napıyım canım yatak odasını falan toparladım..
çay keyfi yaptım oturuyorum
ohh afiyet olsun gülümee bende mandaline aldım oturdum yorulmuşumki su bileiçemedim koşturmadannapıyım canım yatak odasını falan toparladım..
çay keyfi yaptım oturuyorum
aksam suskunlar var ya napıyo kurtları mis gibi suskunları izlesenize en iyi dizi o yav. reklamlarda gelirim canıo burda olursan.
ohh afiyet olsun gülümee bende mandaline aldım oturdum yorulmuşumki su bileiçemedim koşturmadan
uleyn ne suskunları delü pazara alındı yaaa yeni bölümleriakşama görüşürk izleyecek birşeyinde yok yehuuuuuuuuuuuuuuuuu
sana da afiyet olsun canım :)))
ben gelene kadar herkes kaçmış
sağolsın gülüm evet herkes yoruldu oturmaktan yemeği falan derken çıktılar akşam gel ama gelicek kızlar durumun iyi oursa gel gülüm bende 9 da gelicem
bende gelirim canım büyük ihtimal.
kurtlar vadisi var eşim ppürrrrr dikkat onu izler..
evet al bendede o kadar vallaha beni duymuyo adam düşünsene nasıl bir fanatiklik anlamıyorumki bende tam 9 da burda olurum oflum
aynen sinir ediyo beni yaa reklam aralarında da ancak çay koy hayatım kuş burnu yap hayatım..
onu yapana kadar film başlıyo tv önünden geçemiyosun maşallah kızıyo
hee aynı kuzum aynı ben geliyo yaa eve yemeğini hazırla yesin koltuğa geçsin sonra bulaşığı yıka çayı yap getir onda tık yok birşey diyorum hiçç olsaki çayını doldurken önünde olsma kafa ayrı vücut aynı oynuyo birgün komplee bozucam tvyi o olucak dünde maç vardı zaten hafta sonları maç eksik omuyo birde hafta içi birde vadi vallaha deli oluyorum dün dedimki sen maç izliyosun normalde pis yediliyi izlerdik oda kaçtı bende pcye geçeyim yok yanımda kal diyo kalsam görmüğyo bile ne anlamı varsa sanki gıcık
aynen canım aynen..
hiç konuşmuyo doğru düzgün.
bende diyorum ki ne biçim bi evlilik bu ya sıkıldım artık diyorum
aynen bende öyle diyorum ha duvar ha sana konuşmuşum ne farkı varki akşama kadar bekleki gelsin gelincede bakmasın normalde öyle değil ama çok pis vidi ve maç tiryakisi malesef o zamanlr gözü görmiyo bende isityorumki benimle ilgilensin bazen onun banaa yaptığını ben ona yapıyorum şikayet diyo ama
oflum ben 10 dk duşa girip geliyorum gülüm koşuşturmadan terledim burda olursan görüşrüz yoksa akşama görüşrüz olurmu gülüm benim
evet yaa hiç birşey olmasa maç özetleri tekrarları taaa sne bilmem kaçın maçlarını izliyo hele hafta sonu kalkıyorum onmdan önce sevdiği şeyleri yapıyorum kokusu eve dağılıyo hemen müzik açıyorum gidip uyandırıyorum öperek kalkyıo geliyo sofraya hopp maç özetleri deli oluyorum deliiiiiiihaftaiçi izleyecek bişey buluyo hep zatten.
ya sakarya fırat ya şubat ya vadi
ya ustura kemal
maşallah her güne ayarlamış kendini.
benim karım var ilgileniyim demiyo hiç.
söyleyincede kızıyo bide.
boş boş konuşamayacakmışım pehhh
tamam canım benim bekliyorum
evet yaa hiç birşey olmasa maç özetleri tekrarları taaa sne bilmem kaçın maçlarını izliyo hele hafta sonu kalkıyorum onmdan önce sevdiği şeyleri yapıyorum kokusu eve dağılıyo hemen müzik açıyorum gidip uyandırıyorum öperek kalkyıo geliyo sofraya hopp maç özetleri deli oluyorum deliiiiiii
geldim canım benim
Hoşgeldinnn canım...
seninkiyle benimki aynııı aynıııııııı
ben alıştım artık..
hele hafta sonları kahvaltıya bende öperek kaldırıyorum..
kalkmıyo kaç defa kalk diyorum.
bide bağırıyo bana düşün ne bağırıp duruyosun bilmem ne.
suratsız suratsız kalkıyo
vallaha aynılar oflum bunları pataklamak lazım ilgi gösteriyosun şımarıyolar onlar bize yapsalar biz nasıl oluruz yapmadıkalrı halde böyleyizde benimkide kalkmayınca işkenceye başlıyorum yaa ayaklarını gıdıklıyorum yaa kıllarını çekiyorum yaa saçımla burnuıuna kulağına sokuyorum en kötüsü ısırıyorum zaten bu sefer direk işkence görmemek için kalkıyo
aynen canım onun hiç öyle huyu yoktur.
sabahları kalkma diyo soğuk diye.
bi giderken öpüyo o kadar
gülüm sağolsunlar dmesine diyolar aslında hani dert yanacağım bundan başka birşeyi yok çok şükür ama işte insan bazende bekliyo eşinden böyle güzel şeyler diyoki benden o tarz şeyler bekeleme beceremem düşünemem her dakika canım cicim aşkım diyemem kabullendim ama bazende moralim bozuk olunca bunaldığımda batıyo vallaha ne yalan söyliyim ama yinede ben o gıcığı çok seviyorum Allahım ayırmasın oflum bizleri hiç kimseyi rabim başımızdan eksik etmesin AMİNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?