• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

amin gülüm amin ne güzel rabbim gönlüne göre nasip etmiş gülüm bende normal istiyorum inş hayırlısıyla öyle olurr inş herşey yolunda gider hülyam benim karnım üstten bakınca sivri gibi ama karşıdan yandan genişlmesine gülüm baya hemde kalçalarımda ggeniş yani ilk görenler genişlemiş kız belli derlerdi ama irkek çıktı beaaa:1::1:sağolsın hülyam Allah razı olsun bitanem:48:

elifcim kac kilo oldun hamişlik boyunca ne kadar aldın

hosgeldin hulyacık nasılsın yaklastı dogum he yumurta kapıda desene:52::52: hayırlı kolay dogumlar dilerim sana heyecan doruktadır herhal.

bi günde 3 tanemi yuh tabi bebeler ignelerden o kadar korkar suna bak ya. kıs sen yoksam ihmal ettinde toplumu yaptırıyon oy kıyamam fatihime nasılda gözüünden yaş gelmiştir ya.ya bu tetanozu vurulmakmı lazım illaha doktorum vurul devlet yapıyo bunu artık dedi bi sakıncası yok dedi ya cok agrı yPIYOMUS BENDE COK KORKARIM ASILARDAN YA:31::31::31::31::31:

yok yavrum kız ben pisim aşılarını bile takip ederim:)) kaldıki oğluşum yani.

yok 3 tane aşı vuruluyor bcg diyorlar ya ilk ay 1,ikinci ay 3 tane aşı vurdurcanız sizde:)verem pnomokok ve karma aşı mış cnm :30:

sağlık ocağında yaptırıyorum .fatih iyi ağladı anası kılıklı içli bir bebek gözlerinden yaş geldi kıyamam tombişime :)tabi vurulcan yavrum sağlık ocağına kaydını yaptır onlar arıyor aşıgünü gelince tetanoz gerekli

bak sen hadi bakalım iyi bir gelişme iyi bir adım inş alır hepisni çok çok pahalı gerçkten bakıyoruzda bizde 600tlye kadar hatta falzası çıkan araba fiyatları var çok pahalı bee verilmez o kadarda bana göre ben zaten almıycam ondan alırsamda orta halilli var onlardan lırım ihtiyacım olmaz gibi geliyo şimdilik melisam :24::24::24::24:

dur bakalım bol keseden atıyo ya görecez neleri yapcaklarını bi anda nasıl olcaksa alışveriş.hiç heves yok kıs nasıl babanne anlamadım ben aldım bi iki parrca sey ablam almoııs gelmis iki tulum bişide sen al ya erkek gibi kadın hiç ama hiç ince dusunmes dun esime diyorum anan erkek gibi kadın gibi degil tuöm dusunceleri erkek gibi kısaca odundemedim tabi odunu ya bildigin odun yanı.:6::6::6:

selam kızlarrr..
nasılsınızzz
baya kalabalık olmuşsunuz maşallahh..
akşamları boş oluyo ama bu saatlerde kalabalık :16:

a.slm hoşgeldin oflum hee akşamları olamıyoruz malesef ama ben bu akşam burdayım vadi varyaa gelirim dünde gledimde kimse yoktu bekledim çıktım gülüm nasılsın şaak 27:52::52::52::52::16::16::16::16:

hosgeldin hulyacık nasılsın yaklastı dogum he yumurta kapıda desene:52::52: hayırlı kolay dogumlar dilerim sana heyecan doruktadır herhal.

bi günde 3 tanemi yuh tabi bebeler ignelerden o kadar korkar suna bak ya. kıs sen yoksam ihmal ettinde toplumu yaptırıyon oy kıyamam fatihime nasılda gözüünden yaş gelmiştir ya.ya bu tetanozu vurulmakmı lazım illaha doktorum vurul devlet yapıyo bunu artık dedi bi sakıncası yok dedi ya cok agrı yPIYOMUS BENDE COK KORKARIM ASILARDAN YA:31::31::31::31::31:
hoşbuldum melisacım aynen canım yumurta kapıda pırtlatmam an meselesi amin güzelim cümlemiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucagımıza ..geceleri cok uykum kacıyo canım heran tetikteyim ya suyum gelirse ya sancım olursa ya erken dogum olursa sorular sorular:18::18::18::18: ...beynimi yiyorum ...senin bebişin nasıl annesi nasıl gidiyo :49::49::49::49:
ayyyyyyyyyyyyyyyy 1 ay kalmıs bebısı gormene
ben de bu gunlerı gorebılecekmıyım acep yaaaaaaa:52::52::52:

rabbim nasip eder ins sizde görürsünüz canım bana cabuk gecti gibi geliyo günler ama eşime sorsan askerlikte teskereyi beklemek bile bu kadar uzun sürmedi diyo hamişliğim askerliğinden bile daha zor gecmiş:9::9::9::9:

dur bakalım bol keseden atıyo ya görecez neleri yapcaklarını bi anda nasıl olcaksa alışveriş.hiç heves yok kıs nasıl babanne anlamadım ben aldım bi iki parrca sey ablam almoııs gelmis iki tulum bişide sen al ya erkek gibi kadın hiç ama hiç ince dusunmes dun esime diyorum anan erkek gibi kadın gibi degil tuöm dusunceleri erkek gibi kısaca odundemedim tabi odunu ya bildigin odun yanı.:6::6::6:
atsın bakalım zamanı gelcek elbet güner geçyiyo o zaman görücez alırsa torununa alır kimden kısıyo ben anlamıyorum babaanne emek versin ilk torunu ne yapacak almayıopda ama bazıları öyle işte bir çok kişide görüyorum maleseffffffffffffffffffffff:47::47:
abooow selam verdikkkkk zilliilerrrrrrrr :19::19::19:

oyy gülüm benim ben aldım slmını yazdım balım görmedinmi minnoşum:38:

a.slm hoşgeldin oflum hee akşamları olamıyoruz malesef ama ben bu akşam burdayım vadi varyaa gelirim dünde gledimde kimse yoktu bekledim çıktım gülüm nasılsın şaak 27:52::52::52::52::16::16::16::16:

bi sen gördün beni elifim sağol...
diğerleri görmedi :63:
iyi sayılırım canım nefes darlığı çektim dün akşam..
dün dışarı çıkmıştım e montum falan olmayınca bana dedim bari uzun hırka gibi bişey alayım tunik tarzı.
malum ben kapalıyım sade pantolonla çıkamam dışarı diye.
ama üşütmüşüm dün rüzgar çarptı sanırım.
akşam sırtım ve mide boşluğum çok ağrıdı.
kalktım ıhlamur içtim.
sıcak su torbası hazırladım mideme sırtıma koydum...
3 saat sonra geçti ALLAHTAN..

evet canım az kaldı oğluma kavuşmama.
ama ben şunu farkettim ben artık yürüyemiyorum uzun yol..
karnım sertleşiyo..
oğlum rahat edemiyo aşağılara çok baskı yapıyo..
normalde şafak 27 gibi.
ama benim oğlum 1 hafta önden gidiyo.
doktor da 1 hafta önce bekliyoruz dedi zaten..
hemen hemen şafak 20 canım :16:

hoşbuldum melisacım aynen canım yumurta kapıda pırtlatmam an meselesi amin güzelim cümlemiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucagımıza ..geceleri cok uykum kacıyo canım heran tetikteyim ya suyum gelirse ya sancım olursa ya erken dogum olursa sorular sorular:18::18::18::18: ...beynimi yiyorum ...senin bebişin nasıl annesi nasıl gidiyo :49::49::49::49:

rabbim nasip eder ins sizde görürsünüz canım bana cabuk gecti gibi geliyo günler ama eşime sorsan askerlikte teskereyi beklemek bile bu kadar uzun sürmedi diyo hamişliğim askerliğinden bile daha zor gecmiş:9::9::9::9:

Ben en son kalp atısını duydum kuzu simdi ikili ve cınsiyet sırada sanırsam ana dun daha 2 grdı ikiye katlamıs kılısu ooooooooooooooo benim kızım kocaman olmus ya 4 gr.:60::60::60::60::60::60:

ıhlamuru içtim kokusundan ve tadından nefret ediyorum ya

ben hiç içmedim hayatımda melisam ama babam eskiden sobamız vardı üzerinde kaynatırdı kokusu sarardı birde içerdi ki sorma bende sinir olurdum ama rengine bayırlıdım birde o başka şeytleride karıştırırdı tarçındır bilemem nedir sevmem bende sen gibi:37:

$21092012509.jpg :nazar:
benim aynı ama normal sanırım bi 5 aya kadar almasam super olacak ya. Sabah 1 kılo fazla cıkmıstım ama tuvaletimi yapıp yine tatrıldım aynı kiloma inmisim. Odum koptu ilk üç ay hiç almayım bari ya.
Senin nasıl kılolar gittimi kuzu kac kılo aldıydın sen normal dogumda cogu gitmiştir herhal.bide emziriyosun cok yemezsen hemen verirsin aldıgın kıloları:34:
kız tabi ilk 3 ay alma sakın
dikkat et ben 13 kilo aldım 8 kilo verdim şimdi 74 kiloyum birkaç ay içinde eski kiloma kavuşurum heralde:29::29::29:çok yemiyorum ama süt için mecburen yiyorum ama dengeli yiyorum yani .son 2 ay acayip kilo alıyorsunuz
evet güzelim az kaldı normalmi oldu senn güzelim dogumun nasıldı rabbim hayırlı büyütmeler nasip etsin kime benziyo tosunun :52::52::52:
cantam hazırda gecelik alıp almamada kararsızım güzelim ya pijama takımı aldım ama rahat edemezsin onunla diyolar sen ne diyosun tecrübelli olarak

cnm babasına benziyor ten rengi bana benziyor yanaklar bana benziyor .ben gecelik giydim hastanede ,normal doğum olduğu için evde hep pijama giydim ama gecelik daha iyi pansuman filan oluyor ikide birde pijama çıkarmak zor yani.doğum iyiydi sancılar zordu ama doğurunca unutuyorsun .son ana kadar bekledik biz açılma gittiğimde 5 cm di
sora iki saat suni yedim doğurdum :nazar::emir_bebek:oğluşumu gördüm acıları unuttum stres yapmayın siz ne kadar rahat olursanız bebek te rahat oluyor , doğumda rahat oluyor :16::16: $04102012515.jpg

resimler doğumun ilk haftası şimdi dahada toparladı cnm resimler var ama pikseli yüksek bunları ceple çekmiştim ötekilerden koyamadım maşalllllllah bebeme:)):nazar:

Back