Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Tbrkler tatlim kalkti kuduruk oyun oynuuor.

Oynar cnm insallah. Babasi bugun 3 tekerli bisiklet almis baya oynadi onlamelisa nrde ins kotu bişiler yoktur

Oynar cnm insallah. Babasi bugun 3 tekerli bisiklet almis baya oynadi onlamelisa nrde ins kotu bişiler yoktur

Ins csnim su uykusu duzene girsi de ben raziyim yeni olunca nasil hevesli oluyolar kuzum benim vallaha melisami bemde merak ediyorum ama artik gelemiyo demekki bilmiyorum iyi olsunda velmesin :26:

Gunaydin canlar bugun hava cok guzel banyo yaptiricaz alisi belkide disari cikariz bilemiyorum esim uyansinda bi

Herkese selamlar

Gezin gezin elifim iki gundur hava güzel maşallah yagmur yagsa biraz iyinolucak ama yaza yoksa su sıkıntı si olcak

Kızlar selam, evlat sahibi olup aynı zamanda evcil hayvan besleyen var mı aranızda ? Varsa gebelik süresince ne yaptınız ?

Kizlar alisi sallamaktan vazgecirmeye calisiyorum gunde 2 kere uyurdu dayanamzdi bugun zirla beklettim banyo yaptirdim 2de kendisi uyidu sallamami isyedi ama sallamadim yerdeki yatagina yatirfim yanina yattim kafasini oksadim uyidu kaldi ins artik duzene sokabilirim

Herkese selamlar

Gezin gezin elifim iki gundur hava güzel maşallah yagmur yagsa biraz iyinolucak ama yaza yoksa su sıkıntı si olcak
A.s moonum evet yaa havalar guzel ama sikinti oluyo yagsa daha iyi olacak nede olsa onumuz yaz elbet sicaklar gelir de yagmur ah yagmur
Kızlar selam, evlat sahibi olup aynı zamanda evcil hayvan besleyen var mı aranızda ? Varsa gebelik süresince ne yaptınız ?

A.s canim moonum 83 arkadisim kedisi var o sana yardimci olucaktir saglikli gebislik diliyorum hayirlisiyla al kucagina canim

A.s canim moonum 83 arkadisim kedisi var o sana yardimci olucaktir saglikli gebislik diliyorum hayirlisiyla al kucagina canim[/QUOTE]

Canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin için. Aynılarını sana ve herkese diliyorum Rabbimden. 4 yaşında tekir bi oğlum var, dediğin gibi moonum83 isimli arkadaşımıza bi danışayım. Tşk.ederim

Oo maşallah alise cnm insallah boyle uyur.
A.s canim moonum 83 arkadisim kedisi var o sana yardimci olucaktir saglikli gebislik diliyorum hayirlisiyla al kucagina canim

Canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin için. Aynılarını sana ve herkese diliyorum Rabbimden. 4 yaşında tekir bi oğlum var, dediğin gibi moonum83 isimli arkadaşımıza bi danışayım. Tşk.ederim [/QUOTE]

Benim var pisim cnm aklina takilani sor burdan cevapları m

Canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin için. Aynılarını sana ve herkese diliyorum Rabbimden. 4 yaşında tekir bi oğlum var, dediğin gibi moonum83 isimli arkadaşımıza bi danışayım. Tşk.ederim [/QUOTE]
Sendende Allah razi olsun canim cumlemizden ins moonumunda bitane kedicigi var cok tatli ama sanirim tahlillerimi oluyo ben pek bilmiyorum ama birkac yerden okuduklarim var ama aklumda tam olarak yok canim

Benim var pisim cnm aklina takilani sor burdan cevapları m[/QUOTE]

Ay ins moonum yaa nasil rahatlik olur alise kalsa o 2 saatte bir uyimak isriyo ama o zamanda ayakta salla salla kopuyorum ins duzene girer aerik buyudu gerekirse odasinida alicam su tayin isimiz belli olsunda ins

Elifinm hayırlısı bakalım neresi çıkacak acaba

Elifinm hayırlısı bakalım neresi çıkacak acaba

Hayirlisi moonum ya biz gumushane istiyoduk sarktan cikmis bayburt kalkmis benim memleket orayai yazicaz ilk tercihe geliyomus olursa super olur olmazsa hayirlisi ne ise o olur ins moonum nasilsin pasam ne yapiyo benim alis 1.5 saat uyudu uyandi sallamami istedi uyumak istedi sallamadim biraktim tvkarsisina uyidu kaldi simdilik iyide gece uykusunda sallanmadan ne yapicaz bakalim moinum sen salliyomusun pasami hic sence gece sallamalimiyim yada benimlemi yatsa mantiklisi hangisi sence ne dersin

Slm lar nasılsınız z bakiyim
Bayafir gelemiyidum evde yoktunki
Pazartesiden beri ablamda kaldik oykuyle gezdk folastik guzel gecti net yoktu giremedim funde ajsam geldik
Bugun gun boyu temizlik ve yemekle gecti iste ancak girebildim
Ne var ne yok kiskat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…