- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Kolay gelsin tatlım kim yendi maci
Ben ben ben yuppi ben yendim moonum hemde 7-1 sinirden macta 3 kirmizi kart yedi eheee aldim intikammiuyandimi pasam monum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin tatlım kim yendi maci
Tbrkler tatlim kalkti kuduruk oyun oynuuor.
canım inşallah kavuşuruz bebişlerimize benm umudum kalmadı bu aydan inşallah senin bebişin seninledir
canim niye oyle diyosun regl mi geldi yoksa olur insallah bugunde gelmedi beklicem ama yarin test alicam ctesi ya da pazar yaparim
Sagol canim senink3mi oynuyo kendi basinami moonum
Kendi de oynuyor benlede dumanla oynuyor cnm
Oynar cnm insallah. Babasi bugun 3 tekerli bisiklet almis baya oynadi onlamelisa nrde ins kotu bişiler yoktur
A.s moonum evet yaa havalar guzel ama sikinti oluyo yagsa daha iyi olacak nede olsa onumuz yaz elbet sicaklar gelir de yagmur ah yagmurHerkese selamlar
Gezin gezin elifim iki gundur hava güzel maşallah yagmur yagsa biraz iyinolucak ama yaza yoksa su sıkıntı si olcak
Kızlar selam, evlat sahibi olup aynı zamanda evcil hayvan besleyen var mı aranızda ? Varsa gebelik süresince ne yaptınız ?
Kizlar alisi sallamaktan vazgecirmeye calisiyorum gunde 2 kere uyurdu dayanamzdi bugun zirla beklettim banyo yaptirdim 2de kendisi uyidu sallamami isyedi ama sallamadim yerdeki yatagina yatirfim yanina yattim kafasini oksadim uyidu kaldi ins artik duzene sokabilirim
Oo maşallah alise cnm insallah boyle uyur.A.s moonum evet yaa havalar guzel ama sikinti oluyo yagsa daha iyi olacak nede olsa onumuz yaz elbet sicaklar gelir de yagmur ah yagmur
A.s canim moonum 83 arkadisim kedisi var o sana yardimci olucaktir saglikli gebislik diliyorum hayirlisiyla al kucagina canim
A.s canim moonum 83 arkadisim kedisi var o sana yardimci olucaktir saglikli gebislik diliyorum hayirlisiyla al kucagina canim
Oo maşallah alise cnm insallah boyle uyur.
Canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin için. Aynılarını sana ve herkese diliyorum Rabbimden. 4 yaşında tekir bi oğlum var, dediğin gibi moonum83 isimli arkadaşımıza bi danışayım. Tşk.ederim
Elifinm hayırlısı bakalım neresi çıkacak acaba