- Konu Sahibi prettywoman123
-
Ay hadi bakalım ben de görürüm inşallah böyleEvet 12 sinde gitmiştim ilk kontrole küçük kese var dedi bebeiste var ama haftali sormadı son adet tarihini sordu daha yeni dedi 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi bende sormadım heycandan unuttumok işaretinin oldu yer de bebik var işte bakalım ,31 gideceğiz inşallah duyarım
Doğru diyorsunuz çok mantıklıDoktorla konuşurken en iyisi ses kaydına kayıt etmek telefon ile girer girmez daha güzel olur:)
İnşallah canımAy hadi bakalım ben de görürüm inşallah böyle
Ben sürece anlatım kese bakacak kan ver diyecek iki gün sonra sonra seni 1 hafta arayla çağıracak kese büyüyor mu diye bakacak çocuk oluşumu için bakacak :)Umarım değildir, dün verdim kan yarın kontrol var yarın yine isteyecek muhtemelen bakalıminşallah herşey güzel olur
Gözükür ama bebek daha gözükmez :)Anladım canım kese görünür mü acaba cuma gitmeyi planlıyorum da
Bakalım hayırlısı inşallah:) sağlıklı olsun bebişlerBen sürece anlatım kese bakacak kan ver diyecek iki gün sonra sonra seni 1 hafta arayla çağıracak kese büyüyor mu diye bakacak çocuk oluşumu için bakacak :)
Bebek ne zaman görünürGözükür ama bebek daha gözükmez :)
Tahliller isteyecek kan idrar hepatit özele mi gidiyorsun ?Bakalım hayırlısı inşallah:) sağlıklı olsun bebişler
6 haftalık falan 7 haftalıkken tam görürsün kalbini. DuyarsınBebek ne zaman görünür
İnşallah bakalım teşekkür ederim6 haftalık falan 7 haftalıkken tam görürsün kalbini. Duyarsın
İnşallah bakalım teşekkür ederim
Rica ederim hiç stres yapma su gibi geliyor zaten sıklıkla çağıracak seniİnşallah bakalım teşekkür ederim
Hadi inşallah sağlıklı bi gebelik de Allah bana bağışlarRica ederim hiç stres yapma su gibi geliyor zaten sıklıkla çağıracak seni
Yok öncesinde devlete gideceğim bir süre öylr devam ederim ama Allah'tan bişe çıkmazsa doğum özel istiyorum. Kalp atışı zamanı özele giderim devlete eşlerş almıyolarTahliller isteyecek kan idrar hepatit özele mi gidiyorsun ?
Bütçen varsa özelden devam et canım tahlilleri ultrason detaylı çok daha geniş kapsamlıYok öncesinde devlete gideceğim bir süre öylr devam ederim ama Allah'tan bişe çıkmazsa doğum özel istiyorum. Kalp atışı zamanı özele giderim devlete eşlerş almıyolar
İnşallah canım ferah tut içini.Hadi inşallah sağlıklı bi gebelik de Allah bana bağışlar
Tamam dikkat edicem artıkİnşallah canım ferah tut içini.bol bol su iç enfeksiyon olmasın
Özeller artık okadar pahalı ki bilmiyorumBütçen varsa özelden devam et canım tahlilleri ultrason detaylı çok daha geniş kapsamlı
Ben 70 iştahım kapanacak ama bir süre ben sana diyimTamam dikkat edicem artıkhatta gebelik diyetisyeni ile de görüşmeyi planlıyorum 75kilo ile hamile kaldım da
Bir bak bakalım nasıl uygun görürsenÖzeller artık okadar pahalı ki bilmiyorumbi yarın devlete gideyim bakacağım artık duruma göre
Ay hadi bakalımBen 70 iştahım kapanacak ama bir süre ben sana diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?