yerim ben o bıcırığı memede uyumak istiyo heee vallaha sen anlattıkça gözüm korktu zaten çok uykuyla ilgim yok ama sadece uyku değilki ona verdiğin emek yorgunluk bakalım nasıl baş edicez Allah cümlemizin yarıdmcısı olsun gülm evet sen işe başladın aslında evden ama bebekle yaptın maaşallahh gülüme benim
öyle cnm başladık mecburen hem ev hem iş hem bebiş:) rabbim hepimize kolaylık versin.
melisa napiyor dr memnunmu acep??benim dr gidiyordu sanırım
amin gülüm amin rabbim can sağlığı versin gersisi oluyo bir şekilde melisamda mennundu sana tşk etmişti hatta bugünde gidecekti kalp atışlarını duymaya eşiylee bekliyorum bende haber bu arada fındkkranımın slmı var hepinize neti yok bağlandığında gleicek kuzum
aynen anam hayırlısıla bi olsunn da yerm bnn onuu
cnm ya çok iyi bir dr :) sever inşallah güzel haberlerle döner melisacık:)
fındıka selam söylersin ................
asembimmmmm napiyon ,çağatayım nasıl bakemmmmmmmmmm
yiyeceğimiz kesin gülüm bir olsalar sağlıkla inş snein daha az kaldı heyecan varmı kevserim
mennundu vallaha sevmişti ama bakalım inş sonuna kadar hayırla gider melisamda gönlüne göre olur başım üstüne söylerim gülüm asemb dünürümde kayınvalidesine gittiler dün bir aksilik pşmazsa barışıp dönecekler bugün çıkacakalrdı yolaa amaa belki kalabilirler bilemiyorum eşinin amcası aramış arayı yapmak istemiş onlar adına çok olumlu konuşmuş bakalım ne olucak merakla haber bekliyorum inş sorunçıkarma<zlarda atılan adımda boşa gitmez:26::26::26:
mennundu vallaha sevmişti ama bakalım inş sonuna kadar hayırla gider melisamda gönlüne göre olur başım üstüne söylerim gülüm asemb dünürümde kayınvalidesine gittiler dün bir aksilik pşmazsa barışıp dönecekler bugün çıkacakalrdı yolaa amaa belki kalabilirler bilemiyorum eşinin amcası aramış arayı yapmak istemiş onlar adına çok olumlu konuşmuş bakalım ne olucak merakla haber bekliyorum inş sorunçıkarma<zlarda atılan adımda boşa gitmez:26::26::26:
bir bakmışız kevserim doğurmuş o güğnlerde gelmiş eşinede ben ama ben bu gidişle senden önce doğururum gibi geliyo bacım:18::18::18:olmamı bana her an doğurcağım gibi geliyoo
aaaaaaaaaaa çok sevindim hadi hayırlısı inşallah barışırlar mecbur yavrum ana baba atsan atılmıyor satsan satılmıyor benim aşkım uyurken bende yatayım biraz
bir bakmışız kevserim doğurmuş o güğnlerde gelmiş eşinede ben ama ben bu gidişle senden önce doğururum gibi geliyo bacım:18::18::18:
hayırlısı gülüm inş hayırlı haberlerle gelir dünürüm tmm kuuzum sen dinlen paşamaıda öp yerime görürşürz
hayırlısııı cnm bnmm bn evde çok sıkıldım bunlaıdmm elfim bn gene duygusala bağladım geldilerrr bana gene ya
nedenki gülüm bir sıkıntınmı var yoksa kendiliğindemi geliyo balım:26:
kenndiliğinndenn balımm evde dur dr sıkılıyorummm
banada oluyo bazen böyle herşeyden soğuyorum sıkılıyorum keyif almıyorum sonra geçiyo ama mutlaka ağlamam tutuyo beni ne bileyim bir tuhaf hislerdeyim aslında normal diyolar kevserim ama işte içinde bulunduğummuz bu durum yoruyo aslında:26::26:
fff eliiifmm bnii çkkk yorduu aynnn herşeyden nefrettt ediyorum eşimdennn düşün yaniii
gülüm sen eşimden bile diyosan snein durumun vahim bence bu kadar bırakma kendini gülüm bak zorlanırsın toparşanamazsın az kaldı alınca kızını kucağına geçicek boş zamanın bile olmıycak balım benim
doğruu oylyorsunn cnm ama ben biraz ağlıyım gelirim kendimeee
oy kıyamam ben sana gülüminan ağlamak bazen en iyi çare boşaltıyosun içini ama işte oda bebeğimize zarar off zor iş bu hamileik annelik Allahım yardımcımız olsun levserim
amnnn balımmm amnnn ben çıkıyorum cnm eşim gelcek yemek hazıırlıyım öptümm seni allaha emanet ollll bcmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?