Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

geliyorum bakıyorum kimseler yok gliyorum kmsler yok nirdesniz kızalr yaa sohbetlerimizi özledim kız melisam sen gelirdin her sabah ne oldu nerelerdesin neden gelmiyosun terkmi ettini beni:26::26:

Selamlar canlar nasılsınız bende oglumu uyutacagim insallah uyur

Kendini zorlama bu kadar elifim yavas ver kilo ne kadar çabuk verirsen okadar Cabuk alırsın bendn demesi

Kendini zorlama bu kadar elifim yavas ver kilo ne kadar çabuk verirsen okadar Cabuk alırsın bendn demesi

Haklisin moonum esimde kiziyo saglikli degil diue ama ben istedimki soyle 10 kilo verebilsem hani gerainide yavasca veririm fazla yemeyi skestim zaten normal yasamim olacak ins bundan sonra yaza kadar yolu var ama hani bir kac kilo vrdifimde gaza gelirim daha dikkatli olurum dedim :26:

Cnm öyleu amA zorlama kendini Geri alırsin fazlasiyla yavas yavas verkalici olsun kac kilo oldun

Selam hanımlar.. napiyonuz.. bu emir çok yaramaz bende kilo falan bırakmadı. 48 kiloyumm. Doğumdan bu yana 27 kilo vermişim.. yesem de yaramıyor. Bir de kızlar sorum nasil korunuyorsunuz... hap kullanacaktim ama etkileri çok diyorlar. Kafam karıştı...

Cnm öyleu amA zorlama kendini Geri alırsin fazlasiyla yavas yavas verkalici olsun kac kilo oldun
haklisin moonum 75 oldum moonum 10 kilo daha verebilsem:26:

A.s oflum maasallah sana benimkide cok yaramaz ama ben ne yiyosam yariyo azda yedigim soylenemz hani oflum biz prez ay utandim vallah

Nasil ayakta duruyosun bacim ye kiz biraz

Elifim ayni kiloda sayiliriz bacimmmm

Herkese selamlar iyi pazarlar

İyiyim tatlım alışverişe gidilecek fatihin karnini doyurup hava iyice sogucakmis bunaldi cocuk en azindan ona bisilwr alırız hemde eve alincaklar var oyle sen nasılsın alisim nasıl

Hanimlar kan testim negatif cikti benim ama gobek deligimi sanki disari birsey itiyor ayaktayken ise gobek deligi iki parmak ustu ve cevresi arada sert oluyo neden olabilir bunlar?

ADETIniz gelecekse ondan agri olabilir .kanda negatifse gebelik yoktur rabbim en kisa zamanda nasip etsin anneligi

İyiyim tatlım alışverişe gidilecek fatihin karnini doyurup hava iyice sogucakmis bunaldi cocuk en azindan ona bisilwr alırız hemde eve alincaklar var oyle sen nasılsın alisim nasıl
oh ne guzel moonum cikin bak sogu yacakmis dememw kalmadi kalktimki kar var anemmm kis gwldi yaa ama yinede maasallah iyi gitti ama gwlsin yagsin ihtiyacimiz var yagsin bende alimle ugrasiyorum Evle derken hayata devam alisde iyi teyzesi bi cok uslu akilli bi yaramaz akilli olunca 2. Coxuga aklim kayiyo yaramaz olunca arkama bakmadan kaciyorum
Hanimlar kan testim negatif cikti benim ama gobek deligimi sanki disari birsey itiyor ayaktayken ise gobek deligi iki parmak ustu ve cevresi arada sert oluyo neden olabilir bunlar?

Canim kac gun gecti adetin gec dollenme diyicem ama bilemedim kanda yoksa yoktur ama gec dollenme olduysa bendede cikmamaisti ama adetimden onceydi hakkinda hayirlisi ins rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin

Günaydın canlar kardeşim gitti damlafim bend
Nasilsiniz bakiyimm
Buz iyiyiz oykunun istah sirunu var o kadar o da basli basina buyuk bi dert zatii
Sizlr nasil lsiniz bakiyim
Gexmisi okumuyorum oykuyle imkani yok zatii
Fatihdisini cikardimi
Alis nasıl

Elifim havalar sogudu yagmur lazım biraz yagsa iyi olcak

Bende fatihi pedodontiye götürdüm dislerde beyaz leke olusmaya başladı dr dedi gece emerek uyudugu icin olur dedi gece emdikten sonra bezle sil dedi memede uyutma dedi nasil olcaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…