• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Işte oda aklıma giriyor cikmaz daha net olmaz diyor ondan sonra daha cok umutsuzluga kapiliyorum canm aynen bugün hamilelik testi aldirayim deneyim insallah pozitif cikarda umutlarım boşa cikmaz canm haberdar ederim ben size☺☺

Kan testi yaptır o daha etkili olur varsa zaten ilk kana düşer.. güzel haberler alırsın inşallah :))

Bugün vereyim ozaman tek basima cikmam imkansiz ama kaynanama diyeyim cikarsak yaptirayim canm
Artık varsa idrarda da çıkar zaten. Silik çizgi de olsa pozitif oluyor. Sonra hemen doktora gidersin.
Benim de göğüs uçlarim hassaslasmisti. Bu bir belirti bence. Hayırlısı olsun :KK66:

İnşallah.guzel haberler verirsin.bu arada yenımı evlısın.ne zamandır çocuk istiyorsun.
Ayy insallah canm ya evet canm 8 ay oldu evlendigimiz gunden beri istiyoruz canm benim allahim onsallah nasip eder ☺☺
İnşallah.guzel haberler verirsin.bu arada yenımı evlısın.ne zamandır çocuk istiyorsun.
Ayy canm yaptim pozitif cikti ikinci cizgi biraz bulanık 8aylik evliyim evlendigimiz günden beri istiyoruz canm

Eklentiler

• 20180515_164618.png
    20180515_164618.png
    196,3 KB · Görüntüleme: 122
Back