- 2 Temmuz 2024
- 2.563
- 4.454
- 48
- 26
- Konu Sahibi prettywoman123
Merhaba sizin nisan ayında da pozitif çıkmış kimyasal mi oldu acaba1860 baksana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sizin nisan ayında da pozitif çıkmış kimyasal mi oldu acaba1860 baksana
Evet kimyasal sonrasında adet kanamam başladı ama dr göründüm çünkü değerim 19 ken düşmüştü 2 gün içindeMerhaba sizin nisan ayında da pozitif çıkmış kimyasal mi oldu acaba
İki gün sonra tekrar ver eğer dış gebelik değilse bu değerden iki kat fazla çıkar :)Ay inşallah umarım herşey güzel olur bi kaybım bir kimyasalım oldu çünkü o yüzden çok istiyorum:))
Anladim inşallah bu gebeliğiniz çok güzel ilerlerEvet kimyasal sonrasında adet kanamam başladı ama dr göründüm çünkü değerim 19 ken düşmüştü 2 gün içinde
Umarım inşallah teşekkür ederim:)Anladim inşallah bu gebeliğiniz çok güzel ilerler
Son adet tarihin neydi ona göre hesaplama oluyorKızlar benim de betam 1702 çıktı kaç haftalık oluyor
Son adet tarihimin ilk günü 16haziran canımSon adet tarihin neydi ona göre hesaplama oluyor
Ama anlamadığım nokta ilişki tarihine göre olmaz mıSon adet tarihin neydi ona göre hesaplama oluyor
5 hafta 3 günlük drlarda son adet tarihini baz alır canım adet döngüsüde hamilelikten sayılır yumurtlama.vsSon adet tarihimin ilk günü 16haziran canım
Anladım canım kese görünür mü acaba cuma gitmeyi planlıyorum da5 hafta 3 günlük drlarda son adet tarihini baz alır canım adet döngüsüde hamilelikten sayılır yumurtlama.vs
Gozukur diye düşünüyorumAnladım canım kese görünür mü acaba cuma gitmeyi planlıyorum da
Anladım canım bu konularda pek bilgim yok da heyecanlıyım da teşekkür ederimGozukur diye düşünüyorum
Rica ederim Dr sorakacaklarini bir kağıda yaz o heycnala unutursun ben unuttumAnladım canım bu konularda pek bilgim yok da heyecanlıyım da teşekkür ederim
Ay yazayım ben kesin unuturum zatenRica ederim Dr sorakacaklarini bir kağıda yaz o heycnala unutursun ben unuttum
Kaç haftalık sormadım unuttum son regl göre hesaplıyorumAy yazayım ben kesin unuturum zaten
Yeni mi sizin deKaç haftalık sormadım unuttum son regl göre hesaplıyorum
Evet 12 sinde gitmiştim ilk kontrole küçük kese var dedi bebeiste var ama haftali sormadı son adet tarihini sordu daha yeni dedi 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi bende sormadım heycandan unuttum ok işaretinin oldu yer de bebik var işte bakalım ,31 gideceğiz inşallah duyarımYeni mi sizin de