Kiz melisam neden yazmadan cikiyosun canim merak ediyoruz ama
Canimmmmmmmmmmm
Kardeşim geldi dun dundeb beri geziyoruz sijilmis evde iyice şansa havadq guzroglen cikiuoz alti gibi geliyor uz hic vakit bulamadim haber verneye
Gekince kostir kostur yemek hazirla sqbqh temiLij oykuyle ufrasna derkwn internet e hic girmwdim bi kac gun banada iyi oldu bunalmisim iyice)
Nasıl siniz kizlart
Otku iyi gibi bi balgam i ialsi hirilti var ihlamur iciyoruz bwkslim umarim geçer
A.s moonum oh iyi yapmissiniz canim ama yoeulmussuu olsun deger be gulum bende iyiyim kuzum alisimi uyuttuk otiriyoruz pasamai op ciplak ciplak memislerinden
Pinpirikli bacimm hemen aklina kotu seyler getirmee; )Hee melisam sayfa atlayinca gormedimmerak ettim canim kuzum hastaydi yaa dedim kesin birsey oldu iyi olunda rahatladim simdi
Memisssssss heaksam aksam güldürdü n elifim
Melissm kar geliyo haftq son gezin bol bol
Pinpirikli bacimm hemen aklina kotu seyler getirmee; )
Yok yavv
O zaman bir l bol gezmek lazimm
Oflum ywminle gozlerim doldu okudum cok gecmis olsun cok zor gunler gecirmissin canim benim rabbim birdaha uasaymasjn yavrumada sizexe saglikli gunler nasip etsin cok uzildum icim cizz etti yeminle simdi nasil ameliyat sonrasi nasil gecti kuzum nasil oldu:26:Günaydın kızlar.. tabi siz bilmiyorsunuz. Benim yavrum bundan iki ay önce ameliyat oldu. Çift taraflı kasik fıtığı varmış. Ameliyat oldu. Benim icin çok zordu.. yavrumu yeşil beze sarıp catlayacak kadar aglamasina dayanamadım.. anne beni kurtar diye bi bakislari vardı.. narkozdan sonra iki saat uyanamadi.. benim in çok zordu. Rabbim kimseye evlat acisi vermesin....
Memisssssss heaksam aksam güldürdü n elifim
Melissm kar geliyo haftq son gezin bol
Vallaha dotunden basindanemeisden her bir yerden op moonum bal onlar ball
oy oy Kıyamam yavruya gelmis gecmis olsun bzimkide 2 yasina doğru inmemis testis ameliyat olacak sağ testisi kanalda bende korkuyorumGünaydın kızlar.. tabi siz bilmiyobrsunuz. Benim yavrum bundan iki ay önce ameliyat oldu. Çift taraflı kasik fıtığı varmış. Ameliyat oldu. Benim icin çok zordu.. yavrumu yeşil beze saurıp catlayacak kadar aglamasina dayanamadım.. anne beni kurtar diye bi bakislari vardı.. narkozdan sonra iki saat uyanamadi.. benim in çok zordu. Rabbim kimseye evlat acisi vermesin....
Vallaha melisam hasta olunca korttum ama cok sukur iyisiniz
Oflum ywminle gozlerim doldu okudum cok gecmis olsun cok zor gunler gecirmissin canim benim rabbim birdaha uasaymasjn yavrumada sizexe saglikli gunler nasip etsin cok uzildum icim cizz etti yeminle simdi nasil ameliyat sonrasi nasil gecti kuzum nasil oldu:26:
Operim tatlim sende alisi opMemisssssss heaksam aksam güldürdü n elifim
Melissm kar geliyo haftq son gezin bol
Vallaha dotunden basindanemeisden her bir yerden op moonum bal onlar ball
Herkese selamlar
oy oy Kıyamam yavruya gelmis gecmis olsun bzimkide 2 yasina doğru inmemis testis ameliyat olacak sağ testisi kanalda bende korkuyorum
Vallaha melisam hasta olunca korttum ama cok sukur iyisiniz
Oflum ywminle gozlerim doldu okudum cok gecmis olsun cok zor gunler gecirmissin canim benim rabbim birdaha uasaymasjn yavrumada sizexe saglikli gunler nasip etsin cok uzildum icim cizz etti yeminle simdi nasil ameliyat sonrasi nasil gecti kuzum nasil oldu:26:
Operim tatlim sende alisi op
Herkese selamlar
A.S moonum kuzumum ameliyatmı olucak ne zaman baktırdınız nasıl anladınız sıkıntısı varmı moonum :26:
Cnm dogdugunda belliydi testisin biri torbada digeride torbanin az istunde kanaldamis kendide inebilirmis ama inmedi daha bekliyoz inerse olmucak inmezse yaza olcak torbaya indircekler testisi
oy benim paşam inş iner kendiiliğinden gerek kalmaz hep dua edicem moonum bugün de cuma akşamı rabbim inş hayırlısını versin gerek kalmasın kuzumun :26:
Sağolun kızlar şimdi iyi şükür. Bi haftadır grip soğuk algınlığı derdi çekiyor oğlum zayıfladı cook8. Disimiz patladı
inş canım benim inş rabbime emanet kuzularımız:26:Sağol cnm arkadaşım inşallah gerek kalmaz kendi iner.
Sağolun kızlar şimdi iyi şükür. Bi haftadır grip soğuk algınlığı derdi çekiyor oğlum zayıfladı cook8. Disimiz patladı
moonum sorma alide zorla uyuyo ya diyorum bu sıpa gündüz uyumazsa geceye kadar ne yapparım tam uslandı dedim daha fenası oldu koltuk tepelerinde nasıl vazgeçirebilirim sence :26:elifiminşallah benim sıpacık kalktısanırım oyle uykusunada yatmıcak arftıkkkkkkkkkkkkk büyüdükçe uykuları azalıyobu bebelerin
Allah hepinizin çocuklarını analı babalı büyütsün inşallah hepsi sağlıklı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?