- 19 Aralık 2015
- 25
- 8
- 29
- Konu Sahibi deryanehir56
30 haftalık hamileyim 3. kezdir direksiyon sınavında park yüzünden kalıyorum geçen arkadaşlar nasıl geçtiklerini anlatabilirlermi mağdurum üzgünüm yorgunum cevaplarınızı bekliyorum (((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel ders alın isterseniz.yardım derken geçen arkadaşlar park ederken nelere dikkat ediyolar o anlamda söyledim heycanlarının nasıl yeniyolar ben arabayı iyi kulllanıyorum yol tutuşum falan iyi ama parkda hep tekeri kaldırma sürtüyorum
yardım derken geçen arkadaşlar park ederken nelere dikkat ediyolar o anlamda söyledim heycanlarının nasıl yeniyolar ben arabayı iyi kulllanıyorum yol tutuşum falan iyi ama parkda hep tekeri kaldırma sürtüyorum
Park ederken araba milim milim ilerleyecek, hızlı girmeyeceksin, hızlı girersen illa ki değer bir yerlere,
aynalara dikkat et, arka duba için dönüp bak ve dikiz aynasından da kontrol et, kaldırımı da sağ kapıdaki aynadan takip edeceksin, çıkarkan de sol aynadan yolu kontrol et çık
Park ederken araba milim milim ilerleyecek, hızlı girmeyeceksin, hızlı girersen illa ki değer bir yerlere,
aynalara dikkat et, arka duba için dönüp bak ve dikiz aynasından da kontrol et, kaldırımı da sağ kapıdaki aynadan takip edeceksin, çıkarkan de sol aynadan yolu kontrol et çık
Bende iki kez parktan kaldım, üçüncüsünde hem komisyon daha anlayışlıydı hem de özel ders almıştım, kendimi bayağı geliştirmiştim yani, hocam çok beğendi sürüşümü. Bol bol bol pratik işin sırrı. Hamileliğinizle bağlantı kuramadım yalnız, haraket açısından mı zorlanıyorsunuz?
yardım derken geçen arkadaşlar park ederken nelere dikkat ediyolar o anlamda söyledim heycanlarının nasıl yeniyolar ben arabayı iyi kulllanıyorum yol tutuşum falan iyi ama parkda hep tekeri kaldırma sürtüyorum
Amin bende hocaya diyim bari de bi dahakine benimkide öyle yapsın
Onu aynadan kontrol etmen gerekiyor ve baktın değecek kaldırıma teker, dur ve düzelt (cok hatırlayamadım kuralları ama içerideyken yani 2 duba içindeyken düzeltmeye müsaade ediliyordu diye hatırlıyorum?? )hemen ve cok agır hareket etmen gerekiyor milim milim, yan tarafta oturan hocan pratikte ya da komisyon sınavda yardımcı olur aynayı ayarlama konusunda,park ederken ilk direksiyonu tam sağ yapıyoruz ordan sonra durup direksşyonu tam sol yapmamm gerekiyo ama tam sağ yaparken nerde durcağımı ayarlayamadığımdan teker kaldırıma değiyo