gülüm çin takvimin erkek diyo balım yaaa seninde
öyle tabi canım vazgeçilmezim benim..
bende senin gibi düşünüyorum..
romantıklıkten anlamıyo odun gibi aynı ama olsun ben onu öyle de seviyorum :)))
işi düşünce ancak aşkım bebeğim güzelim... der.
ama bişey farkettim aşkım lafını kullanmıyo fazla.
hayatım bebeğim güzelim bunları kullanıyo benimki
slm kızlar bende geldim benimkide çin takvimine göre erkkek diyo neolcak şimdi.....
slm kızlar bende geldim benimkide çin takvimine göre erkkek diyo neolcak şimdi.....
a.slm canım hoşgeldin ne bileyim bakanların hepsi tuttu bugüne kadar ama rabbim bilir onara inanamak lazım aslında ama melisam demiş yaa senin ikili testin yapıldımı o kanın sonucu kaç çıktı kuzum söyle ben sana deyim
yeminle bak benimkide aşkım demez canım canımız içi der vallaha bakk anacım varmı acep bir akrabalıklarıevet gülüm odun modun ama olsun benim herşeyim o ne yapıcan geçen gün dolmuşta hastaneye gidiyoruz ben şöförün arkasına oturdum tekli koltukar böyle oda arkamda şöförün yanıındada bir adam bana bakmış ama bir kaç kere bakmış bende camdan dışarı bakıyorum acaba şekerim ne çıkıcak diye düşünüyorum neyse bir baktım sinrile sen geç arakya diyo ama yüzü nasıl oturdu yaaa adama dikti gözlerini bakıyoki döndüğinde dalacak neden bakıyosun oda eşim geçti diye hiç bakmadımı nasıl sinrleniyo oflum görsen bende takılıyorum benim bu halimle bakanımdamı varmış sen beni kıskandınmı falan yok diyo böyle duygularını bellide etmiyo edemyio bir tuhaf huyu var tipitip işte
seninki neydi çin takvimine göre onlar bence inanılır değil ya inanmıyom ben herşeyi allhdan başka kimse bilemez o veriyo o alıyo aslında hepsi bize emanet çocuklarımız biz kız istiyorum erkek istiyrum lüksüne bile sahip değiliz ama işde insanın dilinin kemiği yok ve kendimizi düşünüyoruzz belkide alah herkeze nasip etsin evlat sevgisi giib yok....
canım yapdırmadımki ikili tetsi ben nebileyim yapdırmadım kafam karşasın diye hatda ikinciyide yapdırmadım alah hepimizin gönlündeki dilindeki duaları kabul etsin inşalah....
heee anladım canım o zaman birşey diyemiycem yaptırmış olsaydın az çok ona göre yorunlardık neyse artık sabredecksin canım hayırlısıyla inş belli olur yakındacanım yapdırmadımki ikili tetsi ben nebileyim yapdırmadım kafam karşasın diye hatda ikinciyide yapdırmadım alah hepimizin gönlündeki dilindeki duaları kabul etsin inşalah....
benimki de aşırı kıskançççç
şimdi oğlumu kıskanıyor
çin takvimi bende tutmadı maleseffffffff
ikili test içinde geçerli..
ikisi de kız gösteriyordu ama benim oğlum pipi gösterdi
aynennnnnnnnnheee anladım canım o zaman birşey diyemiycem yaptırmış olsaydın az çok ona göre yorunlardık neyse artık sabredecksin canım hayırlısıyla inş belli olur yakında
bak sen şimdiden kıskanmalar haa kıskanır tabi her şekilde hizmetler ilgiler eşlere ama şimdi bebeklerimize oduğundan boşluğa düşüyolar ohhh
vallahamı ohh yerim ben onun pipisini kuzum benim şaşırtmaca yaptı demekki gülüm işte tutanda var tutmayanda bizdeinancımızdan değilde görünce işte yorumluyoruz rabbim bilir hayırlısını versin hepimizin
benimde erkek çıkıyo canım evet yaainandığımdan değil aslında merak başka birşey değil vereb yaradan kurban olduğum rabbim ondan başka kimse bilemez bize düşen hayırlısını istemek ama ayırım değil bence bana göre yapanlarda var ama bizimki merak heyecan benim önce kız dedi ki kendimi bildim bilelide kız geçerdi içimden sevindim 5 ay kız dedim sonra erkek deyince şaşırdım acabamı dedimşüphelere düştüm ama istemediğimden değil inanmadığımdan güvenemdiğimden yoksa şükürler olsun onu rabbim verdi bana 1.5 yıl aradan sonra sağlıklı çok şükür onu içimde hissetmek herşeye değer ne kız ne rekek hiç bir farkı yok ama merakında önüne geçemiyoruz işte senin ikii testin sonucunu sormuştum ama canım yaptırdınmı sonucu söyle bakalım 50nin altındamı üstündemi çıktı
aynennnnnnnnn
seninki kızdı dimi kuzum
vallahamı ohh yerim ben onun pipisini kuzum benim şaşırtmaca yaptı demekki gülüm işte tutanda var tutmayanda bizdeinancımızdan değilde görünce işte yorumluyoruz rabbim bilir hayırlısını versin hepimizin
caım tabiki hepimiz alaha inanıyruz kurbanolduğum mevlam herkeze nasip etsin dedim ya bende asla kız erkke demiyorum inşalah bendede yanımışdırlar benimde bir kzıızm var birde oğlum olmasını istiyrum banada 13 hftada kız dedi 15 .haftadayım bugün giitm görmedi yıne sankı kız dedi ,nşalah bende sevinirm 20 haftada bi oğluşun olucak dıye derler bende merakımdan sürekli doktora giitm ama daha yapmıcam 3 hfata sonra 18 haftalık olucam ozaman artık derler canım yazdım yapdırmadım ikili tarama testini ben ....
kuzum benim 5. ayıma kadar kızdı sonra ani kararla değişim kararı aldı irkek oldu sıpam oluyo yerim ben onu ama benimçine görede ikliye görede erkekti canım ultrasona göre kız çıktı sonra irkek dedilerkızlar ben çıkıyorummmmmmmmmmmmmmmmm eşim geli sofrayı kurayım akşama gelicem yine görüşmek üzwere öpüldünüzzzzzzzzzz
oda senin en doğall hakkın canım kızın var inş birde oğlun olurr bizim çimiz rahat rabbim bilyo içimizi ayırım değil asla yaa bende göstermeyince kız derler diye biliyorum hatta kardeşim 8 ay göstermedi kız oldu ama deidğim gibi değişebiliyo benimd etam göstemriyo dedi doktor arkası dönük bilemem bacakalrını açmıyo gibi ama 20 haftalarde erkek denildi halada erkek kuzum gönlümeze göre nasip etsin rabbbim herşeyi inş kuzum ben çıkıyorum eşim geldi 9 da gleicem görürşüz öpüyorumcanım
teşekkü ederim canım inşallah bende bu mutluluğu sizine paylaşırım rabbim duamı kabul eder inşallah tamm görüşürz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?