• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Bende anca 3.adetimi görücem inş. sağlıklı bi şekilde gelirler bize cnm sen testlerini yaptırdınmı ?

yaptırdım canım hepsi temiz çıktı yalnız protein s ve protein c testleri varmış doktorum onları yapmadı gerek yok dedi bilmiyorum artık. rahim normal haline dönmüş b12 vitaminimde iyi çıktı artık ne zaman isterseniz bebeği düşünebilirsiniz dedi:9: kısmet artık şu ayı da bi atlatalımda :9:

Gunaydin canim nasilsin[/QUOTE]

şükürler olsun iyiyim bugün kalan testlerimi yaptırdım ve artık bebek düşünebilirmişim herşey süper çıktı :9: :9:

Cok uzuldum canim acin tarifsiz rabbim bidaha yasaymasin saglikli bir bebis nasip etsin canim korkunda haklisin ama canim bir sekilde toparlanip baslamalisin icinde surekli korku olucak elbette ama rabbim nasip etmisse herseyin hayirlisini iste ins seninde herkesinde yuzunu gildursun rabbim canim :26:

İnşallah cnm tek ümidimiz bu işte ...

yaptırdım canım hepsi temiz çıktı yalnız protein s ve protein c testleri varmış doktorum onları yapmadı gerek yok dedi bilmiyorum artık. rahim normal haline dönmüş b12 vitaminimde iyi çıktı artık ne zaman isterseniz bebeği düşünebilirsiniz dedi:9: kısmet artık şu ayı da bi atlatalımda :9:

Cnm benden 3 tüp kan ve idrar aldırdı sadece hafif kansızlık var dedi herhangi rahime falan bakmadı rahime bakması gerekiyomu

Gunaydin canim nasilsin

şükürler olsun iyiyim bugün kalan testlerimi yaptırdım ve artık bebek düşünebilirmişim herşey süper çıktı :9: :9:[/QUOTE]
Ohh hadi gozunuz aydin cok sukur temiz cikmis bundan sonrada ins hep boyle guzel haberler aliriz
Cok uzuldum canim acin tarifsiz rabbim bidaha yasaymasin saglikli bir bebis nasip etsin canim korkunda haklisin ama canim bir sekilde toparlanip baslamalisin icinde surekli korku olucak elbette ama rabbim nasip etmisse herseyin hayirlisini iste ins seninde herkesinde yuzunu gildursun rabbim canim :26:

İnşallah cnm tek ümidimiz bu işte ...

Ins canim Aminnn :26:

Cnm benden 3 tüp kan ve idrar aldırdı sadece hafif kansızlık var dedi herhangi rahime falan bakmadı rahime bakması gerekiyomu

canım bendede hafif kansızlık çıktı hemen hap verdi şimdilik kullanıyorum ama normal dedi doktor doğumdan sonra olurmuş. benim rahimede baktılar herşey normal mi diye adet döneminden hemen sonra gel dedi ve ultrasonla baktı sende bi sor istersen doktoruna

:9:[/QUOTE]
Ohh hadi gozunuz aydin cok sukur temiz cikmis bundan sonrada ins hep boyle guzel haberler aliriz

inş canım böyle devam eder :)

canım bendede hafif kansızlık çıktı hemen hap verdi şimdilik kullanıyorum ama normal dedi doktor doğumdan sonra olurmuş. benim rahimede baktılar herşey normal mi diye adet döneminden hemen sonra gel dedi ve ultrasonla baktı sende bi sor istersen doktoruna

Çalışmalara başlamadan önce tekrar giderim artık cnm :)

Aynen bcm anlattigin gibi yere dogru egiliyim ozaman g felaket agriyor aldim agri kesici biraz hafifledi
Kevserim basindan dolayi agri o zaman ben azamazdim gozumu sulanirdi kizarirdi ilac hafifletir ama uykusuzmu kaldin kevserim ondan cok olur ama
Bebek olunca koca umrumda mı olur be ya :D
Canim bebekden so rafa esinle zaman geciremeyince istikceksiniz benden dimesi bu zamanlarinizinda kiymetini bilin ikisininde keyfi yeri baska :16:
Herkese selamlar:54:

A.s moonum ne yaptiniz goruntileri son durum ne canim

Back