- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
Bende anca 3.adetimi görücem inş. sağlıklı bi şekilde gelirler bize cnm sen testlerini yaptırdınmı ?
Cok uzuldum canim acin tarifsiz rabbim bidaha yasaymasin saglikli bir bebis nasip etsin canim korkunda haklisin ama canim bir sekilde toparlanip baslamalisin icinde surekli korku olucak elbette ama rabbim nasip etmisse herseyin hayirlisini iste ins seninde herkesinde yuzunu gildursun rabbim canim :26:
İnşallah cnm tek ümidimiz bu işte ...
yaptırdım canım hepsi temiz çıktı yalnız protein s ve protein c testleri varmış doktorum onları yapmadı gerek yok dedi bilmiyorum artık. rahim normal haline dönmüş b12 vitaminimde iyi çıktı artık ne zaman isterseniz bebeği düşünebilirsiniz dedikısmet artık şu ayı da bi atlatalımda
Gunaydin canim nasilsin
Cok uzuldum canim acin tarifsiz rabbim bidaha yasaymasin saglikli bir bebis nasip etsin canim korkunda haklisin ama canim bir sekilde toparlanip baslamalisin icinde surekli korku olucak elbette ama rabbim nasip etmisse herseyin hayirlisini iste ins seninde herkesinde yuzunu gildursun rabbim canim :26:
İnşallah cnm tek ümidimiz bu işte ...
Ins canim Aminnn :26:
Cnm benden 3 tüp kan ve idrar aldırdı sadece hafif kansızlık var dedi herhangi rahime falan bakmadı rahime bakması gerekiyomu
canım bendede hafif kansızlık çıktı hemen hap verdi şimdilik kullanıyorum ama normal dedi doktor doğumdan sonra olurmuş. benim rahimede baktılar herşey normal mi diye adet döneminden hemen sonra gel dedi ve ultrasonla baktı sende bi sor istersen doktoruna
Çalışmalara başlamadan önce tekrar giderim artık cnm :)
tamam canım ama ihmal etme bu bebişler bizim için çok önemli artık
Edermiyim cnm aklımdan bile çıkmıyorr artık bizimde cünyırımız olur :)
Elifimm cnm napiyorsunn ya ben hic iyi degolim sol gozum cok agriyor napcam ben ya
Bilmiyom ki elifim sol gozum agriyo bide basim hafif agriyorKevserim csnim benim gecmis olsun canim benim neden agriyoki basinda agriyomu sadece gozunmu kuzum
Bilmiyom ki elifim sol gozum agriyo bide basim hafif agriyor
Aynen bcm anlattigin gibi yere dogru egiliyim ozaman g felaket agriyorBazen bendede oluyo kevserim boyle gozumu oyuyolar gibi sanki acmakda zorlanirim yani ama basim agriyinca olur daha cok ondan sordum canim ilac aldinmi kuzum
Aynen bcm anlattigin gibi yere dogru egiliyim ozaman g felaket agriyor aldim agri kesici biraz hafiflediBazen bendede oluyo kevserim boyle gozumu oyuyolar gibi sanki acmakda zorlanirim yani ama basim agriyinca olur daha cok ondan sordum canim ilac aldinmi kuzum
aynen artık tak etti yanibenimle hamile olanların karnı burnunda gördükçe daha çok bebek istiyorum
eşime bile diyorum bi bebek olsun senin pabucun dama diye
Kevserim basindan dolayi agri o zaman ben azamazdim gozumu sulanirdi kizarirdi ilac hafifletir ama uykusuzmu kaldin kevserim ondan cok olur amaAynen bcm anlattigin gibi yere dogru egiliyim ozaman g felaket agriyor aldim agri kesici biraz hafifledi
Canim bebekden so rafa esinle zaman geciremeyince istikceksiniz benden dimesi bu zamanlarinizinda kiymetini bilin ikisininde keyfi yeri baskaBebek olunca koca umrumda mı olur be ya
Herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?