- 19 Aralık 2015
- 25
- 8
- 29
-
- Konu Sahibi deryanehir56
Onu aynadan kontrol etmen gerekiyor ve baktın değecek kaldırıma teker, dur ve düzelt (cok hatırlayamadım kuralları ama içerideyken yani 2 duba içindeyken düzeltmeye müsaade ediliyordu diye hatırlıyorum?? )hemen ve cok agır hareket etmen gerekiyor milim milim, yan tarafta oturan hocan pratikte ya da komisyon sınavda yardımcı olur aynayı ayarlama konusunda,
Yani baktın görünmüyor teker aynadan, söyle aynayı çevirsinler tekeri gör değip değmeyecegini anlarsın, bu anlamadığın yerlerı hocana sor nerede durman gerektiğini vs. tekrar edın pratik yapın bol bol, Allah yardımcın olsun
hoca benimde sürüşümü beğeniyo tek sıkıntım park fazla kafaya takıyorum ondanmı olmuyoki
Olabilir, benim de tek sıkıntım oydu. Kesin yine parkta kalıcam diyerek gittim sınava, hatta giderken yoldan geri dönesim gelmişti, öyle umutsuzdum ki. Hatta park alanına girip dubalara yanaştığımda eyvah dedim yine ayarlayamadım mesafeyi, hoca da olmayacak galiba dedi, ama hiç istifimi, moralimi bozmadan yavaşçacık soktum arabayı, çok yavaş. Zaten inip biri gel gel falan diyor, siz yinede de kesinlikle aynadan bakıp, otokontrolünüzle de hareket edin, hocanızla da göz temasında bulunun hep. İnşaallah geçersiniz, bilirim ne sıkıntılı bir dönem olduğunu, illa yapıcam diye şartlanmayın, olmazsa bir dahaki sefere deyin, daha rahatlarsınız inanın. Başarılar :)
Yahu bu kadar dert etmeyin, canınızdan önemli mi bebeğinizden önemli mi kalırsanız kalırsınız, gelelim yapmanız gerekenlere...30 haftalık hamileyim 3. kezdir direksiyon sınavında park yüzünden kalıyorum geçen arkadaşlar nasıl geçtiklerini anlatabilirlermi mağdurum üzgünüm yorgunum cevaplarınızı bekliyorum(((
3 kere girdiğim için baya stres oldum artık 4. son hakkım hayırlısı inşallah.:) teşekkürler
merhaba bende hamileyim ve dün yani pazar günü tek seferde aldım ehliyetimi :) kesinlikle panik yapma heycan yapma ve park konusunda hocalalar aynada dubaları işetetliyolar taktik yani bunu yapan tek seferde giriyor zaten çok basit. sadece hocanın sana bu taktiği vermesi gerekli :) hocanla konuş bunu taktiğini öğretsin sana ..30 haftalık hamileyim 3. kezdir direksiyon sınavında park yüzünden kalıyorum geçen arkadaşlar nasıl geçtiklerini anlatabilirlermi mağdurum üzgünüm yorgunum cevaplarınızı bekliyorum(((
merhaba bende hamileyim ve dün yani pazar günü tek seferde aldım ehliyetimi :) kesinlikle panik yapma heycan yapma ve park konusunda hocalalar aynada dubaları işetetliyolar taktik yani bunu yapan tek seferde giriyor zaten çok basit. sadece hocanın sana bu taktiği vermesi gerekli :) hocanla konuş bunu taktiğini öğretsin sana ..
park ederken ilk direksiyonu tam sağ yapıyoruz ordan sonra durup direksşyonu tam sol yapmamm gerekiyo ama tam sağ yaparken nerde durcağımı ayarlayamadığımdan teker kaldırıma değiyo