yemeğim vardı yaa ıspanak var kıymalı biber dolması vardı yanına eklicem işte.
benimki ancak geliyo 7.30 a doğru :)
hmm anldmm cnm afyet olsun şmdidenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemeğim vardı yaa ıspanak var kıymalı biber dolması vardı yanına eklicem işte.
benimki ancak geliyo 7.30 a doğru :)
hmm anldmm cnm afyet olsun şmdidenn
sizede canımmmm
kimse yok elif melisa falan nerde bunlar
saol cnm elifin msafrleri varmış cnm melisa nerde blmyorumm balım
ayy oğlumu çok merak ediyorum yaa
inanır mısın hemen doğrmak istiyrm
cnmm bnm yaa allahım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğurmayaı nasip etsn bnde çok merak ediyorummmm kızımı nasıl bişey olcakkkk
Aminnn cümlemize nasip etsin inşallahhhhhhhhh
salı günü kontrolüm var bakalım gene nstye gircm
kızlar bu ikili test kacıncı haftada yapılıyor bide devlet hastanesinde yapılıyor mu
8. ayın içinde oluyosun canım :)))hadiii hayırlısı cnm ya bende 31.haftalık oldum geçen ay gittiğimde 7.ayını doldurmuşsun dedi 8 aylıkmı oluyorum ben şimdii anlamadımmm
kızlar bu ikili test kacıncı haftada yapılıyor bide devlet hastanesinde yapılıyor mu
Yoruldum kıslar yemekmiş alısberısmiş canım cıktı vallahı
evet gülüm dikkatimi çekti benimde gerçekten çok şeker bir bebek inş rabbim gönlüne göre verir madem ela gözlüsün olabilğğğğ yani kuzucum neden olmasınelif avatarımdaki bebek resmine bayıldım ya sarı bebeklere bbayılıyorum ben kumralım ya koca esmer cok zor bi ihtimal ama habire sarısın bebeklere bakıyorum belki olur diye
sole kel bişi olsa benim gösler ela o rengi alsa yada iki taraftada mavi güz var onlarınkni alsa keskem ya.
yaktık canım tabiki ama ben içerde kalamadım balkona attım sdurdum kendim sıcağa gelemiyorum nedense melisam yaaahım kombiyide yaktırır simdi sana o
üzülme canım hayırlısı olsun nasip değilmiş gelicek seninde elbet dua et sen dsabırla bekle olurmu kuzumherkese selam
beta hcg sonucumu aldım değer 2,00 den 0,10 düşmüş kısmet ne diyim
a.slm kevserim heee misafirim vardı geldirler gittiler pehh pehh pehhhselm kızlar bn geldm neydyonuz demk misafrn var elifim allh yardmcın olsunn
bnde kocişi uyuttummm geldmmm
ahh ahhh moncuğum mümünmü yorulmamak sırtım çatlıyoelifcik kendini yorma kuzu .
a.slm hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınız.....
bellü bellü sana yalnızlık yaramıyo kevserim:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::111::111::111::111::111::111::111:
kafayı yedmmmmm gacularrrrrrrr
a.slm hoşgeldin oflum ben yoktum dün misaifirmim geldüdeeselam kimse yokmu
bugün burdayım oflum gel bekliyorum emiisizede canımmmm
kimse yok elif melisa falan nerde bunlar
minnoşum az kaaldı görüceksin sabır biraz dahaa kıyamam sanaaa bende snei merak ediyorum oğluşunu gördüğün illk anını :18::18:ayy oğlumu çok merak ediyorum yaa
inanır mısın hemen doğrmak istiyrm
canım 12 haftalarda yapılıyo ikili testkızlar bu ikili test kacıncı haftada yapılıyor bide devlet hastanesinde yapılıyor mu
Yoruldum kıslar yemekmiş alısberısmiş canım cıktı vallahı
elifim h.geldnnn geçmiş olsun bnde annemlerdeymm balımm