• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

oda yok dıyede bahane edebilriler bakalım teklif gelmez kısım ben aacıkca istemeden bi si yapömıyolar.
insan heveslenirde torununa bi tulum alır nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

almazlarsa yuh derim yani ilk torun yani ne olur alsalar aman sevmeye gelince babaanne dede oluyolar boşversene melisam Allah iyi etsin onları el iştee ama sana bana el torunlarıda önemsiz demekki:47::47::47::47:

gülüm geldiğinde beni görr olurmu msneye bir bakıver kuzum birşeyler sordumda sana bir zahmet bakıver :54::54::54::54:

almazlarsa yuh derim yani ilk torun yani ne olur alsalar aman sevmeye gelince babaanne dede oluyolar boşversene melisam Allah iyi etsin onları el iştee ama sana bana el torunlarıda önemsiz demekki:47::47::47::47:

biraz once aradımda bi mazadaındirim var gel bi iki parca alalım dedim de alırız acele etme dedi e dedim kıs gelito yazlık cok az kalmıs dedi,mde olsun mayısta falan toplu alırız dedi. hangi birini alabilcez ole mobilyası var arabası var falan dedimde hepsini hallederiz sen sdert etme onları saglıkla buyusunde yeterki dedi. insallah alır baakalım dedigine göre herseyi halledecek ya bakalım. fiyatlardan habveri ytokrut o saftırıgın araba fiyatını falan ögrenince ne olur bilemem gari.:60::60::60::60:

biraz once aradımda bi mazadaındirim var gel bi iki parca alalım dedim de alırız acele etme dedi e dedim kıs gelito yazlık cok az kalmıs dedi,mde olsun mayısta falan toplu alırız dedi. hangi birini alabilcez ole mobilyası var arabası var falan dedimde hepsini hallederiz sen sdert etme onları saglıkla buyusunde yeterki dedi. insallah alır baakalım dedigine göre herseyi halledecek ya bakalım. fiyatlardan habveri ytokrut o saftırıgın araba fiyatını falan ögrenince ne olur bilemem gari.:60::60::60::60:

bak sen hadi bakalım iyi bir gelişme iyi bir adım inş alır hepisni çok çok pahalı gerçkten bakıyoruzda bizde 600tlye kadar hatta falzası çıkan araba fiyatları var çok pahalı bee verilmez o kadarda bana göre ben zaten almıycam ondan alırsamda orta halilli var onlardan lırım ihtiyacım olmaz gibi geliyo şimdilik melisam :24::24::24::24:

hülyammmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin gülümmmmmmmmmm:46::46::46::46::46:a.slm nasılsın balım paşam nasıl durumun nasıl doğum yakın gülm benim:48:

hoşbuldum elifim hemde cok hoşbuldum iyiz biz güzelim cok şükür günlerimizi dolduruyoruz oğlumla evet az kaldı doguma bakalım ne zamn teşrif edicek paşamız demek sennde paşan oluyo cok sevindim hayırlısı olsun nasıl gidiyo canım hamişlik

hoşbuldum elifim hemde cok hoşbuldum iyiz biz güzelim cok şükür günlerimizi dolduruyoruz oğlumla evet az kaldı doguma bakalım ne zamn teşrif edicek paşamız demek sennde paşan oluyo cok sevindim hayırlısı olsun nasıl gidiyo canım hamişlik

ohh ohhh çok şükür iyi olun gülüm az kaldı alıcaksın oğluşunu kucağına Allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin cümlemize hülyam normal olucak dimi hayırlısıyla al kucağına inş bak bizleri habersiz bırakma aman gülüm yaz olurmu evet gülüm benimde paşam olucak değişmezse yine:))) şimidlik iyi gidiyo biraz sırtım sıkıntılı oluyo ötesinde çok şükür hülyam benide yiyiorum günleri 88 gün kaldı geçiyoki günler hakkımızda hayırlısı :38:

napiyonuz bakemmmmmmmmm canlar.

bugün oğluşumu aşıya gönderdim 3 tane aşı vuruldu garibim. ağladı baya ama kucağıma alınca sustu yavrum kıyamam kızzzzzzzzzzlar bu bebişler ya rabbim sağlık sıhat versin yavrularımıza inşallah

elifim açayım msn yi

bugün oğluşumu aşıya gönderdim 3 tane aşı vuruldu garibim. ağladı baya ama kucağıma alınca sustu yavrum kıyamam kızzzzzzzzzzlar bu bebişler ya rabbim sağlık sıhat versin yavrularımıza inşallah

elifim açayım msn yi

hoşgeldin mooncuğum kıymam ben paşama yaa ağlamazmı 3 aşı ne kadar zordur ben birtane vuruldum anladım bebeklern ne çektiğini yavrum benim demek kucağına geline sustu nasıl birşey bu yaaa anne biliyo snei biliyoda susuyo yerim kurban olurum verene amin gülüm amin rabbime emnaet tüm bebekler :50::50:

ohh ohhh çok şükür iyi olun gülüm az kaldı alıcaksın oğluşunu kucağına Allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin cümlemize hülyam normal olucak dimi hayırlısıyla al kucağına inş bak bizleri habersiz bırakma aman gülüm yaz olurmu evet gülüm benimde paşam olucak değişmezse yine:))) şimidlik iyi gidiyo biraz sırtım sıkıntılı oluyo ötesinde çok şükür hülyam benide yiyiorum günleri 88 gün kaldı geçiyoki günler hakkımızda hayırlısı :38:

amin güzelim cümlemiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi ..dün kontrole gittim güzelim bebek dogum pozisyonunu almış şimdilik normal gözüküyo güzelim bende zaten normal istiyorum hayırlısıyla dogum cantaımı hazırladım hersey tamam gözüküyo şimdilik ...canım göbüşün sivrimi mi gidiyo öne dogru genelde ozamn erkek bebek oluyo benm aynen öyle canım seninde bişeyin kalmamış güzelim rabbim sanada zamanında hayırlı dogumlar nasip etsin eee nasıl gidiyo hazırlıklar

amin güzelim cümlemiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi ..dün kontrole gittim güzelim bebek dogum pozisyonunu almış şimdilik normal gözüküyo güzelim bende zaten normal istiyorum hayırlısıyla dogum cantaımı hazırladım hersey tamam gözüküyo şimdilik ...canım göbüşün sivrimi mi gidiyo öne dogru genelde ozamn erkek bebek oluyo benm aynen öyle canım seninde bişeyin kalmamış güzelim rabbim sanada zamanında hayırlı dogumlar nasip etsin eee nasıl gidiyo hazırlıklar

amin gülüm amin ne güzel rabbim gönlüne göre nasip etmiş gülüm bende normal istiyorum inş hayırlısıyla öyle olurr inş herşey yolunda gider hülyam benim karnım üstten bakınca sivri gibi ama karşıdan yandan genişlmesine gülüm baya hemde kalçalarımda ggeniş yani ilk görenler genişlemiş kız belli derlerdi ama irkek çıktı beaaa:1::1:sağolsın hülyam Allah razı olsun bitanem:48:

kızlarrrrrrrrrrr kilo alımı başladımı

hülya az kalmış tatlım bende 38 haftada doğurmuştum kuzum çantanı hazırla:52:

başlamazmı gülüm başladı 8 kilo almışım ben ama şu 10 günlük diyette sadece 350 grm almışım demkki devam etsem böylee almazmışım ama işte yemekde cazip geliyo:1::1:

slmlar herkese nasılsınız güzel anne ve anne adayları
hosgeldin hulyacık nasılsın yaklastı dogum he yumurta kapıda desene:52::52: hayırlı kolay dogumlar dilerim sana heyecan doruktadır herhal.

elifim açayım msn yi

bi günde 3 tanemi yuh tabi bebeler ignelerden o kadar korkar suna bak ya. kıs sen yoksam ihmal ettinde toplumu yaptırıyon oy kıyamam fatihime nasılda gözüünden yaş gelmiştir ya.ya bu tetanozu vurulmakmı lazım illaha doktorum vurul devlet yapıyo bunu artık dedi bi sakıncası yok dedi ya cok agrı yPIYOMUS BENDE COK KORKARIM ASILARDAN YA:31::31::31::31::31:

ayyyyyyyyyyyyyyyy 1 ay kalmıs bebısı gormene
ben de bu gunlerı gorebılecekmıyım acep yaaaaaaa:52::52::52:

benim aynı ama normal sanırım bi 5 aya kadar almasam super olacak ya. Sabah 1 kılo fazla cıkmıstım ama tuvaletimi yapıp yine tatrıldım aynı kiloma inmisim. Odum koptu ilk üç ay hiç almayım bari ya.
Senin nasıl kılolar gittimi kuzu kac kılo aldıydın sen normal dogumda cogu gitmiştir herhal.bide emziriyosun cok yemezsen hemen verirsin aldıgın kıloları:34:

selam kızlarrr..
nasılsınızzz
baya kalabalık olmuşsunuz maşallahh..
akşamları boş oluyo ama bu saatlerde kalabalık :16:

evet güzelim az kaldı normalmi oldu senn güzelim dogumun nasıldı rabbim hayırlı büyütmeler nasip etsin kime benziyo tosunun :52::52::52:
cantam hazırda gecelik alıp almamada kararsızım güzelim ya pijama takımı aldım ama rahat edemezsin onunla diyolar sen ne diyosun tecrübelli olarak

Back