amasyadayım çok uzağızzzzz
elektrikler kesilsin
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine yaa havalar kötü artık dikkatsilik böyle çektiriyo insanı bol bol meye yee limon sık iç bitki çayıda içme sakıncalı ama ıhlamur çayı içiliyo diye biliyorum içenleride gördüm ama sen yinede sor derim ne olur ne olmaz canım inş atltırsın çabucak iyi bak kendine bşzşde habersiz bırakma olurmu
kızlr nasılsınız??
ben dünden ber fenayım
midem agzımda geziyodum
bu sabah zor dayandım arabada ofise gelir gelmez wc ye koştum biraz cıkardm da acıldım neyseki..
cubuk kreker işe yarıyo:)))) sabahları..
canım hep tuzlu istiyo benim yaaa
tatlı düşününce bile midem bulanıyo.........
uyuyakalmısım ya sabah 7 de uyanmıs sonrasında zor dalmıstım tam dalmısım ama 11 de kalktım.
demek misafirin var elif he. hadı kolay gelsin sana cok yorma kendini emi gülüm.
essue sende yazıp kacıyosun ya kısım bi dur da iki laf edeli,m. bole yaparsan yazdıklarına hiç yorum yazmam bi daha.
güünaydın melisam hoşgeldin evet yaa misaifrim var sorma işlerimi yaptım bitirdimde işte yemek faslım kaldı ne yapıcaksam bilmiyorum yaa hiç kaldıracak durumda değilim sinirim tepemde kim hizmet edecek eşim ben yaparım diyo çok yapar neyin nerde olduğundan haberi yok yatak indir bilmem ne vallaha şu halde misafir geliyo kendimi zor dolandırıyorumm birdde onlar çıktı şimdi gelicek eltim rahatki açıcak çocuğun altını diğer seferki gibi işiycek yok kusucak deli oluyorum işleirmi yapmazken birde onalrın arkalarını toplamak deli ediyo kuzum öfff başım ağrıdı stresten hee
oy kıyamam kuzum sana ya. sole kuzum ya bu sogukta bebeini altı acık gezdirmemesi lazım acarsada ya baglada ole dolassın de su halde temzizliyemem de kızım ya
sinir sey ben kocanada sinir oldum omu cagırdı gelcem diye kalmaya geliyolar bide he. a
mannnnnnnnnnnnnnnnn zor işler. kızım yapöma yemek malzemeleri hazırla ne yapalım diye bekle onu birklikte yapın ya.
döverim bak misafirlerini. tabi erkeklere gore ne bende bazen usenince ben yaparım der ya bişide yapmamz
yap iki cesit yemek tamam kısım ya ole cok cesit yapma bi et yemegi bide pilav yallah hadi salatada yaparsın daha ne.
yok zaten yapmam gülüm vallaha uğraşamam yapacak durumum yok ne çektiğimi ben biliyorum vallaha:26:en pratik seyleri yap sen cok cesit yapıyosun artık rajhatsız oldugunu anlasın elticiginnnnnnnnn .
elif yazıyo ya benim hamilelik takviminde nesne kafaya gelince donuyomus kıs ben onu okuyunca üç kere yaptım üçündede gondoldan asagıya iner gibi içim kalktı hissettim bişiler p...çlik yaptım sonra hosunma gitti bi 3 4 kkere yaptım sıpayı yordummmmmmmmmmmmmmmmmmm
eeeeeeeeeeeee oda beni yorcak cıkınca
yok zaten yapmam gülüm vallaha uğraşamam yapacak durumum yok ne çektiğimi ben biliyorum vallaha:26:
kızım sen harbi delüsün orda yazan herşeyi yapmak zorundamısın delü gacu güldürdün beni şimdi vallaha bakkkk
ama vallahı hissettım ya cok komikti 3 üncü yapısımda pis pis guluyom artık hadi bi daha diyeeeeeeeeeeee
anaaaaaaa bide oglenendenmi gelcek oglenede bogaz lazım simdi desene. ara gelirken simit alsın kıs cayla sımıt peynir yeyın ardından birlikte bişi yapın aksama.
ben ole habersiz yada bikac saat once haber versdiyse arkadasım aldırıyorum vallahı gelirken simit pohaca bişi al dıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?