• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hadiii hayırlısı cnm ya bende 31.haftalık oldum geçen ay gittiğimde 7.ayını doldurmuşsun dedi 8 aylıkmı oluyorum ben şimdii anlamadımmm
8. ayın içinde oluyosun canım :)))

kızlar bu ikili test kacıncı haftada yapılıyor bide devlet hastanesinde yapılıyor mu

12. haftalar ile 16. haftalar arasında yapılır.
ama çoğu doktor 12. 13. haftalar arasında yapıyor.
benimki 11+5 iken yapılmıştı.
devlet hastanelerinde ücretsiz yaplıyor.:ssz:

güzel hafta sonları canolar

$65327695uq0.jpg

günaydın kızlar dün gelemedim hiç misafirim vardı tüm gün koşulturma derken gece yeirme yatamadım eltim sağolsun ne kadar yardım etmeye çalışsada yinede hiç oturmadım gibi birşey bugünde ağrım devame diyro sırtım fena dün gittiler bizde onalrla çıktık yine bebek için birşeyler bakamaya aldık bir kaç birşey daha market alışveirişi derken geldim eve benden hayır yoktu yattım sürekli şimdide eşim göreve gitti yazayım dedim geçmişede bakayım bir neler varr neler kaynatmöışşsınız :21:

elif avatarımdaki bebek resmine bayıldım ya sarı bebeklere bbayılıyorum ben kumralım ya koca esmer cok zor bi ihtimal ama habire sarısın bebeklere bakıyorum belki olur diye:52::52::52::52:
sole kel bişi olsa benim gösler ela o rengi alsa yada iki taraftada mavi güz var onlarınkni alsa keskem ya.:16::16::16:
evet gülüm dikkatimi çekti benimde gerçekten çok şeker bir bebek inş rabbim gönlüne göre verir madem ela gözlüsün olabilğğğğ yani kuzucum neden olmasın
hım kombiyide yaktırır simdi sana o
yaktık canım tabiki ama ben içerde kalamadım balkona attım sdurdum kendim sıcağa gelemiyorum nedense melisam yaaa
herkese selam

beta hcg sonucumu aldım değer 2,00 den 0,10 düşmüş kısmet ne diyim :43:
üzülme canım hayırlısı olsun nasip değilmiş gelicek seninde elbet dua et sen dsabırla bekle olurmu kuzum
selm kızlar bn geldm neydyonuz demk misafrn var elifim allh yardmcın olsunn

bnde kocişi uyuttummm geldmmm:27::27::27::27:
a.slm kevserim heee misafirim vardı geldirler gittiler pehh pehh pehhh
elifcik kendini yorma kuzu .:21:
ahh ahhh moncuğum mümünmü yorulmamak sırtım çatlıyo
slm kızlar nasılsınız.....
a.slm hoşgeldin canım
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::111::111::111::111::111::111::111:

kafayı yedmmmmm gacularrrrrrrr
bellü bellü sana yalnızlık yaramıyo kevserim :51:
selam kimse yokmu :8::8:
a.slm hoşgeldin oflum ben yoktum dün misaifirmim geldüdee:27:
sizede canımmmm
kimse yok elif melisa falan nerde bunlar :1:
bugün burdayım oflum gel bekliyorum emii
ayy oğlumu çok merak ediyorum yaa
inanır mısın hemen doğrmak istiyrm :52:
minnoşum az kaaldı görüceksin sabır biraz dahaa kıyamam sanaaa bende snei merak ediyorum oğluşunu gördüğün illk anını :18::18:
kızlar bu ikili test kacıncı haftada yapılıyor bide devlet hastanesinde yapılıyor mu
canım 12 haftalarda yapılıyo ikili test
Yoruldum kıslar yemekmiş alısberısmiş canım cıktı vallahı

nereye gittin yine kızzz sen ne alışlverişi bakem:23:

bugün pazar kimsecvikler yok bende azıcık dinleneyeim bari sırtımdan daha oturamıyorum canalr görüşrüz yinee gelriim inş öpüyorum:54:

Back