Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

çok güzel cicileri var bebişinin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşalah anladığın kadar bi erkek çocuğu alırsın inşalah....

sağolsın canım Allah razı olsun daha iyileri senin olsun inş belkide gelmiştir kuzun göbüüşündedir hayırlı sonuçlarını verirsin bizlere

gekldımmmmmmmmmmmmmmm
yorulmusum be geldim bi cay demledim hemen aldıklarımı yerlestirdim canım tost cekti tostumu yidim geldim
siz ne yaopptınız:26::26:

kıs aksam yemegini simdidenmi yapıyon ben ıspanagı sırf yıkamamak için almak istemiyorum ya su sogukta. gerçi dısarısı o kadar yumusakki benim evim içi fena vallahı.

uf yine kimse yazmıyo ya ben çıkıyrum ozaman ,iyi bakı kendinize ...
canım dedim yaaa ben yemekle uğraşıyorum gelip yazıyorum
kıs aksam yemegini simdidenmi yapıyon ben ıspanagı sırf yıkamamak için almak istemiyorum ya su sogukta. gerçi dısarısı o kadar yumusakki benim evim içi fena vallahı.

hee bacım benim eşim dörtbuşuktan sonra geliyo yaaa erken hazırlıyorum sorma vallaha canım çıktı hee temizlycem diyeee ama yemeye mecburum iştee bak haklısın dılarlar evden daha yumuşak sıcak haklısın melisam

canım ben 12 haftalıkken dpoktor kız dedi taki 5. ayıma kadar sonra erkek dediler :44:

gerçekdenmi şimdi içim rahatladı bende 13 haftalıken giitm sanki kısz dedi bugünde giitm 15 haftalığım bebeğin cinsiyeti gözükmüyo kordonbağı geçiyo oradan dktor çok bakdı ama göstermiyo dedi ama kız sanki dedi eminde değildi soru işaraeti koydu 3 hafta sonra çağırıd artık merak etmicem eşimde çok kızıd çocuğu rahat bırak dıyo belli olcaksa görecez dıyo ama ben bi oğlum olmasını çok istiyorum ç.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…