- Emoji Skoru
- 65
- Puanlar
- 8
daha yeni gibi işte aslında bi özelde kan testi yaptırsan kesin sonuç
inşallah canım yabence de hayırlı olsun diyelim şimdiden
sıra bende
aynen canım valla heyecan doruktaÖyle düşünüyorum canım
canım bence hemen bi kan testi yaptır acildede yapıyolarbende sabredemem gibi geliyor
bugün geç çıkıcam yoğunuz da malum mutfakta çok sıcak ölü gibi oluyorum eve gidene kadar folik asit takviyeside alıyorum 8gündür inşallah vardırcanım bence hemen bi kan testi yaptır acildede yapıyolar
hamilesin gibi geliyor bana 2 gün sonra normal test yap madembugün geç çıkıcam yoğunuz da malum mutfakta çok sıcak ölü gibi oluyorum eve gidene kadar folik asit takviyeside alıyorum 8gündür inşallah vardır
Aynen canım perşembe yaparım artıkhamilesin gibi geliyor bana 2 gün sonra normal test yap madem
Dün de olmadım bugün de olmadım kızlar yarın hastaneye gidicemm :) dua edin bana
valla çok heyecanlıyım aslında eve giderken açık eczane bulursam bi test alasım var artık çıkar diye düşünüyorum akşamda yapsamDualarımız seninle canım :) haber bekliyoruz
valla çok heyecanlıyım aslında eve giderken açık eczane bulursam bi test alasım var artık çıkar diye düşünüyorum akşamda yapsam
yok canım söylemedim böyle ağzını yokladım varsa dua ederim sana benzeyen bi kızım olacağı için ama olmasa daha iyi şu an dedi o yüzden Bişey demedim bendeBENCEDE ALMAYA ÇALIŞ. EŞİNE SÖYLEDİN Mİ
Daha yeni mi evlisinizyok canım söylemedim böyle ağzını yokladım varsa dua ederim sana benzeyen bi kızım olacağı için ama olmasa daha iyi şu an dedi o yüzden Bişey demedim bende
2 sene oldu canımDaha yeni mi evlisiniz
Baya da olmuş maddiyattan öyle dusunuyosanz rabbim biyerden bereketini verir2 sene oldu canım
maddiyatımız da kötü değil ikimizde aşçıyız maaşımızda güzel ama ne biliyim artık eskisi gibi değil ya belki de anlatmadığı Bişey var bilmiyorum kiBaya da olmuş maddiyattan öyle dusunuyosanz rabbim biyerden bereketini verir
Cnm sabah ilk idrarla yapılan test doğru sonuç verir gün içinde yaptıklarına güvenme bence hamilesinmaddiyatımız da kötü değil ikimizde aşçıyız maaşımızda güzel ama ne biliyim artık eskisi gibi değil ya belki de anlatmadığı Bişey var bilmiyorum ki
yavrum 2 ay geçti ya yarın da hastaneye gidicem zaten şimdi bekleyemedimCnm sabah ilk idrarla yapılan test doğru sonuç verir gün içinde yaptıklarına güvenme bence hamilesin
Bence oturup bi konuş. Sonuçta çocuk ciddi bi konumaddiyatımız da kötü değil ikimizde aşçıyız maaşımızda güzel ama ne biliyim artık eskisi gibi değil ya belki de anlatmadığı Bişey var bilmiyorum ki
bakalım bi yarın olsun da ne çıkacak sonuç ona göre konuşucamBence oturup bi konuş. Sonuçta çocuk ciddi bi konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?