Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

elifcim sağol yazmışsın ben gitmiştim şimdi geldim. ağlamaklıyım valla hep umutla gidiyorum yine yok. 2. kez gittim açmamakta inat ediyor dedi ve yine açmadı. çok etkileniyorum ben yaa dün sabaha kadar uyumadım heyecandan ama yine olmadı ağlaya ağlaya çıktım oradan hala ağlamaklıyım niye böyle oldu bilmiyorum sadece öğrenmek istiyorum offf neyse hayırlısı Allaha emanet ol canımmm

canım benim kymama ben sana neden ağlıyosun canınız sağolsun güğlüm biliyorum ne umutla gittiğini bende gidiyorum aynı ama göstermiyo diye ağlama bebeğine yazık kuzum vardır bundada bir hayır yapma dedim yaa kardşeim 8. ayına kadar inat etti göstermedi kızdı yeterki hayırlı sağlıklı olsun tatlım o güzel canını sıkmaya değermi hiç sabret bir daha k randevuya kesin gösterir bak sıkma tatlı canını lütfen sağlıklımı sıkıntı yokmu sen onu söyle şükredelim bitanem üzülme olurmu

elifim gelmedimi kocişin

belki başka yere falan gittiyse yazamamıştır tatlım ben çıkıyorum öptüm

olabilir canım bilemiyorum evde durmuyoki hain gacı bende çıkıyorum bulaşıklarım duruyo uğrarım yine bakarım görüşrüz canım benim

ayy canım ya bi görsen bugün sabah olmadı ki bana meraktan valla 1 ay gitmicem diyorum şimdi de. neler yedim içtim hareketlensin göstersin diye. doktor bana da gösterdi bak bu iki bacağı diye cidden ne kız ne erkek bişey görünmüyo. Allah korusun bide 8 ay falan beklemek çok zor. 3 boyutlu var bi özel hastane de ona mı gitsem diyorum. bu gittiğim devlet hastanesi ve makina pek güzel değil. özelde bebeğin kafa el ayak belli oluyo ama bunda ben anlayamıyorum ne neresi. görüntü net değil. bugün çok moralim bozuk cidden. çok sağoll canımmmm içten konuşman için, cansın. hayırlı geceler cümleten..

kıyamam ben sana canım o kadar iyi anlıyorumki her randevu akşamı bende uyku uyumuyorum heyecan oluyo tabi merakda ama ilk defa bu son randevuya gitmek istemedim gibi böyle bir korku vardı okumuştum yaa iri bebeklerde şeker çıkar diye sanırım işlemiş içime gece sıkıntılıydım sabahda zaten kötü haberi aldım seni çok iyi anlıyorum öğrenmek en doğal hakkımız ama sıpalar işte dönmeyince dönmüyo benimkide 5 ayıma kadar tam dönmüyo büyük ihtimalle kız dedidedi şartlandım kız diye erkek duyunca inanamadım şimdide erkeğe şartlandım kız çıkarsa vallaha bilmiyorum halim ne olurrcanım benim üzülme hayırlı sonuçlar alıcaksın öğreneceksin ben hissediyorum bir dahaki aya öğreniceksin sen üzülüpde bebişini sıkıntıya sokma olurmu yerim seni ben duygusal gacı

melisammmmmmm nerelerdesinnn çok merak ediyorummmmmm ama gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:26:

melisa sen böyle yapmazdın ama dünden beri aklımdasın kurban olduğum gel bir yaz ne oldu aklıma kötü kötü şeyler geliyo ben sana haber et demiştim demi nerdesin gel artık korkutma beni yaaaa

uleyn melisa uleyn ben sana ne diyim öldürdün meraktan bir haber etmek bu kadarmı zorr kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::122::122::122::122::95::95::95::95::95::95::95::95::95::86::86::86::84::84::84::84::84::84::84:

uleyn melisa uleyn ben sana ne diyim öldürdün meraktan bir haber etmek bu kadarmı zorr kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yettim lennnnnnnnnnnnn. dun aksam girmeye cALIŞTIM YA NETTE SORUN VARDI COK YAGMURLUYDU YA KESİLİP DURDU CANIKOM.
GÜNAYDIN BU ARADA TOSTOS
BENİM BEBE 1 CM OLMUS KESENİN İÇİNDE BİŞİLER GÖRDÜK EN SONUNDA ESİMLE KAVGALIYDIK YA ODA GELDİ BEBEYİ GÖRÜNCE BARISTIK TABİ KALP ATISINI DİNLEDİK OLE İSTE HERSEY YOLUNDA COK SUKUR TUM DEGERLERİM İYİYMİŞ EKSTRA Bİ Sİ YAZMADI.
FOLİKE DEVAM DEDİ Bİ AY SONRAYA İKİ Lİ TEST İÇİN YAZDI ONU YAPTIRIP SONUCUNU GÖSTERCEM. BAKIRKOY ARASTIRMA HASTANESİNDE YAPMAYOII DÜŞÜNÜYORUM TESTİ BAKALIM.
BİRAZ İRİCE Bİ BEBEK OLCEK DEDİ 4 GÜN ONDEN GİDİYOMUS.OLE ISTE KUZUM

Doktora kilo almak istemiyorum 5 ay falan dedim isteyince oluyo dedi ben 7 ay almadım son iki ay 5 kiloyla kapattım dedi.
Bol yuruyus yap almazsın o zaman dedi. ,
su ikili testte bi iyi sonuclansa tamamdır sıra üçlüye gelcek sonra demi gülo. O ne zaman yapılıyokine.

önce gel bir dövetimmmmmmmm ohh biraz rahatladım iyi yaaa çok şükür canım benim aklım kaşldı giridm baktım dünde yok deidm aksi birşeymi oldu Allah korusun hani resmi yeğenimin ekle bakem helee göreem birr maaşallah kuzumaaaa

yaa tabikiinsanın elinde ama ne kadar elinde olsada biraz bünyeyle alakalı kuzum birazda iştahla açık olunca sürekli birşeyler yemek istiyosun ben ilk 5 ay hiç tatlı ağzıma süremedim şimdi kek yapsam üzeirne fındık ezmesi süresem yesem diyorum biraz yasak birazda iştah derken çekiyo hele bu büyüdükçe daha çok oluyo acıkıyosun hele gecenin bir saati kalk mide kazınmasıylaa onun hareketlerini duy bak kilo gleiyomu aklına gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…