Koltuklari at evdenyapcak bişey yok cnm engelleyemezsin
Selamlar canlar nasılsınız bende oglumu uyutacagim insallah uyur
Kendini zorlama bu kadar elifim yavas ver kilo ne kadar çabuk verirsen okadar Cabuk alırsın bendn demesi
Haklisin moonum esimde kiziyo saglikli degil diue ama ben istedimki soyle 10 kilo verebilsem hani gerainide yavasca veririm fazla yemeyi skestim zaten normal yasamim olacak ins bundan sonra yaza kadar yolu var ama hani bir kac kilo vrdifimde gaza gelirim daha dikkatli olurum dedim :26:
haklisin moonum 75 oldum moonum 10 kilo daha verebilsem:26:Cnm öyleu amA zorlama kendini Geri alırsin fazlasiyla yavas yavas verkalici olsun kac kilo oldun
Selam hanımlar.. napiyonuz.. bu emir çok yaramaz bende kilo falan bırakmadı. 48 kiloyumm. Doğumdan bu yana 27 kilo vermişim.. yesem de yaramıyor. Bir de kızlar sorum nasil korunuyorsunuz... hap kullanacaktim ama etkileri çok diyorlar. Kafam karıştı...
Selam hanımlar.. napiyonuz.. bu emir çok yaramaz bende kilo falan bırakmadı. 48 kiloyumm. Doğumdan bu yana 27 kilo vermişim.. yesem de yaramıyor. Bir de kızlar sorum nasil korunuyorsunuz... hap kullanacaktim ama etkileri çok diyorlar. Kafam karıştı...
Nasil ayakta duruyosun bacim ye kiz biraz
Elifim ayni kiloda sayiliriz bacimmmm
Herkese selamlar iyi pazarlar
oh ne guzel moonum cikin bak sogu yacakmis dememw kalmadi kalktimki kar var anemmm kis gwldi yaa ama yinede maasallah iyi gitti ama gwlsin yagsin ihtiyacimiz var yagsin bende alimle ugrasiyorum Evle derken hayata devam alisde iyi teyzesi bi cok uslu akilli bi yaramaz akilli olunca 2. Coxuga aklim kayiyo yaramaz olunca arkama bakmadan kaciyorumİyiyim tatlım alışverişe gidilecek fatihin karnini doyurup hava iyice sogucakmis bunaldi cocuk en azindan ona bisilwr alırız hemde eve alincaklar var oyle sen nasılsın alisim nasıl
Hanimlar kan testim negatif cikti benim ama gobek deligimi sanki disari birsey itiyor ayaktayken ise gobek deligi iki parmak ustu ve cevresi arada sert oluyo neden olabilir bunlar?
oh ne guzel moonum cikin bak sogu yacakmis dememw kalmadi kalktimki kar var anemmm kis gwldi yaa ama yinede maasallah iyi gitti ama gwlsin yagsin ihtiyacimiz var yagsin bende alimle ugrasiyorum Evle derken hayata devam alisde iyi teyzesi bi cok uslu akilli bi yaramaz akilli olunca 2. Coxuga aklim kayiyo yaramaz olunca arkama bakmadan kaciyorum
Canim kac gun gecti adetin gec dollenme diyicem ama bilemedim kanda yoksa yoktur ama gec dollenme olduysa bendede cikmamaisti ama adetimden onceydi hakkinda hayirlisi ins rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?