• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

tuz kes cnm son ayda acayip şişlik yapıyor vücutta.davul gibi olursun şişlikten.acı ye bişi olmaz baharatta fazla kullanma az miktarda kullanabilirsin cnm.cips yeme özellikle:20:

normal cnm idrar tutamamak doğum belirtisi bende hiç olmada tatlım aniden suyum geldi ,sonra bir iki saat bekledim nişan geldi . sonra hastaneye gittik .ama bazen su önce gelmeye biliyormuş bebek hareketlerini takip etmek lazım he birde sancısıyı belden giriyor göbek altında toplanıyor ona dikkat etceksin hissedilmemesi imkansız gelince anılyorsun yani doğurcağını tatlım:)

bende merak ediyorum artık doğurmak istiyorum :27::27:

kıslar kahvaltılıgım bitti ben bi onları alıyımda geliyim yarım saate gelirim cayımıda demler gelirim öpuldunuz
canım cıgkofte cekti ya ben etsizinden yıyom vallahı yoktur demi zarar.
tmm canım alda gel bekliyoruz yok yok etsiz birşey olmaz bende yiyorum sııkıntı etme ama tuz olayını azaltmaya bak balısı zarar son demde çok şikinlik yapıcak :50:
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın :)
maşallah sende peşimden geliyosun he :))

:41::41::41::41::41:
hastayım dedim geçmiş olsun da demedin konşma benle :63:

sağol elifim aynen fena tutuldum..
canım çok acıdı valla yerlerde ağladım resmen..
bundan sebep iki defa acile gittim ama gene kar etmedi bana..
o yüzden bilerek gitmedim kendi kendime bişeyler yaptım geçti işte..
ıhlamuru sabah akşam içiyorum canım aksatmıyorum...
oğluşumu çok merak ediyorummm kime benziyo diye :))

offf canım benim seninde sıkıntılı geçti gebeliğin hiç birşey olmasa korkulrınla geçti rabbime şükürler olsunki bu günlere sağlıklı bi şekilde geldin gülüm hayırlısını versin rabbim inş bundan sonrada sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına az kaldı annesi görüceksin nasıl birşeymiş paşam yerim ben onu :nazar::nazar::nazar:
takılmıyorum canım...
doğum belirtisi olarak yaşadığın bişeyler var mı ?
benim şeyimin kenarları acıyo yürürken :17::17::17:
bazen idrarımı bile tutamıyorum :26::26::17::17:

tatlım bende 63le kaldım şimdi 72 olmuşum 9 kilo almışım ama daha alırım canım son ay daha bi kilo alınıyomıuş kızzz tos tombik olcaz yaaaa benmki boyna dalga geciyo benle tosbagam kaplumbagam ton balığım ve bicok takma ismim oldu herüf adımı unutcak yawww bu gidişle

sen yine iyi almışşın hülyam maaşallah sana ben daha 7. aya geçtim bu kadar aldım senin maaşallahın varr hee sorma dalga geçiyolarr ama Allahtan benimkindede göbek var kilo varda çok diyemiyo arada bir yüümü tutuyo uuuu balıyaa bak diyo gıcık :19::19::1:aman canımız ağolsun gülüm bebek yolunda herşey mübahhhh:52::52:

evet canım sakın frene basma tam arkandayım toslarım ona göre:51::51::51::51:
nasıl gidiyo oflu tarih kesin belli oldumu senn bebek ne alemde

:1::1::1:
normal doğum göründüğü için tam tarih kesin olmasa da...
doktor 12 aralık dedi son adet tarihine göre.
ama benimki sabırsız olup önden koştuğu için.
1 hafta önce bekliyoruz dedi.
geçen çarşamba kontrolüm vardı işte.
2720 grramdı maşallah:nazar:
doğum pozisyonu da almış dedi.
salı günü kontrolüm var.
büyük ihtimal yine nstye girerim.
bu sefer çatı muayenesi de yapabilir gibi geliyo bana bakalım :26:

kızlar hepinize merhaba,

adetime 6 gün kala beta hcg yaptırdım doktor ilaç yazacaktı 4ml referans aralığında sonuç 2,00 çıktı değerin yükselme ihtimali olabilirmi.doktor bişey demedi.bugün yeniden kan verdim artış olacakmı die sizlerede bi danışayım dedim.:18:

slm bende yeni katıldım 15 +1 gebeyim bi kızızm var bu ikinci bebeğim cinsiyetini merak ediyorum
a.slm canım hoşgeldin aramızaa maaşallahsenin 2çmiş Allahım analı babalı büyütsün kuzum sağlıkla alırsın inş kucağınaa daha belli değil demek inş buda erkek olur ikisininde tadına bakarsın ama önemlisi sağlıklı olsunda önemli değil tabi:nazar:
arkadaşlar kimse yokmu .....

kusurua bakma canım ben bir taraftan ısanak yıkıyorum bir taraftanda yazıyrum ancak yetişiyorum :38:

arkadaşlar kimse yokmu .....

merhaba cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah :)) kaynanam benim oğluşun göbek deliğinine bakmış yukarı bakıyormuş dedi arkası erkek. bir arkadaşım alnında mavi damar var arkası erkek dedi yani bana göre ikincisi kız olcak çünkü bebişim bazen kız bebesi gibi geliyor yüzüne bakınca :))) bizdede ilk bebekte erkekte kız siması var kız olur ilk bebek kızsa siması erkek gibiyse erkek olur derler yani kısa allahın dediği olur ama işte herkes bişi demiş. rabbim gönlüne göre versin.

kızlar hepinize merhaba,

adetime 6 gün kala beta hcg yaptırdım doktor ilaç yazacaktı 4ml referans aralığında sonuç 2,00 çıktı değerin yükselme ihtimali olabilirmi.doktor bişey demedi.bugün yeniden kan verdim artış olacakmı die sizlerede bi danışayım dedim.:18:

mrb canım hoşgedin bence bekle derim 6 gün kala 2 çımış bence olablir bizim burda bir arkadşımızdada öyle oldu öncesinde 4 falan çıktı sonra sonra yükseldi sen yinede bekle bugünki sonuç biraz daha artmışşsa anlarızki varr düşükse yinede bekle derim ben ne olur ne olmaz bence hbaer et ama bak merak ettim şimdi:18::18::18:

yazdım ama görmedin sanırım..
hoşgeldin didim..
sağlıklı olsunlar dedim...
cinsiyet önemldi dieğil dedim..
ALLAH gönlüne göre versin didimmm :16::16::16:

oflum benimde 2 hafta önden gidiyo doktor 31 ocağa çekti ama yinede sen adet tarihine göre say dedi bazen belli olmayabiliyomuş o yüzden bende şimdi hem erken bekliyorum hem zamanında hayırlısı olsun hakkımızda ama o çatı muayanesinden tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18:

mrb canım hoşgedin bence bekle derim 6 gün kala 2 çımış bence olablir bizim burda bir arkadşımızdada öyle oldu öncesinde 4 falan çıktı sonra sonra yükseldi sen yinede bekle bugünki sonuç biraz daha artmışşsa anlarızki varr düşükse yinede bekle derim ben ne olur ne olmaz bence hbaer et ama bak merak ettim şimdi:18::18::18:

hoşbulduk canım daha geçen ay 2 ameliyat biden oldum tüplerim kapalı olduğu için çok şükür teki açıldı çok heyecanlandım haliyle hayırlısı bakalım bu arada ilaçta kullanıyorum iyice emin olmak istedim.

kızlar hepinize merhaba,

hoşgeldin...
bence yükselme olabilir.
tam negatiif olsaydı 2.00 çıkmazdı diye düşünüyorum...
şuan kaç gün var adetine.

:1::1::1:
normal doğum göründüğü için tam tarih kesin olmasa da...
doktor 12 aralık dedi son adet tarihine göre.
ama benimki sabırsız olup önden koştuğu için.
1 hafta önce bekliyoruz dedi.
geçen çarşamba kontrolüm vardı işte.
2720 grramdı maşallah:nazar:
doğum pozisyonu da almış dedi.
salı günü kontrolüm var.
büyük ihtimal yine nstye girerim.
bu sefer çatı muayenesi de yapabilir gibi geliyo bana bakalım :26:

tatlım usg de benmde 12 aralık gbi gözüküyo aynen 1 hafta önde gidiyomuş
hayırlısı olsun canım erken olmasında ins biz beklemeye razıyız artık her gidişte nst ye gircez canım

oflum benimde 2 hafta önden gidiyo doktor 31 ocağa çekti ama yinede sen adet tarihine göre say dedi bazen belli olmayabiliyomuş o yüzden bende şimdi hem erken bekliyorum hem zamanında hayırlısı olsun hakkımızda ama o çatı muayanesinden tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18:

ben daha olmadığım için korkmuyorum.
bu hafta bakarsa haber veririm sana acıyo mu acımıyo mu diye.:52:

eneeem bu ne kalabalıııık bende çağatay uyuyo ev süpürcem ama bi bakayım başlamadan dedim
hepiciğiniz burdaymıs yahuuu şimdi ben nasıl ev süpürcem sizi bırakıpp ühüüü :43::43::43::43:

hoşgeldin...
bence yükselme olabilir.
tam negatiif olsaydı 2.00 çıkmazdı diye düşünüyorum...
şuan kaç gün var adetine.

cevabın için teşekkür ederim 6 gün kala yaptırmıştım şuan adetime 4 gün var yeniden kan verdim ayrıca 0,4 referans aralığı olduğu için biraz daha ümitlendim

ya gördüm gördümde ben daha yeni siteye üye oldum cahilliğime ver tek mesaşı buuyorum canım çıkıyo daha yeni öğreniyorum yani :) evet tabiki sağlıklı olması inşallah biran önce öğreniirz....

hoşbulduk canım daha geçen ay 2 ameliyat biden oldum tüplerim kapalı olduğu için çok şükür teki açıldı çok heyecanlandım haliyle hayırlısı bakalım bu arada ilaçta kullanıyorum iyice emin olmak istedim.
geçmi olsun canım Allahım inş sağlıklı sihhatli bir beek nasip eder bence bekle derim umutluyum açıkçası bu kadar zmana göre o değer düşük değil gibi ama çokda şartlandırmak sitmeem üzülmenide istemem hayırlısı olsun hakkında bekle sonucuda yaz bize emi kuzum
ben daha olmadığım için korkmuyorum.
bu hafta bakarsa haber veririm sana acıyo mu acımıyo mu diye.:52:
tmm gülüm Allah yardımcın olsun inş hiç acımadan gelirsin oflum:18::18::18::ssz:
eneeem bu ne kalabalıııık bende çağatay uyuyo ev süpürcem ama bi bakayım başlamadan dedim
hepiciğiniz burdaymıs yahuuu şimdi ben nasıl ev süpürcem sizi bırakıpp ühüüü :43::43::43::43:

o dünürümmm gelmiş hoşgeldin kuzum benim nasılsın demek evi süpürücen git git süpür sen zamanın omuyo koşuşturman çok gülüm süpür uyanmazsa gelirsin yine canım benim:38:

hanımlar ben cıkıyorum ara ara gelirim artık sizleri görmeye hepiciğinizi öpüyorum cokca canlarım kendinize iyi bakın
asemb cim senide gördüğüme sevindim cagatayımıza iyi bak yanaklarından mıncır bol bol öptüm hepiciğinizi:54::54::54::54::54:

tatlım usg de benmde 12 aralık gbi gözüküyo aynen 1 hafta önde gidiyomuş
hayırlısı olsun canım erken olmasında ins biz beklemeye razıyız artık her gidişte nst ye gircez canım

usg bana dda işten geçen hafta doğum tarihi olarak 5 aralık dedi.
renkli ultrason resmin varmı

Back