a.slm kuzum hoşgeldin demek hala göstermedi ayy cadoş ay cadoş bana kız geliyoda tabi gelmekle olmuyo gülüm vallaha bende çikolata iyidir diye biliyorum başka bir bilgim yok ama şunu biliyorum benim kardeşim 8. ayına kadar göstermedi dua edelim öyle olmasın canım haber et bize emi gelince merakta bırakma:18::18:
24 hafta bebek gelisimi, 24 haftalk bebek gelsm, 24 haftalk doan bebek, 24 haftalk fetus, 24 haftalk gebelik, 24 HAFTALIK GEBELK GELM, 24. hafta gebelik, anne karnnda bebek geliimi, Anne Karnnda Hafta Hafta Bebek Geliimi, gebelik 24. hafta, gebelikte burası var birde uzman tvyi izliyorum kaan kocatepe yi dinliyorum
elifcim sağol yazmışsın ben gitmiştim şimdi geldim. ağlamaklıyım valla hep umutla gidiyorum yine yok. 2. kez gittim açmamakta inat ediyor dedi ve yine açmadı. çok etkileniyorum ben yaa dün sabaha kadar uyumadım heyecandan ama yine olmadı ağlaya ağlaya çıktım oradan hala ağlamaklıyım niye böyle oldu bilmiyorum sadece öğrenmek istiyorum offf neyse hayırlısı Allaha emanet ol canımmm
Sitemi beğendiğiniz için teşekkür ederim.
elifim gelmedimi kocişin
geldi moonum da melisayı merake ttim bakayım deidm gelmemiş odaa:26::26::26:
belki başka yere falan gittiyse yazamamıştır tatlım ben çıkıyorum öptüm
canım benim kymama ben sana neden ağlıyosun canınız sağolsun güğlüm biliyorum ne umutla gittiğini bende gidiyorum aynı ama göstermiyo diye ağlama bebeğine yazık kuzum vardır bundada bir hayır yapma dedim yaa kardşeim 8. ayına kadar inat etti göstermedi kızdı yeterki hayırlı sağlıklı olsun tatlım o güzel canını sıkmaya değermi hiç sabret bir daha k randevuya kesin gösterir bak sıkma tatlı canını lütfen sağlıklımı sıkıntı yokmu sen onu söyle şükredelim bitanem üzülme olurmu
ayy canım ya bi görsen bugün sabah olmadı ki bana meraktanvalla 1 ay gitmicem diyorum şimdi de. neler yedim içtim hareketlensin göstersin diye. doktor bana da gösterdi bak bu iki bacağı diye cidden ne kız ne erkek bişey görünmüyo. Allah korusun bide 8 ay falan beklemek çok zor. 3 boyutlu var bi özel hastane de ona mı gitsem diyorum. bu gittiğim devlet hastanesi ve makina pek güzel değil. özelde bebeğin kafa el ayak belli oluyo ama bunda ben anlayamıyorum ne neresi. görüntü net değil. bugün çok moralim bozuk cidden. çok sağoll canımmmm içten konuşman için, cansın. hayırlı geceler cümleten..
uleyn melisa uleyn ben sana ne diyim öldürdün meraktan bir haber etmek bu kadarmı zorr kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yettim lennnnnnnnnnnnn. dun aksam girmeye cALIŞTIM YA NETTE SORUN VARDI COK YAGMURLUYDU YA KESİLİP DURDU CANIKOM.
GÜNAYDIN BU ARADA TOSTOS
BENİM BEBE 1 CM OLMUS KESENİN İÇİNDE BİŞİLER GÖRDÜK EN SONUNDA ESİMLE KAVGALIYDIK YA ODA GELDİ BEBEYİ GÖRÜNCE BARISTIK TABİ KALP ATISINI DİNLEDİK OLE İSTE HERSEY YOLUNDA COK SUKUR TUM DEGERLERİM İYİYMİŞ EKSTRA Bİ Sİ YAZMADI.
FOLİKE DEVAM DEDİ Bİ AY SONRAYA İKİ Lİ TEST İÇİN YAZDI ONU YAPTIRIP SONUCUNU GÖSTERCEM. BAKIRKOY ARASTIRMA HASTANESİNDE YAPMAYOII DÜŞÜNÜYORUM TESTİ BAKALIM.
BİRAZ İRİCE Bİ BEBEK OLCEK DEDİ 4 GÜN ONDEN GİDİYOMUS.OLE ISTE KUZUM
Doktora kilo almak istemiyorum 5 ay falan dedim isteyince oluyo dedi ben 7 ay almadım son iki ay 5 kiloyla kapattım dedi.
Bol yuruyus yap almazsın o zaman dedi. ,
su ikili testte bi iyi sonuclansa tamamdır sıra üçlüye gelcek sonra demi gülo. O ne zaman yapılıyokine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?