• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ee kızlar suusdunuz yine valla byun fııtğım var fazlada bilgisayara bakınca boynum ağrıyo ama sizinle muhabbet etmek çok iyi geldi bana çok teşekkür ederim ....
demek boyun fıtığın var canım zor yaa bendede boyun düzleşmesi var aynı ağrılar oluyo gerildikçe falan birde sırtım sokolyoz yaa fena oluyo ikiside rabbim şifa versin cümlemize:50:
selam kızlar ben geldim kimse yokmu.....

a.slm geldim canımda kimse yok ama:1:

gelen olursa burdayım ama meyve getiricem bekleyin beni gliyorum 5 dk yaa kızlar

bende geldim...
del, gibi kaşınıyorum......
heryerimi yırtıcam adete o derece kaşınıyorum:43:

hoşgeldin oflum nasılsın kuzum neden kaşınıyosun balım hamileiktenmi yoksa birşeymi dokundu :26:

ayy elifim sorma deli gibi kaşınıyorum yaa
karnım kalçalarım bacaklarım her yerim
kalktım biraz badem yağı sürdüm.
bide avondan nemlendirici almıştım vüct için ondan sürdüm..
biraz geçti gibi ama genede kaşınıyo

ayy elifim sorma deli gibi kaşınıyorum yaa
karnım kalçalarım bacaklarım her yerim
kalktım biraz badem yağı sürdüm.
bide avondan nemlendirici almıştım vüct için ondan sürdüm..
biraz geçti gibi ama genede kaşınıyo

canım benim yaaa sür biraz daha belki iyi gelir gerçi kaşınınca çokda karetmiyo ama bendede oluyo arada göbeğimi kaşıya kaşıya geziyorum çatlıycak diyorum kesin sürüyorumda ama bakalım asıl bu haftalardan sonrası önemli dimi oflum :31:

canım benim yaaa sür biraz daha belki iyi gelir gerçi kaşınınca çokda karetmiyo ama bendede oluyo arada göbeğimi kaşıya kaşıya geziyorum çatlıycak diyorum kesin sürüyorumda ama bakalım asıl bu haftalardan sonrası önemli dimi oflum :31:

nemlendirici iyi geldi birazz..
o geçirdi gibi.
nemlendirici sürmek zararlı mıydı acaba :26:
tabi canım 30lardan sonrası daha önemli.
benim karnımda hiççç yoktu 2hafta önce aşağı kısımlarda azıcık çatlak odldu kasğımn yukarı kısmında :50:

nemlendirici iyi geldi birazz..
o geçirdi gibi.
nemlendirici sürmek zararlı mıydı acaba :26:
tabi canım 30lardan sonrası daha önemli.
benim karnımda hiççç yoktu 2hafta önce aşağı kısımlarda azıcık çatlak odldu kasğımn yukarı kısmında :50:

gülüm kremler zararlı diye biliyorum ama çatlaklar için olanları herkes kullanıyo bilmiyorumki ben arko krem kukllanıyorum eksrta birşey yok ama bakalım ne olucak görücez inş birşey olmaz bee balısı:26:

gülüm kremler zararlı diye biliyorum ama çatlaklar için olanları herkes kullanıyo bilmiyorumki ben arko krem kukllanıyorum eksrta birşey yok ama bakalım ne olucak görücez inş birşey olmaz bee balısı:26:

karnıma sürmedim ben zaten nemlendiriciyi bacaklarıma sürdüm :1::1:
karnıma vazelin ve badem yağı sürüyorum bi tek

karnıma sürmedim ben zaten nemlendiriciyi bacaklarıma sürdüm :1::1:
karnıma vazelin ve badem yağı sürüyorum bi tek

hee anladım canım vallaha ben bir tk karnıma süryorum ama bundan sonra bacaklarıma falan gerek kalırmı diye korkuyorum ofluum:31:

hee anladım canım vallaha ben bir tk karnıma süryorum ama bundan sonra bacaklarıma falan gerek kalırmı diye korkuyorum ofluum:31:

ben o kadar kilo aldım bacaklarımda değil de kalçalarımda çatlak oldu..
bacaklarımda yok sadece bi bacağımın arka kısmında var.:1:
alıştım artık çatlaklara...
nemlendiriciden konu açılmışken daha öncede kullanmıştım.
e zaten çoğu şeyde kimyasal var..
öakyaj malzemelerinde de mesela :9:

ben o kadar kilo aldım bacaklarımda değil de kalçalarımda çatlak oldu..
bacaklarımda yok sadece bi bacağımın arka kısmında var.:1:
alıştım artık çatlaklara...
nemlendiriciden konu açılmışken daha öncede kullanmıştım.
e zaten çoğu şeyde kimyasal var..
öakyaj malzemelerinde de mesela :9:

vallaha normal doğum olnar hemen zayıflıyo oflum birde korse al karnına sıkıca böyle onu tak toplasın karnını çok işe yarıyo kuzum

vallaha normal doğum olnar hemen zayıflıyo oflum birde korse al karnına sıkıca böyle onu tak toplasın karnını çok işe yarıyo kuzum

korse degl de eskddn çarşaf gibi bişeyle bağlarlarmış.
benm annem bağlamş mesela
hç öyle sarkmamış göbüşü

bilmiyorumki en son ultrasona 2 dsinde girim birşey demedi gerçi sonrasındada girim doktoreun birisi ters dedi bu haftalarde giriyomuki kuzum:26:

döner canım takılma fazla.
ben doktora sordum 36. haftaya kadar dönme şansı çok.
ama bazıları dğuma yakın bile dönüyolar dedi.

Back