Arkadaslar 12 haftalik hamileyim iki gundur hafif hafif su kadar sivi renksiz ve kokusuz akintim geliyor bebegin kese suyu olabilir mi cok korkuyorum cuma gunu Doktora gittim geri bakdi Ultrasonda suyunun yeterli oldugunu soyledi ama Ben yinede korkuyorum bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum tskler
Arkadaslar 12 haftalik hamileyim iki gundur hafif hafif su kadar sivi renksiz ve kokusuz akintim geliyor bebegin kese suyu olabilir mi cok korkuyorum cuma gunu Doktora gittim geri bakdi Ultrasonda suyunun yeterli oldugunu soyledi ama Ben yinede korkuyorum bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum tskler
kızlar fazla titiz olmayn
o akıntı avcunun içini geçmeyecek kadr azsa hiç takmayn bende hep oldu. normal bişi çünkü bu.
Allah verir bebeğimin ömrünü ona emanet deyin sürekli
benmde kist vs bir sürü sorunm vardı böyle diye diye atlattm 9 ayı.
çok şükr dünyalar güzeli kızım kucağmda şimdi
Rabbim esirgesn hepinizinkini...
bende şu an hamileliğimin 8.ayındayım ve baştan beri akıntım hiç kesilmedi.bu akıntı zamanla kaşıntıya ve mantara dönüşüyor ve hiç bir krem fitil işe yaramıyor.eğer ileriki dönemlerinde kaşıntı ve mantar sorunuyla da karşılaşıcak olursan bence ilaç kullanma için rahat olur en azından bebeğime zarar veriyor muyum diye düşünmezsin.bunu da şimdiden söyleyeyim dedim.aklında bulunsun:) tabi yine de karar senin...
Benim de cok oluyo akintim.. 8.aydayim ben de. Hic kesilmedi.. Gunluk pedlerden gunde 2 tane falan degitiriyorum.. Onsuz yapamaz oldum. Gulerken, hapsirirken, oksururken bile geldigini hissediyorum.. Kasinti yada koku falan yoksa sorun degilmis.