• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

döner canım takılma fazla.
ben doktora sordum 36. haftaya kadar dönme şansı çok.
ama bazıları dğuma yakın bile dönüyolar dedi.

ben doktoruma dedimde ters dedğini güldü değil yani biliyorum olsa söylerlerdi herşey normal çünkü ne özelde nede kendi dotorum öyle birşey demediki gülüm:ssz:

ben doktoruma dedimde ters dedğini güldü değil yani biliyorum olsa söylerlerdi herşey normal çünkü ne özelde nede kendi dotorum öyle birşey demediki gülüm:ssz:

daha 3 ayın var nerdeyse kuzum böyle şeylerle kafanı bulandırma.
doktor normal demiş her şey.
kafana takıcak şeyler mi arıyosun :1:

daha 3 ayın var nerdeyse kuzum böyle şeylerle kafanı bulandırma.
doktor normal demiş her şey.
kafana takıcak şeyler mi arıyosun :1:
yok anacım öyle değilde bu gittiğim şişlideki doktor biraz çatlaktı sinirimibozdu ters ters konuştu bende halka daha sinirliyim kendilerine yaşlı bunak o yüzden diyorum yoksa çok şükür gülüm var zamanımada rabbim hayırlısını nasip etsin :38:

yok anacım öyle değilde bu gittiğim şişlideki doktor biraz çatlaktı sinirimibozdu ters ters konuştu bende halka daha sinirliyim kendilerine yaşlı bunak o yüzden diyorum yoksa çok şükür gülüm var zamanımada rabbim hayırlısını nasip etsin :38:

bazıları ilgisiz oluyo canım takılma..
RABBime emanet onlar :16:

aynen öyle canım yaa amin kuzum amin :38:

benimkine sinirledim.
kavga ettik.
başlıcam filmindn en sonunda.
ışığı kapatmış sinema gibi izliyo film.
bende açtım o yüzden bağırdı çağırdı neymiş bi film izleyecekmiş bilmem ne.
bende ağzma geleni saydım o da.
konuşmcm bu sefer nedir bu ya her gn her gn

benimkine sinirledim.
kavga ettik.
başlıcam filmindn en sonunda.
ışığı kapatmış sinema gibi izliyo film.
bende açtım o yüzden bağırdı çağırdı neymiş bi film izleyecekmiş bilmem ne.
bende ağzma geleni saydım o da.
konuşmcm bu sefer nedir bu ya her gn her gn

izliyo birde neden kapatıyo hadi kapattı ne varda açtın diye bağırıyo sanki değermi seni kırdığınaa ayy bu diziyi kaldırtmamk lazım benimkide birşey sorucam hiç duymuyo deli oluyorum vallahaa:47::47::47:

izliyo birde neden kapatıyo hadi kapattı ne varda açtın diye bağırıyo sanki değermi seni kırdığınaa ayy bu diziyi kaldırtmamk lazım benimkide birşey sorucam hiç duymuyo deli oluyorum vallahaa:47::47::47:

hiiiç ben buna bağırdım kalbini kırdım laf atayım bile demiyo öküz.
hala film izliyo nefret ediyorum.
inşallah tez zamanda kalkar bu lanet film:41:

hiiiç ben buna bağırdım kalbini kırdım laf atayım bile demiyo öküz.
hala film izliyo nefret ediyorum.
inşallah tez zamanda kalkar bu lanet film:41:

ayyyyy inşşşş inş inş inşşş ne diyeyim ne varsa olduda bizdden değerli oldu gözleri görmüyo senin durmunda şimdi hakmı kızdım eşine ama benimklinede kızıyorum :47::47:

acaba biz birkere öyle yapıyomuyuz şu halimizde bile hizmeytimiz sınırsız ilgimiz ama onlar işte erkekler ne diyeiblirimkiiiiiiiiiiiiiiii

ayy bırak yaa düşününce daha sinir oluyorum en iyisi yatak odasına gideyim.
zaten kaşıntıdan bi hal oldm bide bunla uğraşş

ayy bırak yaa düşününce daha sinir oluyorum en iyisi yatak odasına gideyim.
zaten kaşıntıdan bi hal oldm bide bunla uğraşş

aman canım boşver takma salla gitsin düşünmeyeni düşünmeyeceksin hakettiği gibi davranacaksın:38:

slm kızlar nasılsınız benim eşimde o lanet diziyi izliyorrr her zamanki gibi:)))

a.slm canım hoşgeldin seninkidemi izliyo hey Allahım ne yapsakki yakın olsaydıkda toplanırdık en azından perşembe akşamları salardık bunları bir eve ne halleri varsa görsünler gıcıklarrrrrr:47::47::47:

Back