döner canım takılma fazla.
ben doktora sordum 36. haftaya kadar dönme şansı çok.
ama bazıları dğuma yakın bile dönüyolar dedi.
ben doktoruma dedimde ters dedğini güldü değil yani biliyorum olsa söylerlerdi herşey normal çünkü ne özelde nede kendi dotorum öyle birşey demediki gülüm
yok anacım öyle değilde bu gittiğim şişlideki doktor biraz çatlaktı sinirimibozdu ters ters konuştu bende halka daha sinirliyim kendilerine yaşlı bunak o yüzden diyorum yoksa çok şükür gülüm var zamanımada rabbim hayırlısını nasip etsindaha 3 ayın var nerdeyse kuzum böyle şeylerle kafanı bulandırma.
doktor normal demiş her şey.
kafana takıcak şeyler mi arıyosun
yok anacım öyle değilde bu gittiğim şişlideki doktor biraz çatlaktı sinirimibozdu ters ters konuştu bende halka daha sinirliyim kendilerine yaşlı bunak o yüzden diyorum yoksa çok şükür gülüm var zamanımada rabbim hayırlısını nasip etsin
bazıları ilgisiz oluyo canım takılma..
RABBime emanet onlar
aynen öyle canım yaa amin kuzum amin
benimkine sinirledim.
kavga ettik.
başlıcam filmindn en sonunda.
ışığı kapatmış sinema gibi izliyo film.
bende açtım o yüzden bağırdı çağırdı neymiş bi film izleyecekmiş bilmem ne.
bende ağzma geleni saydım o da.
konuşmcm bu sefer nedir bu ya her gn her gn
izliyo birde neden kapatıyo hadi kapattı ne varda açtın diye bağırıyo sanki değermi seni kırdığınaa ayy bu diziyi kaldırtmamk lazım benimkide birşey sorucam hiç duymuyo deli oluyorum vallahaa
hiiiç ben buna bağırdım kalbini kırdım laf atayım bile demiyo öküz.
hala film izliyo nefret ediyorum.
inşallah tez zamanda kalkar bu lanet film
ayyyyy inşşşş inş inş inşşş ne diyeyim ne varsa olduda bizdden değerli oldu gözleri görmüyo senin durmunda şimdi hakmı kızdım eşine ama benimklinede kızıyorum
boğazlıcam en sonunda
acaba biz birkere öyle yapıyomuyuz şu halimizde bile hizmeytimiz sınırsız ilgimiz ama onlar işte erkekler ne diyeiblirimkiiiiiiiiiiiiiiii
ayy bırak yaa düşününce daha sinir oluyorum en iyisi yatak odasına gideyim.
zaten kaşıntıdan bi hal oldm bide bunla uğraşş
slm kızlar nasılsınız benim eşimde o lanet diziyi izliyorrr her zamanki gibi:)))
slm kızlar nasılsınız benim eşimde o lanet diziyi izliyorrr her zamanki gibi:)))
elektrikler kesilsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet çok güzel olurdu ne güzel toplanırdık((((((((((((((
evet çok güzel olurdu ne güzel toplanırdık((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?