. 9 ay boyunca hiç bir sıkıntı yaşamadım ya da hamilelik belirtisi göstermedim
Çok teşekkür ederim içim o kadar çok rahatladı ki anlatamam inşallah korkumu Yenerim ama hiç sanmıyorumBenim de bir kaybım var çok iyi anlıyorum seni maalesef bir süre hep böyle korkmakla geçiyor. Ben yapamadım ama eğer yapabilirsen korkunu yenmeye çalış çünkü ben pişmanım. Hareketini hissedene kadar hamileliği kendime zehir ettim. Hiç korkma benim de ilk başta olan adet sancısından başka belirtim olmadı
O geçmiyor uzun süre maalesef ben kendi kendime hissediyorum bişey oldu diyip ağlıyordum. Zor yendim inşallah sende erkenden yenersinÇok teşekkür ederim içim o kadar çok rahatladı ki anlatamam inşallah korkumu Yenerim ama hiç sanmıyorumpsikolojik etkisi hala üzerimde sanırım
Amin inşallah ben hep duydum işte mide bulantısı yaşayan istifa edenler falan ama bende olmayınca korktum biran çok teşekkür ederimO kadar kolay gebelik yaşadım ki anlatamam. Hiç bir belirti yaşamadım.
Allahım size de kolay gebelik,doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Amin inşallah o günleri bir görsem içim rahatlayacak zaten ilk öğrendiğimden beri stresle geçti acaba kese olustumu kimyasal gebelik mi dış gebelik mi diye düşündüm sonra keseyi gördük bu sefer yine kendime zehir ettim acaba boş gebelik mi diye bebeği gördük şimdi belirtim yok ondan korktum Allah yardımcımız olsunO geçmiyor uzun süre maalesef ben kendi kendime hissediyorum bişey oldu diyip ağlıyordum. Zor yendim inşallah sende erkenden yenersinstres çok etki ediyor bebeğe az daha sabret hareket hissedince geçecek korkun
İleride daha neler çıkacak ben her gün değişik bir belirti yaşıyorum vallaAmin inşallah o günleri bir görsem içim rahatlayacak zaten ilk öğrendiğimden beri stresle geçti acaba kese olustumu kimyasal gebelik mi dış gebelik mi diye düşündüm sonra keseyi gördük bu sefer yine kendime zehir ettim acaba boş gebelik mi diye bebeği gördük şimdi belirtim yok ondan korktum Allah yardımcımız olsun
Sizinde mi belirtiniz yok kaç haftaliksinizbende şu an aynı drumdayım
Çok teşekkür ederim cevabınız için kayıp olduğu için ister istemez içimde korku var acaba birşey oldu mu diye şuan hafif göğüs hassasiyetim var birde arada kasık ağrısı oluyor o yüzden korkuyorum acaba bişey oldu mu diye inşallah 3 kayıptan sonra sağlıkla gelir bebeğimMidesi bulanan ya da bulanmayan daha saglikli diye birsey yok
Ben ilk gebeligimde goguslerime dokunamiyordum sizidan
simdikinde en ufak gogus agrisi olmadi sadece karin agrisi oldu bulanti da 6.hafta basladi hala da ara ara oluyor
Herkesinki farklidir
Arkadasim da bulanti olmadi hic
Gogusleri cok agriyordu mesela
Hormonlar herkeste farkli etki gosterir.
Merhaba şuan nasilsiniz inşallah korkularınız gittmiştir bende sizinle aynı durumdayimÇok teşekkür ederim cevabınız için kayıp olduğu için ister istemez içimde korku var acaba birşey oldu mu diye şuan hafif göğüs hassasiyetim var birde arada kasık ağrısı oluyor o yüzden korkuyorum acaba bişey oldu mu diye inşallah 3 kayıptan sonra sağlıkla gelir bebeğim
Benim de öyleydi bel ağrısı sırt ağrısı dışında bi belirtim yoktuSelam kizlar şuanda 9+2 hamileyim ama hiç belirtim yok mide bulantısı istifra falan hiç olmadı daha önce 2 kayıp yaşadım kalpleri durdu 1 tanede kimyasal yaşadım belirti olmaması normal mi yoksa bir sorun mu var yine lütfen böyle olanlar yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim dün kontrolüm vardı boşuna korkmuşum belirtim yok diye çok şükür bir sorun yokmuşAdet günümdeen once belirtim olmuştu ben korona oldum zannetmiştim, ama adet günüm doldu ve 1 tane bile belirtim yoktu. Cok normal canım hatta iyiye işaret, vücut hamileliği cok rahat tolere edebiliyor demekmiş doktorum öyle söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?