geçmi olsun canım Allahım inş sağlıklı sihhatli bir beek nasip eder bence bekle derim umutluyum açıkçası bu kadar zmana göre o değer düşük değil gibi ama çokda şartlandırmak sitmeem üzülmenide istemem hayırlısı olsun hakkında bekle sonucuda yaz bize emi kuzum
tmm gülüm Allah yardımcın olsun inş hiç acımadan gelirsin oflum:18::18::18:
o dünürümmm gelmiş hoşgeldin kuzum benim nasılsın demek evi süpürücen git git süpür sen zamanın omuyo koşuşturman çok gülüm süpür uyanmazsa gelirsin yine canım benim
o dünürümmm gelmiş hoşgeldin kuzum benim nasılsın demek evi süpürücen git git süpür sen zamanın omuyo koşuşturman çok gülüm süpür uyanmazsa gelirsin yine canım benim
hanımlar ben cıkıyorum ara ara gelirim artık sizleri görmeye hepiciğinizi öpüyorum cokca canlarım kendinize iyi bakın
asemb cim senide gördüğüme sevindim cagatayımıza iyi bak yanaklarından mıncır bol bol öptüm hepiciğinizi
hanımlar ben cıkıyorum ara ara gelirim artık sizleri görmeye hepiciğinizi öpüyorum cokca canlarım kendinize iyi bakın
asemb cim senide gördüğüme sevindim cagatayımıza iyi bak yanaklarından mıncır bol bol öptüm hepiciğinizi
geçmi olsun canım Allahım inş sağlıklı sihhatli bir beek nasip eder bence bekle derim umutluyum açıkçası bu kadar zmana göre o değer düşük değil gibi ama çokda şartlandırmak sitmeem üzülmenide istemem hayırlısı olsun hakkında bekle sonucuda yaz bize emi kuzum
tmm gülüm Allah yardımcın olsun inş hiç acımadan gelirsin oflum:18::18::18:
tmm hülyam öpüyorum kuzum bizleri habersiz bırakma kendinede paşamada iyi bak Allaha emanet olun gülüm görüşrüzhanımlar ben cıkıyorum ara ara gelirim artık sizleri görmeye hepiciğinizi öpüyorum cokca canlarım kendinize iyi bakın
rica ederim canım ne demek ederim tabiki sende hayırlısını iste zamanı gelmişe olucaktır bizlerde çok bekledik ama zamanı gelen kavuştu bebeğine çok şükr cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşteşekkür ederim iyi niyetiniz ve dilekleriniz için öyle çok istiyorumki şok olmayı.hamilelerin duası kabul olurmuş hayrınıza bana bi dua edin nolur
hoşbuldum kuzummm iyiyim çok şükür çocukla temizlik bitmiyo valla parça parça yapılıyo o da zar zor kuzumm
cıkss süpürmiycem şimcik bırakasım gelmedi sizibirazdan kociş gelcek eve ozaman yaparım çağatayda uyanırsa bakar hem
sen nasılsın balımcım bebüş nasıl hadi cicişlerini ekle kuzumuuun
bitmez gülüm bitmez hiç bitermi senin hafta sonunda dolu birde gittikelrinde temizlik yapılır işin zor Allah yardımcın olsun balısı tmm şimdi ekliyorum hemen gülüm
cnm benım bende seni gördüğüme sevindim emme çıkıyomussun gene el emi kuzumm
bende seni öpüyorum kocamaann tabi yeğenimide öptüm en kocamanından
ya gördüm gördümde ben daha yeni siteye üye oldum cahilliğime ver tek mesaşı buuyorum canım çıkıyo daha yeni öğreniyorum yani :) evet tabiki sağlıklı olması inşallah biran önce öğreniirz....
ceyloel84 hoşgeldin aramıza
bi kızın varmış Allah bağışlasın şimcik ikinciye hamişsin inşallah Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder
15+1 mişsin aslında belli olur cinsiyeti nezaman gitceksin dr a ?
dnz_zip cnm inşallah bebişin seninledir
kan sonucun nezaman cıkcak yanı bugun verdiğin ?[/QUO
sağol canım inşallah yarın çıkacakmış öğlen gibi
allah herkezin gönlüne göre verir inşalah herkez sağlıkla bebişlerine kavuşur ....
tmm hülyam öpüyorum kuzum bizleri habersiz bırakma kendinede paşamada iyi bak Allaha emanet olun gülüm görüşrüz
rica ederim canım ne demek ederim tabiki sende hayırlısını iste zamanı gelmişe olucaktır bizlerde çok bekledik ama zamanı gelen kavuştu bebeğine çok şükr cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inş
estağfurulah canım ne cahilliği bizlerde bilmiyoduk öğrendik zamanla sende alışırsın canım merak etme öğrenirsin zamanla
sağol canım inşallah yarın çıkacakmış öğlen gibi
ya aslında dün gittiğimde doktorum gözükmediğini 20 haftaya kadar sölemiceni söledi ama ben bugün özel kliniğe gitim ordaaki doktorda biraz yaşlı bayağı bi inceledi maa kordonu tam cinsiyetin önünden geçiyo alttan bakdı üsten bakdı bacaklarınıda açmadı baş aşağıda duruyomuş sanki kız gibi dedi buda ama emin olama dedi 3 hafta sonra yine çağırdı bakalım ....
aynen üle kuzucum bu hafta doluyum dediğin gbi gittiklerinde de ayrı bi temizlik olcak pofff
ya bi alsının 2 oğlu var bi ablasının kızı bi yaramazlar görceksin yerlerinde durmuyolar vıyak vıyak bağrışıyolar
işim zor valla ama eşime dedim onları sen sustur diye napam ben bişey diyemem kocişe paslıyorum
ekle kuzumm bekleyrum
yarın giremem belkim topiğe kaynanagiller gelcekde bana
ama sen yınede yaz emi topiğe merak ederim ben sonucu
gelir bakarım olmadı bi ara çaktırmadan
ya gördüm gördümde ben daha yeni siteye üye oldum cahilliğime ver tek mesaşı buuyorum canım çıkıyo daha yeni öğreniyorum yani :) evet tabiki sağlıklı olması inşallah biran önce öğreniirz....
Eki Görüntüle 553653 Eki Görüntüle 553670 Eki Görüntüle 553669 Eki Görüntüle 553668 Eki Görüntüle 553667 Eki Görüntüle 553666 Eki Görüntüle 553665 Eki Görüntüle 553664 Eki Görüntüle 553663 Eki Görüntüle 553662 Eki Görüntüle 553661 Eki Görüntüle 553660 Eki Görüntüle 553659 Eki Görüntüle 553658 Eki Görüntüle 553657 Eki Görüntüle 553656 Eki Görüntüle 553655 Eki Görüntüle 553654 Eki Görüntüle 553671 asembcim kusuruma bakma beklettim eklentilerde yoktu yeniden yükledim uzun sürdü
ayyy hepsiciği çok güzeller kuzummm gülü güle giymeyi giydirmeyi nasip etsin Rabbimmm
çok şirinler kuzumm
kuzum baya patikli almıssın bence artık patikli alma balım
şeylerden al yanı pijama ama bacakları lastikli olanlardan al balım
mesela 2. resimde mavi ayaklının yanındaki varya onun lastıklı olanlarından al kuzum
senınki kış bebeği olcak lastıksız alma derim balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?