- 28 Mart 2016
- 13
- 4
- 36
Merhaba bende anksiyete hastasiyim ilac kuklaniyorum esimde cocuk istiyo ama ben korkuyorum siz hangi ilaci kullaniyosunuz yazarsaniz sevinirim hamile kaldinjz mimerhaba bende kaygı endişe hali var ilac kullanıyorum doktorum gebelik boyunca kullanabilecegimi söyledi ama bir güvensizlik var bendeacaba bnm gibi olan varmı
Bende ayni durmdayim kardesim ilaclari birakmayi denedim. 15 gun zor dayandim cok kotu oldum. Tekrar ilaca basladik esim cocuk istiyo ama ben hamilelikten bile asiri korkuyorum ilacta kullaniyorum allahim yardim etsin napcam bilmiyormAyni problemi yıllardır yaşıyorum ve hala devam ediyor 2.5 senedir evliyim ve nasıl bebek sahibi olucam bilmiyorum Rabbim yardim etsin
Ben ilacı birakali bir sene oldu ara ara yokluyor evet ama dayanmaya çalışıyorum ilaç içmenin sonu yok ömür boyu kullanmak lazım .. Ben namazla şifa buldum birazda maneviyat çok önemli bi cesaretle denemelere başladık he hamile kalırsam ne olur nasıl ilerler süreç bilmiyorum ama çok fazla istiyorum Rabbim yardim eder inşallah .. Sende bence hic dusunme ilaç tek başına tedavi etmiyor terapiyede başla derim kardeşimBende ayni durmdayim kardesim ilaclari birakmayi denedim. 15 gun zor dayandim cok kotu oldum. Tekrar ilaca basladik esim cocuk istiyo ama ben hamilelikten bile asiri korkuyorum ilacta kullaniyorum allahim yardim etsin napcam bilmiyorm
Bende namaz kiliyorum rabbime inancim sonsuz haklisin dusunmemek lazim allah yardimcimiz olsun insallahBen ilacı birakali bir sene oldu ara ara yokluyor evet ama dayanmaya çalışıyorum ilaç içmenin sonu yok ömür boyu kullanmak lazım .. Ben namazla şifa buldum birazda maneviyat çok önemli bi cesaretle denemelere başladık he hamile kalırsam ne olur nasıl ilerler süreç bilmiyorum ama çok fazla istiyorum Rabbim yardim eder inşallah .. Sende bence hic dusunme ilaç tek başına tedavi etmiyor terapiyede başla derim kardeşim
Ben 25 yasindayim cocukluktan beri bu hastaligi cekiyorum 5 senelik evliyim 3 yildirda ilac kullaniyorum siz hangi ildesinizRabbim inşallah sifamizi vericek .. İçinden cikamadigimiz zor bir durum insan çaresiz kalıyor bazen ama güçlü olmaktan başka cagremiz yok .. Sen kaç senedir bunu yasiyorsun ?
Ben istanbuldayim ya siz ?Ben 25 yasindayim cocukluktan beri bu hastaligi cekiyorum 5 senelik evliyim 3 yildirda ilac kullaniyorum siz hangi ildesiniz
Bende bursadayim elimizden geldigince burda yazalim birbirimize destek olalimBen istanbuldayim ya siz ?
Tabiki destek olalım .. Zaten bizi bizden başkası anlamıyor ayni şeyleri yaşayınca insan anliyor karşıdakini ben arkadaşlarıma anlatırdım onlar aman neden korkuyorsun derlerdi yasamadiklari için maalesef anlayamiyorlar garip geliyor..Bende bursadayim elimizden geldigince burda yazalim birbirimize destek olalim
Tabiki destek olalım .. Zaten bizi bizden başkası anlamıyor ayni şeyleri yaşayınca insan anliyor karşıdakini ben arkadaşlarıma anlatırdım onlar aman neden korkuyorsun derlerdi yasamadiklari için maalesef anlayamiyorlar garip geliyor..
Nasılsın canım daha iyi oldun mu ?Evet canim cekmeyen bilmez bunu rabbim yardimcimiz olsn
Canim 100 mg ilac kullaniyorum suan iyiyim tek caresizligim bebek bugun kadir gecesi bol bol dua edelim insallahNasılsın canım daha iyi oldun mu ?
İnşallah bu mübarek gece de Rabbim dualarimizi kabul eder bizlere bizim gibi olanlara şifa verir ve hayirlisiyla evlat sahibi olmayı nasip eder (amin)Canim 100 mg ilac kullaniyorum suan iyiyim tek caresizligim bebek bugun kadir gecesi bol bol dua edelim insallah
Öncelikle yaşadığınız olumsuzluklardan dolayı çok geçmiş olsun başımıza nelerin gelicegini bilemiyoruz iste ... Ama o kotu günlerden sonra Rabbim sana aratmadan bir bebek daha nasip etmiş ne mutlu bence olumsuz düşünme ve keyfini çıkar derim .. Evet haklisin insanin elinde olmuyor öyle bir zaman geliyor ki hep kotu düşünüyorsun hayatın hep olumsuz gecicek gibi bazen de çok mutlu oluyorsun herşeyin üstesinden gelebilirmissin gibi güçlü oluyor insan .. Kendini oyalamanin bir yolunu bul derim keyif aldigin şeyler yap çok dayanamazsan da en güzeli psikolog yardımı almak bence ilaca hemen başvurma derim o en son cagren olsun .. Bende panik atak , anksiyete var ama gözümü karartip hamile kalmaya çalışıyorum çünkü bu illet geçmiyor tamamenArkadaşlar merhaba,
Ben geçtiğimiz sene ağustos ayında preeklampsi geçirdim ve 25. haftamda bebeğimi kaybettim.sonrasında anksiyete bozukluğu başladı bende .Boynumda kasılmalarım oluyordu.Sonra İstanbul Erenköyde psikiyatra gittim şansım doktorumun iyi olmasıydı teşhisimi hemen koydu ve ilaç başladık Duloxx kullandım. İlacı kullandığım süre içinde çok iyiydim hayata hep pozitif bakıyor ve mutluydum.Sonrasında mayıs ayında hamile kaldığımı öğrendim.Bir yandan sevindim bir yandan sürekli ağlıyorum.Şimdi 11 Haftalık hamileyim ve inanılmaz duygu karmaşası yaşıyorum ve sürekli endişe halindeyim.Sürekli eski yaşadığım günle geliyor aklıma ve sürekli olumsuz düşünüyorum elimde olmadan.Sürekli kötü şeyler olacakmış gibi endişeye kapılıyorum.hiç iyi düşünemiyorum hep olumsuzum. Öyleki bebeğimin normal zamanından önce doğum prematüre doğacağına inandırıp kendimi alıştırıyorum.Etrafımda kimse beni anlamıyor.Olumlu düşün diyorlar ama elimde değil anlatamıyorum.İşin kısası çok kötü bir durumdayım... Psikyatri doktorum 3 ay dan sonra kullanabileceğim ilaçlar olduğunu söyledi fakat ,haftaya randevum var .Şimdi sizlerden destek istiyoum.Başa çıkabilen var mı bu durumla ? Yada ilaç kullanan ,Yada farklı birşey yapıp bu durumdan kurtulan.Birbirimize destek olalım.Bana cevap verirseniz çok sevinirim.