Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ooo yaramaz çocukalr varsa işin zor gülüm mhvediyolar malesef neytse artık gelip gitsinlerde bitsin bu azab artık yani ekledim gülüm

Amiiiiin kuzum amin

tamam yazarım zaten sonuç benim istediğim gibi olursa emin ol bu topiği sevincimden sallarım hayırlısı artık desteğin için teşekkür ederim canım iyi geldiniz

hehe tmm cnm inşallah gönlüne göre olur hayırlısı olur cnm
nedemek herzaman elimizden geldiğince yardımcı oluruz konu ne olursa olsun
kaç yıllık evliydin acep nerde oturuyosun azcıkda tanısalım demi

ya teşekkür ederim öğrenicez heralde....

öğrenirsin elbet cnm geç olsun güç olmasın bizede hbr edersin

evet öle ama işde ya 13 haftalıkkende gittim ama kordonbağı tam orada göremedi şimdi gittim bu ama bayağı inceledi ama cinsel organı kesinlikle görmedim dedi tamamen kordon bağı oradan geçiy deneymie göre kız sanki dedi kızımda kızı kabul etmiyo erkke kardeşim olucak benim diyo kız istemiy allahım napıcam bilmiyorum alah herkeze gönlündekini versin bende isterdim bı oğlum olmasını ama hayırlısıs...

sağolsın dürünüm Allah razı olsun vet yaa patikli çok oldu bende ün dedim eşime artık normal alalım diyee bir ikitanede tulum alıcam iştee badi çorap battaniye falan derken bu hafta sonu tamamlıycaz inş gülüm onalrıda eklerim o turuncu petikler çok hoşuma gitti ama içi pamuk tıkalı yaaa görememişim burnunun birisi sökükmüğşiş delikmiş o renktende yoktu bir bunu sevmiştim malesef oda yırtık çıktı bakalım balım daha neler gerekli sence kilotlu çorap alsammı dediğin gibi kış bebeği yaa alttan sıcak tutsun diye ne dersin :26:

belli olmaz cnm benım belkim erkek bebiştir ama inatçı bi erkektir göstermiyodur
inşallah hem kızının hem sen gönlüne göre olur cnm ama tabi en önemlisi sağlıgı sıhhatı yerinde olsun
kızın kaç yaşındaydı cnm onada laf anlatmak zor oluyodur sanırsam Allah kolaylık versin

kuzum bak ben en çok patiksiz olanlarda rahat ettim niyeyse patıklıler hem bebişde pek güzel durmuyo içleri yani ayakları boş boş oluyo
oyuzden en çok şu tip bacakları lastıklı olanlarda rahat ettim bunları tavsıye ederim kuzum tulumda fazla alma derim hemen küçülüyo bikere anca giyebiliyo
sen bu dediklerimden al boy boy rahat etceksin kuzum
böyle lastıklı olsun altları öbür türlü üşür bacakları kuzumm

külotlu çorap kesinlikkkle al ben çok rahat ediyorum şuan hep giydiriyorum içine acayip iyi oluyo
sıcacık giyiyo içimde rahat ediyo üşümüyo diye en az 3 çift al derim balım

bide o turuncu patık varya onlardan da alma ben almıstım hiç işe yaramıyo çok çıkıyo ayagından bacak kısmı bol onların
düşüveriyo ayaklarından bence normal çorap al bol bol onun yerine kuzum

aynen kızım 5 yaşında kabul etmiyo olurmuki snece erkek çıkarmıki valla olsunda beklemeyede razıyız sağlıklı hayırlı bir oğlan çocuğu olur inşalah gerçi benim ablam 6 aya kadar göstermedi bebğini almanyada bide yaşıyo kız giib diyduk bizde hani göstermez derlerya kzıar sonra 6. ayında erkke olduğunu öğrendik bi umut bekleyelim dimi.....

bence olabılır erkek cnm çok duyduk göstermeyipde kız dendiğini ama erkek çıktıgını
oyuzden olabılır kuzum hımm 5 yaşında büyümüşde artık inşallah onun istediği gibi olur cnm maşallah onada
bak ablanında öyle olmus en yakın örnek yani
şimdi 3 haftayı beklycekmisin cnm :44:

oyy kıyamam sağolsın canım eklemişşin tmm balım artık böyle alayım o zaman ben çok güzeller bacağıda sıkı sıcak tutar haklısın kilotlu çorapda alayım o zaman o turunculardan almıycaktım aslında bende sevmiyorum ama rengine bayıldım birtane alayım dedim öylee çerez niyetinee hani elde örülen patikler ouyo yaa onalrdan bulsam iyi olur kalın sıcak tutarama nerde vardırki acaba gülüm:18:

hehe belli olmaz tabi cnm güzelde olur yani
gerçi biz taşınırsak anadolu yakasında olcaz benım ailem felen pendikte
bide işyeride tuzlada ama olsun gider geliriz nolcek

aynennn ist a alıştımı insan zor geliyo başka yerler
yani benım için öyle çok seviyorum ben ist u

nedemek kuzumm benım sana yardımcı olmıycamda kime olcam ben cnm arkadaşım beniiim
iyi yapmıssın kuzum arada çerez almak lazım
onlardan annem almıstı bana şeyden civilden sizin orda varmı bilmiyorum kuzum
eğer civil varsa yakınlarda ugra mutlaka derim hem uygun hem çok güzel şeyler var balım
askılı çıtçıtlıda çok al kuzum atlet gibi içine giydirmelik çok iyi oluyo
ben şimdi bi çıtçıtlı askılı giydiriyorum üstüne uzun kollu onun ustunede yelek mis gibi sıcacık oluyo

olsun iyi olur benim pendikte arkadaşım oturuyo bi gelmede ikinizi birden aradan çıkartırdım hayırlısı olsun hakkınızda

olsun iyi olur benim pendikte arkadaşım oturuyo bi gelmede ikinizi birden aradan çıkartırdım hayırlısı olsun hakkınızda

hehe tmm anlaştık ozaman Amiiin cnm

benim afacan uyandı kızlar ben çıkyıorumm gari gene görüşürüz haftasonu giremessem p.tesi damlarım buraya
hepiciğinizi öptüm kocamaaaan

Allah razı olsun gülüm benim sağolsın civl değilde benimki tedi diye bir mağaza gülüm bebek çeşitleri çok iyiside var kötüsüde öyle tam takır olan hepsi olan bir mağaza yok parşça parça dolanıyoruz evet o badilerdende çok almak lazım en çok onlar lazım oluyo birde böyle dışarı çıkarken falan ne giydirmek lazım kalın birşey mont gibi sıcak tutan gülüm

ya evet kızım abla oldu tulumlarını sveiyo teyzesi ama kabullenmiyo erkek olmasını istiyo evet aslında eltim var bebeği 32 günlük oldu onada 5 aya kadar erkek dedier oda kız çıkdı 3 lü tarama testinde ya kime inanaıcaz belli değil ama inşalah benimkide kız denilip erkek olur inşalah tüm kalbimle istiyorum bunu alah herkezin kabindeki duası kabul eder inşalah ....senin çocuğun varmı ya kendi derdimden seni soramadım ....

hehe tmm anlaştık ozaman Amiiin cnm

benim afacan uyandı kızlar ben çıkyıorumm gari gene görüşürüz haftasonu giremessem p.tesi damlarım buraya
hepiciğinizi öptüm kocamaaaan

tmm gülüm benim dikkat et kendinde pşamada aman yorulmamaya bak öpüyorum Allaha emanet olun kuzum benim

çok güzel cicileri var bebişinin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşalah anladığın kadar bi erkek çocuğu alırsın inşalah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…