kuzum sen hergün işmi yapıyosun daha dün yaptın yaaa otur bugünde yorma kendini sanki kim var evde bir sen birde eşin dünden bugüne kirlenmemiştir otur bacım
kevserim benim belim ağrıyo işleri yaptım hiç uzanamadım yaaa bir yarım saat uzanayım karnımıda doyurayım gelirim yine olurmu kusuruma bkama gülüm vallaha oturamıyorum dahaa görüşrüz kuzum sende işleri yapma bak dinlen emi
seni kaçak snei demek yaptın geldin heee dinlemeidn iyi bakalım yormadın kendini inş kuzumduramıyorumm bcm yaptım işlerimi geldmm
uzan cnm ya yat ne kusuru balımmm bennm
selam kızlarr
çok acil bi sorum olacak size
sabah doktora gittim hem 3lü testimi yaptırdım hemde bebişimin cinsiyetini öğreneyim dedim yine açmadı benim yaramaz
doktor %50 kız dedi % erkek 50 dedi saolsunşimdi 3 gibi tekrar gideceğim tekrar görmeyi deneyecek. ama benimci bacaklarını hiç açmıyor hareket etmesi daha doğrusu göstermesi için napcam ben? çikolata demişti ASEMB cim yarım saat önce yedim gittim yine açmadı tekrar yicam ama başka önerisi olan var mı???
aferünn bnm bacıma aya nefes almakta çk zorlanıyroum ya
aynen canım bendede öyle başladı teldeyken çok anlaşılıyo özellikleee dahaa şiştiğimiz zamanları düşünemiyorum
offf offf helede uyurkenn 15.dk boyunca dalamıyorum uykuya eşimde diy ne olduu nefesmi alamıyon rahatmı değilsin dönüp duruyorum yatakta bnm bde burnumda et var iyice zorlanıyorummm
zaten gece yatmak dinlenmek değil artık kabus resmen tepikliyo dönüyosun sırtın batıyo nefes alamıyosun bilemiyorum nasıl geçicekbu 3 ay kevserim :26::26::26:
selamlar kızlar napiyonuz bakem:) ay ev işi bebek zor oluyor annem gidince bütün işler bana kaldı
bilmiyorumm ama ben çok zorlanıyorumm o tarafa dönsen olmuyo sırt üstü yatsam olmuyo
A.slm hoşgeldin moonum ne yapalım boş boş oturuyoruz demek zorlanıyosun oyy kıyamam annenin yardımı bulunmaz dimi kuzum Allah yardımcın olsun canım işe başlamayı düşünüyomusun peki :26:
sırtüstüde iyi değil diyolar gerindiği için yatmak en iyisi sola ama oda olmuyoki gece boyu birde wc yokmu ah saat başı deli oluyorum sancıyla uyanıyorum zor koşuyorum bakıyorum eşim mışıl mışıl uyuyo ne güzel diyorum içimden uyandırmak geliyo ben uyuyamıyorum oda uyumasın diye ama sonra kıyamıyorum işe gidecek diyorum
aynen öyle tatlım bi iş yapıyorsun bebiş mıkırdıyor ona gelip bakıyorum :) bu günlerinizin kıymetini bilin dün saat 3 te uyudu bir memede uyumak istiyor ayırıyorum beşiğe yatırıyorum gözleri faltaşı gibi açıyor gülüyor sıpa:) elifim evde net var evden yapıyorum işimi zaten daha 10 günlük ken bebiş bile iş yaptım düşün yanibir iki ay sonra başlarım heralde şimdi ara sıra giderim.
ahh elifim o sorun bende de var gitmk istemiyorum tm dalmış wc ye uyanıyrumm sinir oluyorumm bnm kide uyuyo aynen insan kıamıyo
sorma kevserim birde hani kalkmıyım diyosun sola dönüyosun bir sancı vutruyo hadi kalkmada görek nasıl sinir bozucu zaten uykuya dalamıyosun dalıncada dk başı kalk yine uykuya geç yaa hani diyorum geçicicde değil gülüm hele birde bebek olunca hiç uyku olmıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?