ayyyyyyyyyyyyyyyy 1 ay kalmıs bebısı gormene
ben de bu gunlerı gorebılecekmıyım acep yaaaaaaa
amin gülüm amin ne güzel rabbim gönlüne göre nasip etmiş gülüm bende normal istiyorum inş hayırlısıyla öyle olurr inş herşey yolunda gider hülyam benim karnım üstten bakınca sivri gibi ama karşıdan yandan genişlmesine gülüm baya hemde kalçalarımda ggeniş yani ilk görenler genişlemiş kız belli derlerdi ama irkek çıktı beaaasağolsın hülyam Allah razı olsun bitanem
hosgeldin hulyacık nasılsın yaklastı dogum he yumurta kapıda desenehayırlı kolay dogumlar dilerim sana heyecan doruktadır herhal.
bi günde 3 tanemi yuh tabi bebeler ignelerden o kadar korkar suna bak ya. kıs sen yoksam ihmal ettinde toplumu yaptırıyon oy kıyamam fatihime nasılda gözüünden yaş gelmiştir ya.ya bu tetanozu vurulmakmı lazım illaha doktorum vurul devlet yapıyo bunu artık dedi bi sakıncası yok dedi ya cok agrı yPIYOMUS BENDE COK KORKARIM ASILARDAN YA
goruruz kıs niye görmeyelim bu arada dogum tarihimiz aynı gösteriyo ikimizin
bak sen hadi bakalım iyi bir gelişme iyi bir adım inş alır hepisni çok çok pahalı gerçkten bakıyoruzda bizde 600tlye kadar hatta falzası çıkan araba fiyatları var çok pahalı bee verilmez o kadarda bana göre ben zaten almıycam ondan alırsamda orta halilli var onlardan lırım ihtiyacım olmaz gibi geliyo şimdilik melisam
selam kızlarrr..
nasılsınızzz
baya kalabalık olmuşsunuz maşallahh..
akşamları boş oluyo ama bu saatlerde kalabalık
abooow selam verdikkkkk zilliilerrrrrrrr
elifcim kac kilo oldun hamişlik boyunca ne kadar aldın
hoşbuldum melisacım aynen canım yumurta kapıda pırtlatmam an meselesi amin güzelim cümlemiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucagımıza ..geceleri cok uykum kacıyo canım heran tetikteyim ya suyum gelirse ya sancım olursa ya erken dogum olursa sorular sorular:18::18::18::18: ...beynimi yiyorum ...senin bebişin nasıl annesi nasıl gidiyohosgeldin hulyacık nasılsın yaklastı dogum he yumurta kapıda desenehayırlı kolay dogumlar dilerim sana heyecan doruktadır herhal.
bi günde 3 tanemi yuh tabi bebeler ignelerden o kadar korkar suna bak ya. kıs sen yoksam ihmal ettinde toplumu yaptırıyon oy kıyamam fatihime nasılda gözüünden yaş gelmiştir ya.ya bu tetanozu vurulmakmı lazım illaha doktorum vurul devlet yapıyo bunu artık dedi bi sakıncası yok dedi ya cok agrı yPIYOMUS BENDE COK KORKARIM ASILARDAN YA
ayyyyyyyyyyyyyyyy 1 ay kalmıs bebısı gormene
ben de bu gunlerı gorebılecekmıyım acep yaaaaaaa
atsın bakalım zamanı gelcek elbet güner geçyiyo o zaman görücez alırsa torununa alır kimden kısıyo ben anlamıyorum babaanne emek versin ilk torunu ne yapacak almayıopda ama bazıları öyle işte bir çok kişide görüyorum maleseffffffffffffffffffffffdur bakalım bol keseden atıyo ya görecez neleri yapcaklarını bi anda nasıl olcaksa alışveriş.hiç heves yok kıs nasıl babanne anlamadım ben aldım bi iki parrca sey ablam almoııs gelmis iki tulum bişide sen al ya erkek gibi kadın hiç ama hiç ince dusunmes dun esime diyorum anan erkek gibi kadın gibi degil tuöm dusunceleri erkek gibi kısaca odundemedim tabi odunu ya bildigin odun yanı.
a.slm hoşgeldin oflum hee akşamları olamıyoruz malesef ama ben bu akşam burdayım vadi varyaa gelirim dünde gledimde kimse yoktu bekledim çıktım gülüm nasılsın şaak 27
hoşbuldum melisacım aynen canım yumurta kapıda pırtlatmam an meselesi amin güzelim cümlemiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucagımıza ..geceleri cok uykum kacıyo canım heran tetikteyim ya suyum gelirse ya sancım olursa ya erken dogum olursa sorular sorular:18::18::18::18: ...beynimi yiyorum ...senin bebişin nasıl annesi nasıl gidiyo
rabbim nasip eder ins sizde görürsünüz canım bana cabuk gecti gibi geliyo günler ama eşime sorsan askerlikte teskereyi beklemek bile bu kadar uzun sürmedi diyo hamişliğim askerliğinden bile daha zor gecmiş
Oflum
hosgeldin kuzu
kıs sen ne zaman selsm versen ben gormuyom yaaaaaaaaaaaaa
ıhlamuru içtim kokusundan ve tadından nefret ediyorum ya
kız tabi ilk 3 ay alma sakınbenim aynı ama normal sanırım bi 5 aya kadar almasam super olacak ya. Sabah 1 kılo fazla cıkmıstım ama tuvaletimi yapıp yine tatrıldım aynı kiloma inmisim. Odum koptu ilk üç ay hiç almayım bari ya.
Senin nasıl kılolar gittimi kuzu kac kılo aldıydın sen normal dogumda cogu gitmiştir herhal.bide emziriyosun cok yemezsen hemen verirsin aldıgın kıloları
evet güzelim az kaldı normalmi oldu senn güzelim dogumun nasıldı rabbim hayırlı büyütmeler nasip etsin kime benziyo tosunun
cantam hazırda gecelik alıp almamada kararsızım güzelim ya pijama takımı aldım ama rahat edemezsin onunla diyolar sen ne diyosun tecrübelli olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?