Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.slm kevserim bende merak etmiştim girmeyince sorunmu var diye olmasında kolay değil artık gitgide yaklaşıyo günler bendede oluyo çok oturamıyorum geliyorum kimse gelmiyosa çıkıoyrum dün ikibuçukda kalktım yattım akşam 5 kadar halsizlik çöktüki nasıl böylee anlatamam Allah yardıımcımız olsun son günleri düşünemiyorum bilee sende rabbime emnaet ol gel arada haber et en azından kalamasan bile bileyim emi gülüm görüşrüz öptümslmm kızlar kaç günden beri giremiyorum k.bakmayın bacılar sorun yok alaha şükür sadece yavaş yavaş ağırlaşıyorumm yemek bile istemiyorr cnmm miğde ynmasına deammm kızlar sizi seviyore allaha emnat olunn hepiniz öpüyorummm
bacılar ben hasta oldum.biri bitmeden biri başlıyor.burun akıntısı boğaz yanması... faranjit oluyorum galiba.ilk 3 aydayım ya bebişime bişey olmaz dimi inşallah? bitki çayıda içmeyin diyolar ne yapıcam ben ya...
günaydın kızlar kimse yok ama gelirsiniz elbett bacılar
bacılar ben hasta oldum.biri bitmeden biri başlıyor.burun akıntısı boğaz yanması... faranjit oluyorum galiba.ilk 3 aydayım ya bebişime bişey olmaz dimi inşallah? bitki çayıda içmeyin diyolar ne yapıcam ben ya...
gunaydın cano
nasılsın ya seker sonucun ne oldu kıs unutmusum ben onu.
galiba deme olma faranjit hapsız atlatamazsın bak bol bol c vitamini falan al ıhlamır iç canım bende gecen grip oluyodum ıhlamır ve portakal suyuyla atlattım.
rezene ve ıhlamur içiliyo canım doktorum dedi herkeste içiyo rajhatlıkla içebilirsin.gecmiş olsun.
günaydın melisam ne yapayım diğer topikten biryeri okuyodum bu sıpa şeyimin üstünde bir tekme atıyo çığlık atıyorum ayakları sanırım sürekli bıcır bıcır aşağıda doğum pozisyonunamı giriyo diye bakayım dedim şekerim iyi çıktı kuzum yüksek değil ama diyet uyguladığım için doktor yesin ama saldırmasın fala demiş
bebegimin testisi yada fıstıgı oluscakmıs kıs bugunlerde ana bi kacgüen kadar belli olması lazım o zaman
ya belli olsada benimki yaz bebesi olcek ya dun dolastım ole oldugu gibi kaldırmıslar yazlıkları kıslıklar var ole ya şinir oldum kazıklanacaz yaza kalırsa alışveriş. cinsiyet belli olmöadıgından dogru duzgun bişide alamiyorumki.
bende ıhlamur içmeyi düşünüyüorum melisam biraz öksürüğüm var başladımı seriye takılıyo karnım kasılıyo o yüden içeyim diyorum ilerlemsin doğuma kadar faydası var sonuçtaa dimi:26:
iyi canım sevindim ya.ya sen tytalıya o kadar duskin degilsinki cayıda sekersiz içiyodun sanırsam nasıl arttı o seker anlamıyorum ki.
tabi tabi aslında ıhlamusru hergün bi bardak içsek hasta olmayızda işte turk cayı varkende hiç tercih etmiyorum. ben ıhlamuru yaparken içine kırmızı elma kabugu ve yarım limon koyuyır kaynatıyorum tadi daha güzel oluyo balla karıstırıp iç madem oksurugun varsa kuzu. senin sıpacık fıstıgına vuruyo he cıksında o onun kıcına kıcına vurmazsam görsun gününü
gülüm evim şimdilik iyi yakmaya ihtiyaç duyulmuyo ama havada iyi güneşli 3-4 gündür ama sanırım en fazla 3-5 gün daha böyle gider başlarız yakmaya elektriklide var ama onu banyoda kullanıyorum ben banyodaki petekler havlupan ısınıyodda dışa etkisi yokki ne kadar gıcık birşey diyorum o yüzden 2 senedir elektirikli kullanıyorum banyodakıs evin nasıl sogukmu yakıyomusunuz dogalgaxzıı yada elektrik:26::26:
az daha yaz olaydı eyiydi
kıs elisin onceki dusugunun nedenini ogrenmişlermi
insallah doktora belirtmiştir dusuk hapı veriuoyolar onla bi üç ayı atlataydı hayırlısıyla.
çok haklısın kuzum çay durukende o içilirmi yahuu ama işte kış ayı dikkat etmek gerek mcburi içeyim diyorum son demlerde kimde gördüysem grığ öksürük oluyo bende önlemini alayım diyorum melisam bende öyle ypayım o zaman tadını yumuşatıur iyi fikir kızz hee sorma vuruyoki diyorum eşime çıkacağı yeri keşif ediyo sanırım çok acıyo bir tuhaf oluyoki anlatamam birde çok daha güçlü vuruyo büyüyo yaa eşim elini kokuyo yaa bu ne yapıyo diyo mesela sola yatıyorum rahat edemiyo vuruyo eşimde dön kız diyo çocuğu raht ettir sinir ben bilmiyorum sanki kıyamıyo oğluşunaa delü
kıs seninkı solda demi ya bende solda hissediyorum ya yınede sola yatıyorum trahatsızlık verirmiki bebege len. sol tarafa yatınca kan dolasımı daha iyi oluyo dıyolar ondsdan ole yatıyodum ya .
futbolcu olcek seninki vesselam
kıs normal dogummu dusunuyon. bıde benim bebemimi erkek diye içinde geciriyon kıs. aman biri kıs diyo biri erkek fala baktırmıslar ne bilim ya benimde kafam karıstı
teldeydim kuzu. of of içim sıkılıyo yav:44::44::44: