Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hakkında hayıslısı insallah oglun olur bende kız cok istiyorum

kusura bakma canım ya yeni gördüm yazını bende melisa. 9 haftalıgım daha sen cınsiyetşii ogrenmedinmi daha 12 inci haftadan sonra kimi gösteriyomus bak.

ya ben 15 haftalığım kordonbağı bacak arasından geçiy ve bacakları açmıy doktorda kız gib dedi ama net değil dedi birazda yaşlı elleri titriyodu bilemem artık sağlıklı doğsunda 3 hafta sonra kendi doktoruma giidcem oda hastanede çalışdığı için 20 haftaya kadar demylar bakalım görelim...

hakkında hayıslısı insallah oglun olur bende kız cok istiyorum

ama benim bir kzım var ve 5 yaşında bende istiydum hatda kzızım olursa okadar cicerimiz varki oda giyer diyodum ama kzızım çok erkek kardeş istiyo bende oğlum olasını siterim ya inşaşalh olur canım ya benimde bi oğluşum ve kzıızm hep o kız değil diy erkek dıyo sağlıkla bekliyoruz işde....

peki ikili test yaptırdınmı orda kac cıktı ona göre yorul yapıyo burdaki arkadaslar 50nın ustu kısmıymıs neymiş

ya ben bugunlerde tatlıya sardım tostu yidim gittim bide bitter cikolata yı götürdüm vallahı cayla
yaa gülüm yee yarasın yee tatlıyı çıkar hakkıyııııııııı
ceyluo sana bole desem byzglm de elif ikiniz karısmayın
ikimizin adıda elif mi kızzz
evet canım önce kız dendi sonra erkek diyolar şimdide kesin gözüyle bakıyoruzda bzaen şüphe olmuyo değil hanibence 20 haftalara gelen kadar inanma kesin olmuyo çünkü canım iyice belli our artık o saaatten sonraa hakkında hayırlısı olsun seninde gönlünden geçen erkek anladığım kadarıyla dimi
bende 6 haftalık gebeyim arkadaşlarımmmmm bende mutluyum hayırlısı bugüneymiş demekki 5 yıllık evliyizzzzz

hoşgeldin canım gözün aydın olsun tebrkler Allahım sğalıkla kucağına almayıda nasip etsin inşşşşşşş

ne hakkısı leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya kım dogursa herkes erkek dıyoya kısı nufusu azalmıs bu ne ya rtık kıslar kuma alır erkekleri
ay güzel olurdu len ole söle bi dusunuyonmda kadın kumalar gibi onları calıstırmak süper olur biri evi temizler biri yemegi halleder ohhhhhhhhhhhhhhhhh gel keyfim gel

evet benimde adım elif bi kızm var bide oğluşum olmasını çok isterim kzımda çok istiyo inşşalah dua edin neolur sağlıklı hayırlı bi oğlumuz olur bekliyrum artık 3 hafta sonrayı .....

peki ikili test yaptırdınmı orda kac cıktı ona göre yorul yapıyo burdaki arkadaslar 50nın ustu kısmıymıs neymiş

yok yapdırmadım ya ikili testi 3 lü testide yapdırmıcam kafamı bulandırmak istemiyrum şuaşamada sağlıklı dıyo doktor zaten vede çok hareketli baş aşağı duruy bide başparmağınıda emiyo çok tatlı bi duygu ....

aminnn kızlar saolun biz 2 yıl sonra istedik bebiş bendende hep rahim röntgeni istediler bende inatla yaptırmadım çünkü çok korktum en son arkadaşlarım ilaç kullan dediler herhangi bir doktora gittim bundan 2-3 ay önce klomen verdi kullandım ve hemen o ay gebe kaldım şükür yalnız kist var şimdi sol tarafımda doktoum iyi huylu dedi ama korkuyorum çok dikkatli olmam gerekiyormuş tek korkum bu kist allah isteyen herkese versin inş..

kızlar ben çıkıyrum kendinize ıyı bakın akşam yine giircem buradaysanız yıne knuşuruz inşalah siz yazın lütfen yorumlarınız tanıdığıma çok memnun oldum allah hepinizin dualarını kabul etsin....

elifcik nben kacar cano yoruldum sandalye tepesinde. hı bide tusu azaltın demişsin de bende tansiyon dusuklugu var nasıl olcekmki o gerci hamileligimden beri yukseldı normale gledi
cok basım donuyodu baslarda vucurt alısmıs ya dusukle yasamaya demek yükseldigi için ole donuyomus basım.tuzu azaltırsam tansiyonum duser. duserse yıne basım döner iki ucu boklu degnek anlıyacagın.

vallaha sen delüsün delüsünnnnnnmelisam çin takvimine göre ne diyo kızmı erkekmi:26:
evet benimde adım elif bi kızm var bide oğluşum olmasını çok isterim kzımda çok istiyo inşşalah dua edin neolur sağlıklı hayırlı bi oğlumuz olur bekliyrum artık 3 hafta sonrayı .....
adaşız heee Allah bağışlasın inş gönmlüne göre hayırlısı olurr eğerki kalbini kötü tutmazsan rabbim her zmana gönlüne göre nasip eder canım hiç takma canını sağlıklı yaa önemlisi o
ben geldimm napıyosunuz
hoşgledin minnoşum kuşum balım ne yapalım koştur koştuır yemek yaptım iştee yemek dediğimde öyle sulu değil heee bittim yahu sen ne yapıyosun oflum
Allahım inş sağlıkla hayırla hamileik geçirmeni nasip eder canım rabbime emanet sen kendine çok dikkat et onun rızkı varsa ne olusa olsun dünyaya gelir benimde 1.5 yıl bekledim kan testi yaptırdım en son çıkmadı adete 4 gün kala sonra umudumu kestim taşınıyoduk neler yapmadımki görsen ğırmı kaldırmadım gecelere kadar ama tutundu çok şükür hiç bir tehlikede olmadı rabbime şükürler olsun dua et boş boş rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

tmm canım görüşrüüz yine ben akşam 9 gelicem eşim vadiyi izliyo gelirsen görüşrüz

anladım canım o kötü o zaman yaaa sen onu doktoruna sor en iyisi ne desem boş bende çok azlatmadım bazen kaçırıyorum bile ama vallaha şimdiden şişlikler başladı ayak bileklerim özelliklee tamam gülüm kusuruma bakma yemekle uğraşmaktan çok kalamadım ama kaşma gelicem 9 da gelirsen görürşük heee gülüm yat dinlen azcıık bende duşa giricem şimdi sonra çıkarım zati öpüyorum melisam

napıyım canım yatak odasını falan toparladım..
çay keyfi yaptım oturuyorum

aksam suskunlar var ya napıyo kurtları mis gibi suskunları izlesenize en iyi dizi o yav. reklamlarda gelirim canıo burda olursan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…