• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bacılar ben hasta oldum.biri bitmeden biri başlıyor.burun akıntısı boğaz yanması... faranjit oluyorum galiba.ilk 3 aydayım ya bebişime bişey olmaz dimi inşallah? bitki çayıda içmeyin diyolar ne yapıcam ben ya...

slmm kızlar kaç günden beri giremiyorum k.bakmayın bacılar sorun yok alaha şükür sadece yavaş yavaş ağırlaşıyorumm yemek bile istemiyorr cnmm miğde ynmasına deammm kızlar sizi seviyore allaha emnat olunn hepiniz öpüyorummm:16::16::16::16::16:
a.slm kevserim bende merak etmiştim girmeyince sorunmu var diye olmasında kolay değil artık gitgide yaklaşıyo günler bendede oluyo çok oturamıyorum geliyorum kimse gelmiyosa çıkıoyrum dün ikibuçukda kalktım yattım akşam 5 kadar halsizlik çöktüki nasıl böylee anlatamam Allah yardıımcımız olsun son günleri düşünemiyorum bilee sende rabbime emnaet ol gel arada haber et en azından kalamasan bile bileyim emi gülüm görüşrüz öptüm:54:
bacılar ben hasta oldum.biri bitmeden biri başlıyor.burun akıntısı boğaz yanması... faranjit oluyorum galiba.ilk 3 aydayım ya bebişime bişey olmaz dimi inşallah? bitki çayıda içmeyin diyolar ne yapıcam ben ya...

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine yaa havalar kötü artık dikkatsilik böyle çektiriyo insanı bol bol meye yee limon sık iç bitki çayıda içme sakıncalı ama ıhlamur çayı içiliyo diye biliyorum içenleride gördüm ama sen yinede sor derim ne olur ne olmaz canım inş atltırsın çabucak iyi bak kendine bşzşde habersiz bırakma olurmu

galiba deme olma faranjit hapsız atlatamazsın bak bol bol c vitamini falan al ıhlamır iç canım bende gecen grip oluyodum ıhlamır ve portakal suyuyla atlattım.
rezene ve ıhlamur içiliyo canım doktorum dedi herkeste içiyo rajhatlıkla içebilirsin.gecmiş olsun.:38::38:

gunaydın cano
nasılsın ya seker sonucun ne oldu kıs unutmusum ben onu.

günaydın melisam ne yapayım diğer topikten biryeri okuyodum bu sıpa şeyimin üstünde bir tekme atıyo çığlık atıyorum ayakları sanırım sürekli bıcır bıcır aşağıda doğum pozisyonunamı giriyo diye bakayım dedim şekerim iyi çıktı kuzum yüksek değil ama diyet uyguladığım için doktor yesin ama saldırmasın fala demiş:52::52:

bebegimin testisi yada fıstıgı oluscakmıs kıs bugunlerde ana bi kacgüen kadar belli olması lazım o zaman:32::32::32:
ya belli olsada benimki yaz bebesi olcek ya dun dolastım ole oldugu gibi kaldırmıslar yazlıkları kıslıklar var ole ya şinir oldum kazıklanacaz yaza kalırsa alışveriş. cinsiyet belli olmöadıgından dogru duzgun bişide alamiyorumki.:31::31:

galiba deme olma faranjit hapsız atlatamazsın bak bol bol c vitamini falan al ıhlamır iç canım bende gecen grip oluyodum ıhlamır ve portakal suyuyla atlattım.
rezene ve ıhlamur içiliyo canım doktorum dedi herkeste içiyo rajhatlıkla içebilirsin.gecmiş olsun.:38::38:

bende ıhlamur içmeyi düşünüyüorum melisam biraz öksürüğüm var başladımı seriye takılıyo karnım kasılıyo o yüden içeyim diyorum ilerlemsin doğuma kadar faydası var sonuçtaa dimi:26:

günaydın melisam ne yapayım diğer topikten biryeri okuyodum bu sıpa şeyimin üstünde bir tekme atıyo çığlık atıyorum ayakları sanırım sürekli bıcır bıcır aşağıda doğum pozisyonunamı giriyo diye bakayım dedim şekerim iyi çıktı kuzum yüksek değil ama diyet uyguladığım için doktor yesin ama saldırmasın fala demiş:52::52:

iyi canım sevindim ya.ya sen tytalıya o kadar duskin degilsinki cayıda sekersiz içiyodun sanırsam nasıl arttı o seker anlamıyorum ki.

bebegimin testisi yada fıstıgı oluscakmıs kıs bugunlerde ana bi kacgüen kadar belli olması lazım o zaman:32::32::32:
ya belli olsada benimki yaz bebesi olcek ya dun dolastım ole oldugu gibi kaldırmıslar yazlıkları kıslıklar var ole ya şinir oldum kazıklanacaz yaza kalırsa alışveriş. cinsiyet belli olmöadıgından dogru duzgun bişide alamiyorumki.:31::31:

oy onun pipisinide kutusunuda yerim ben acep nee kız melisam ben kız olsun istiyorum ama içimden erkek geçiyo bugünlerde nedense eminmi olamıyorum nee hayyırlı sağlıklı olsunda öğrenicez bir şekilde evet yaa yazlıklar kaldırılmış malesef hepsi kışlık sezon sonuna kışlıklar indirimde olucak dediğin gibi aman sende bir çıtçıtlı giydir at koltuğun üzerine melsiam git gel yee bacaklarını dötünü ohhhhh :56::56::56:

bende ıhlamur içmeyi düşünüyüorum melisam biraz öksürüğüm var başladımı seriye takılıyo karnım kasılıyo o yüden içeyim diyorum ilerlemsin doğuma kadar faydası var sonuçtaa dimi:26:

tabi tabi aslında ıhlamusru hergün bi bardak içsek hasta olmayızda işte turk cayı varkende hiç tercih etmiyorum. ben ıhlamuru yaparken içine kırmızı elma kabugu ve yarım limon koyuyır kaynatıyorum tadi daha güzel oluyo balla karıstırıp iç madem oksurugun varsa kuzu. senin sıpacık fıstıgına vuruyo he cıksında o onun kıcına kıcına vurmazsam görsun gününü:60::60::60::60:

iyi canım sevindim ya.ya sen tytalıya o kadar duskin degilsinki cayıda sekersiz içiyodun sanırsam nasıl arttı o seker anlamıyorum ki.

hee yaa o kadardas düşkün değilim ama keke karşı bir ilgim artmıştı birde fındık ezmesine ama şimdi yasak kalkktı yaaa oda gitti ters gacıyım vesselam :1::1::1:çayıda şekersiz içiyorum ama genelde şu akide şekerleri oluyo yaaa onalrı kullanoıyrum bazen keyif çayında kıtır kıtır iyi olıyyy heee:ssz::ssz: gülüm tatlıyla lakası olmuyo gebelite çıkabiliyo işte hiç tatlı yemeyen birinde bile gözükebiliyo ne bileyim bulgur kızatrtma pirinç gibilerde oluyo iştee Allahım kimsenin başına vermesin melisam

kıs elisin onceki dusugunun nedenini ogrenmişlermi
insallah doktora belirtmiştir dusuk hapı veriuoyolar onla bi üç ayı atlataydı hayırlısıyla.

tabi tabi aslında ıhlamusru hergün bi bardak içsek hasta olmayızda işte turk cayı varkende hiç tercih etmiyorum. ben ıhlamuru yaparken içine kırmızı elma kabugu ve yarım limon koyuyır kaynatıyorum tadi daha güzel oluyo balla karıstırıp iç madem oksurugun varsa kuzu. senin sıpacık fıstıgına vuruyo he cıksında o onun kıcına kıcına vurmazsam görsun gününü:60::60::60::60:

çok haklısın kuzum çay durukende o içilirmi yahuu ama işte kış ayı dikkat etmek gerek mcburi içeyim diyorum son demlerde kimde gördüysem grığ öksürük oluyo bende önlemini alayım diyorum melisam bende öyle ypayım o zaman tadını yumuşatıur iyi fikir kızz hee sorma vuruyoki diyorum eşime çıkacağı yeri keşif ediyo sanırım çok acıyo bir tuhaf oluyoki anlatamam birde çok daha güçlü vuruyo büyüyo yaa eşim elini kokuyo yaa bu ne yapıyo diyo mesela sola yatıyorum rahat edemiyo vuruyo eşimde dön kız diyo çocuğu raht ettir sinir ben bilmiyorum sanki kıyamıyo oğluşunaa delü:4::4:

kıs evin nasıl sogukmu yakıyomusunuz dogalgaxzıı yada elektrik:26::26:
az daha yaz olaydı eyiydi :52::52:
gülüm evim şimdilik iyi yakmaya ihtiyaç duyulmuyo ama havada iyi güneşli 3-4 gündür ama sanırım en fazla 3-5 gün daha böyle gider başlarız yakmaya elektriklide var ama onu banyoda kullanıyorum ben banyodaki petekler havlupan ısınıyodda dışa etkisi yokki ne kadar gıcık birşey diyorum o yüzden 2 senedir elektirikli kullanıyorum banyoda
kıs elisin onceki dusugunun nedenini ogrenmişlermi
insallah doktora belirtmiştir dusuk hapı veriuoyolar onla bi üç ayı atlataydı hayırlısıyla.

bilmiyorumki gülüm araştırılmamıştır sanırım 3.den sonra oluyo yaaa araştırmalar ama dedesi lazım bilinsinki ona göre ilacı var önlem için Allah inş hayırlıyla kucağına almasını nasip eder bu sefer herşeyi gönlüne göre yaşamasını nasip etsin melisam:38:

çok haklısın kuzum çay durukende o içilirmi yahuu ama işte kış ayı dikkat etmek gerek mcburi içeyim diyorum son demlerde kimde gördüysem grığ öksürük oluyo bende önlemini alayım diyorum melisam bende öyle ypayım o zaman tadını yumuşatıur iyi fikir kızz hee sorma vuruyoki diyorum eşime çıkacağı yeri keşif ediyo sanırım çok acıyo bir tuhaf oluyoki anlatamam birde çok daha güçlü vuruyo büyüyo yaa eşim elini kokuyo yaa bu ne yapıyo diyo mesela sola yatıyorum rahat edemiyo vuruyo eşimde dön kız diyo çocuğu raht ettir sinir ben bilmiyorum sanki kıyamıyo oğluşunaa delü:4::4:

kıs seninkı solda demi ya bende solda hissediyorum ya yınede sola yatıyorum trahatsızlık verirmiki bebege len. sol tarafa yatınca kan dolasımı daha iyi oluyo dıyolar ondsdan ole yatıyodum ya .
futbolcu olcek seninki vesselam:32::32::32:
kıs normal dogummu dusunuyon. bıde benim bebemimi erkek diye içinde geciriyon kıs. aman biri kıs diyo biri erkek fala baktırmıslar ne bilim ya benimde kafam karıstı:52::52:

kıs seninkı solda demi ya bende solda hissediyorum ya yınede sola yatıyorum trahatsızlık verirmiki bebege len. sol tarafa yatınca kan dolasımı daha iyi oluyo dıyolar ondsdan ole yatıyodum ya .
futbolcu olcek seninki vesselam:32::32::32:
kıs normal dogummu dusunuyon. bıde benim bebemimi erkek diye içinde geciriyon kıs. aman biri kıs diyo biri erkek fala baktırmıslar ne bilim ya benimde kafam karıstı:52::52:

gülüm o ilk zamanlar oluyodu solda ağrı sonra sağa geçiyodu şimdi ortada sağda solda heryerde şeyimde en çokda :9::9:birde baskı gibi hissediyorum oraya yığılmış gibi sanki anlamadımkli ne iş evet solda yatmak kan doşaşımı için iyi diyoarlar ama hani ben zati sağa yatamıyorum hem sırtım hemde sağ göğsümün altı birlikte el ele tutuşmuş halay çekiyolar sanki en rahat soşbirde sırt üstü yatsam gerinsem ohhh ne güzel olurr:ssz:ben normal düşünüyorum inş normal olur kuzum sezeryandan çok korkuyorum :18::18::18:evet gülüm sneinki erkek geçiyo ama bir yanımda kızın olsun isityo süsle piüsle snein gibi gezsin tozsun anasının kızı olsun diyorum ne bileyim hakkımızda hayırlısı:38:

teldeydim kuzu. of of içim sıkılıyo yav:44::44::44:

sana evde oturmak yaramıyyy delü karuu dün nerdeydin bugün gidicekmisin bir yer kışda geldi çıkamazsında daha eskisi gibi hele o karnın büyüsün bak halsizleştiğinde sıcak bile olsa aman diyiceksin oturayım evde:52::52::51:

Back