Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel cicileri var bebişinin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşalah anladığın kadar bi erkek çocuğu alırsın inşalah....
melisam geldinmi bacım
afiyet olsun efenimkarnımı doyuruyum gelcem
kızlar neredesiniz ya kimse knuşmuyo....
kızlar neredesiniz ya kimse knuşmuyo....
slm beyazgül nasılsın....
afiyet olsun efenim
burdayız canım ben arada yemöekle uğraşıyorum geliyorum siz yazın ben cevaplarım her şekilde
gekldımmmmmmmmmmmmmmm
yorulmusum be geldim bi cay demledim hemen aldıklarımı yerlestirdim canım tost cekti tostumu yidim geldim
siz ne yaopptınız:26::26:
oturuyruz valal ben elif yeni katıdım aranıza bende 15 haftalık hamileyim sen nekadarlıksın...
tamm ozaman valla bende kaldım burada yemek yapacam ama kalkamıyorum bebeğinizin cinsiyetini net olarak nezamn öğrendiniz....
kusura bakma canım ya yeni gördüm yazını bende melisa. 9 haftalıgım daha sen cınsiyetşii ogrenmedinmi daha 12 inci haftadan sonra kimi gösteriyomus bak.oturuyruz valal ben elif yeni katıdım aranıza bende 15 haftalık hamileyim sen nekadarlıksın...
canım dedim yaaa ben yemekle uğraşıyorum gelip yazıyorumuf yine kimse yazmıyo ya ben çıkıyrum ozaman ,iyi bakı kendinize ...
kıs aksam yemegini simdidenmi yapıyon ben ıspanagı sırf yıkamamak için almak istemiyorum ya su sogukta. gerçi dısarısı o kadar yumusakki benim evim içi fena vallahı.
canım ben 12 haftalıkken dpoktor kız dedi taki 5. ayıma kadar sonra erkek dediler :44: