sana vericeğim cevap şu bakkk
gorunmez gacı seni bana cevabı suymus yerim o cevabı ben.
kıs selam mesajını kırmısı buyuk yaz göremiyom yeniliyom geri sayfada kalıyo bı anda.
20 gun heeeeeeeeee hadi bakalım hayırlısı insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana vericeğim cevap şu bakkk
bi sen gördün beni elifim sağol...
diğerleri görmedi
iyi sayılırım canım nefes darlığı çektim dün akşam..
dün dışarı çıkmıştım e montum falan olmayınca bana dedim bari uzun hırka gibi bişey alayım tunik tarzı.
malum ben kapalıyım sade pantolonla çıkamam dışarı diye.
ama üşütmüşüm dün rüzgar çarptı sanırım.
akşam sırtım ve mide boşluğum çok ağrıdı.
kalktım ıhlamur içtim.
sıcak su torbası hazırladım mideme sırtıma koydum...
3 saat sonra geçti ALLAHTAN..
evet canım az kaldı oğluma kavuşmama.
ama ben şunu farkettim ben artık yürüyemiyorum uzun yol..
karnım sertleşiyo..
oğlum rahat edemiyo aşağılara çok baskı yapıyo..
normalde şafak 27 gibi.
ama benim oğlum 1 hafta önden gidiyo.
doktor da 1 hafta önce bekliyoruz dedi zaten..
hemen hemen şafak 20 canım
bi sen gördün beni elifim sağol...
diğerleri görmedi
iyi sayılırım canım nefes darlığı çektim dün akşam..
dün dışarı çıkmıştım e montum falan olmayınca bana dedim bari uzun hırka gibi bişey alayım tunik tarzı.
malum ben kapalıyım sade pantolonla çıkamam dışarı diye.
ama üşütmüşüm dün rüzgar çarptı sanırım.
akşam sırtım ve mide boşluğum çok ağrıdı.
kalktım ıhlamur içtim.
sıcak su torbası hazırladım mideme sırtıma koydum...
3 saat sonra geçti ALLAHTAN..
evet canım az kaldı oğluma kavuşmama.
ama ben şunu farkettim ben artık yürüyemiyorum uzun yol..
karnım sertleşiyo..
oğlum rahat edemiyo aşağılara çok baskı yapıyo..
normalde şafak 27 gibi.
ama benim oğlum 1 hafta önden gidiyo.
doktor da 1 hafta önce bekliyoruz dedi zaten..
hemen hemen şafak 20 canım
resimler doğumun ilk haftası şimdi dahada toparladı cnm resimler var ama pikseli yüksek bunları ceple çekmiştim ötekilerden koyamadım maşalllllllah bebeme:))
Eki Görüntüle 553480
kız tabi ilk 3 ay alma sakın
dikkat et ben 13 kilo aldım 8 kilo verdim şimdi 74 kiloyum birkaç ay içinde eski kiloma kavuşurum heraldeçok yemiyorum ama süt için mecburen yiyorum ama dengeli yiyorum yani .son 2 ay acayip kilo alıyorsunuz
cnm babasına benziyor ten rengi bana benziyor yanaklar bana benziyor .ben gecelik giydim hastanede ,normal doğum olduğu için evde hep pijama giydim ama gecelik daha iyi pansuman filan oluyor ikide birde pijama çıkarmak zor yani.doğum iyiydi sancılar zordu ama doğurunca unutuyorsun .son ana kadar bekledik biz açılma gittiğimde 5 cm di
sora iki saat suni yedim doğurdum oğluşumu gördüm acıları unuttum stres yapmayın siz ne kadar rahat olursanız bebek te rahat oluyor , doğumda rahat oluyor Eki Görüntüle 553475
Eki Görüntüle 553480
kız tabi ilk 3 ay alma sakın
dikkat et ben 13 kilo aldım 8 kilo verdim şimdi 74 kiloyum birkaç ay içinde eski kiloma kavuşurum heraldeçok yemiyorum ama süt için mecburen yiyorum ama dengeli yiyorum yani .son 2 ay acayip kilo alıyorsunuz
cnm babasına benziyor ten rengi bana benziyor yanaklar bana benziyor .ben gecelik giydim hastanede ,normal doğum olduğu için evde hep pijama giydim ama gecelik daha iyi pansuman filan oluyor ikide birde pijama çıkarmak zor yani.doğum iyiydi sancılar zordu ama doğurunca unutuyorsun .son ana kadar bekledik biz açılma gittiğimde 5 cm di
sora iki saat suni yedim doğurdum oğluşumu gördüm acıları unuttum stres yapmayın siz ne kadar rahat olursanız bebek te rahat oluyor , doğumda rahat oluyor Eki Görüntüle 553475
Mooncum maşallah oğluşuna
yaa yerim ben onun yumuk yumuk ellerini
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın :)hoşgeldin oflucum a s canım nasılsın
gorunmez gacı seni bana cevabı suymus yerim o cevabı ben.
kıs selam mesajını kırmısı buyuk yaz göremiyom yeniliyom geri sayfada kalıyo bı anda.
20 gun heeeeeeeeee hadi bakalım hayırlısı insallah.
sağol elifim aynen fena tutuldum..oyyy yerim seni ben kurban olduğum görmrmmi seni ben sneinle şafaka sayıyorum anacım görünürde 27 ama evet 1 hafta erken beklyioruz paşamızı inş hayırlısıyla gelsin inş canım benim soğuk çarptı demekki o sırt ağğrısı kadar kötü birşey yok tutulmuş gibi oluyo dimi aman dikkat et minnoşum üşütme bak çok az kaldı bende o gün hastaneye senin gibi hırka giydim pantolon üzerine hamile kayafetimde varda önden uzunda arkadan kalçalarıma ancak geliyo sadece giyemiyorum hırka aldım oda ince geldi dediğin gibi bendede hafif öksürük grip gibi başlangıç var canım benim ben yine zamanım var bakarım kendmede aman sen dikkat et ıhlamuru hergün iç doğuma kadar iyi gelir bol boş c vitamini al aman Allaha emanet gülüm
geçmiş olsun tatlım valla ultrasona takılma benimde 25 eylüldü doğmumum ama 13 ünde geldi dayanamadı oğluşum:)
sağol tatlım rabbim sizede güzel rahat doğumlar nasip etsinde kavuşun meleklerinize inşallah. doğunca uykusuz geceleriniz olcak ama onun bir gülüşü bir agusuyla insan herşeyi unutuyor ,kokusuyla eriyip bitiyor rabbim herkese nasip etsin.
anam bu ne güzellik tatlılık masllah subhanallah 41 kere canım bende böyle tombiş yanaklı istiyom allahımm
hım ozamn alayım bari 1- 2 takım ayyy ne güzel zaten bebeğini kucagına alınca dogum zorda olsa herşeyi unutuyosundur ..allahım ins dogum anıında normal dogumdan vazgecmem yada zorunlu sezeryan olmaz
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın :)
maşallah sende peşimden geliyosun he :))
hastayım dedim geçmiş olsun da demedin konşma benle
sağol elifim aynen fena tutuldum..
canım çok acıdı valla yerlerde ağladım resmen..
bundan sebep iki defa acile gittim ama gene kar etmedi bana..
o yüzden bilerek gitmedim kendi kendime bişeyler yaptım geçti işte..
ıhlamuru sabah akşam içiyorum canım aksatmıyorum...
oğluşumu çok merak ediyorummm kime benziyo diye :))
takılmıyorum canım...
doğum belirtisi olarak yaşadığın bişeyler var mı ?
benim şeyimin kenarları acıyo yürürken
bazen idrarımı bile tutamıyorum :26::26:
sağol tatlım rabbim sizede güzel rahat doğumlar nasip etsinde kavuşun meleklerinize inşallah. doğunca uykusuz geceleriniz olcak ama onun bir gülüşü bir agusuyla insan herşeyi unutuyor ,kokusuyla eriyip bitiyor rabbim herkese nasip etsin.
hülyam ben 76 la kaldım şuan 84 kiloyum 8 kilo aldım toplamdaa baklalım kaç kioyla tamamlıycam sen ne kadar aldın hülyam
hastayımı ne zaman dedin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmiş olsun minnos gelde bakıyım sana evde. be n dayak yemeden kacıyorum bi yarım satligine
ayısıgım burdayken soruyum sana ya ben hep unutuyorum tus olayını dıoktora sormayı iyicde tuslu yiyorum vallahı.beni uyarmadı bende unuttum sormayı azaltmak lazımmi hemen.bide baharatlı yapıyorum yemekleri acılı falan bi zararı olmaz demi
tuz kes cnm son ayda acayip şişlik yapıyor vücutta.davul gibi olursun şişlikten.acı ye bişi olmaz baharatta fazla kullanma az miktarda kullanabilirsin cnm.cips yeme özelliklekıslar kahvaltılıgım bitti ben bi onları alıyımda geliyim yarım saate gelirim cayımıda demler gelirim öpuldunuz
canım cıgkofte cekti ya ben etsizinden yıyom vallahı yoktur demi zarar.
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın :)
takılmıyorum canım...
slm bende yeni katıldım 15 +1 gebeyim bi kızızm var bu ikinci bebeğim cinsiyetini merak ediyorum
evet canım sakın frene basma tam arkandayım toslarım ona görehoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın :)
takılmıyorum canım...