Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Hee melisam sayfa atlayinca gormedim merak ettim canim kuzum hastaydi yaa dedim kesin birsey oldu iyi olunda rahatladim simdi

A.s moonum oh iyi yapmissiniz canim ama yoeulmussuu olsun deger be gulum bende iyiyim kuzum alisimi uyuttuk otiriyoruz pasamai op ciplak ciplak memislerinden

Memisssssss heaksam aksam güldürdü n elifim

Melissm kar geliyo haftq son gezin bol bol

Hee melisam sayfa atlayinca gormedim merak ettim canim kuzum hastaydi yaa dedim kesin birsey oldu iyi olunda rahatladim simdi
Pinpirikli bacimm hemen aklina kotu seyler getirmee; )

Melissm kar geliyo haftq son gezin bol bol

Yok yavv
O zaman bir l bol gezmek lazimm

Günaydın kızlar.. tabi siz bilmiyorsunuz. Benim yavrum bundan iki ay önce ameliyat oldu. Çift taraflı kasik fıtığı varmış. Ameliyat oldu. Benim icin çok zordu.. yavrumu yeşil beze sarıp catlayacak kadar aglamasina dayanamadım.. anne beni kurtar diye bi bakislari vardı.. narkozdan sonra iki saat uyanamadi.. benim in çok zordu. Rabbim kimseye evlat acisi vermesin....

Pinpirikli bacimm hemen aklina kotu seyler getirmee; )

Yok yavv
O zaman bir l bol gezmek lazimm

Vallaha melisam hasta olunca korttum ama cok sukur iyisiniz
Oflum ywminle gozlerim doldu okudum cok gecmis olsun cok zor gunler gecirmissin canim benim rabbim birdaha uasaymasjn yavrumada sizexe saglikli gunler nasip etsin cok uzildum icim cizz etti yeminle simdi nasil ameliyat sonrasi nasil gecti kuzum nasil oldu:26:

Melissm kar geliyo haftq son gezin bol

Vallaha dotunden basindanemeisden her bir yerden op moonum bal onlar ball

oy oy Kıyamam yavruya gelmis gecmis olsun bzimkide 2 yasina doğru inmemis testis ameliyat olacak sağ testisi kanalda bende korkuyorum

Cnm dogdugunda belliydi testisin biri torbada digeride torbanin az istunde kanaldamis kendide inebilirmis ama inmedi daha bekliyoz inerse olmucak inmezse yaza olcak torbaya indircekler testisi

Cnm dogdugunda belliydi testisin biri torbada digeride torbanin az istunde kanaldamis kendide inebilirmis ama inmedi daha bekliyoz inerse olmucak inmezse yaza olcak torbaya indircekler testisi

oy benim paşam inş iner kendiiliğinden gerek kalmaz hep dua edicem moonum bugün de cuma akşamı rabbim inş hayırlısını versin gerek kalmasın kuzumun :26:

oy benim paşam inş iner kendiiliğinden gerek kalmaz hep dua edicem moonum bugün de cuma akşamı rabbim inş hayırlısını versin gerek kalmasın kuzumun :26:

Sağol cnm arkadaşım inşallah gerek kalmaz kendi iner.

Sağolun kızlar şimdi iyi şükür. Bi haftadır grip soğuk algınlığı derdi çekiyor oğlum zayıfladı cook 8. Disimiz patladı

Sağolun kızlar şimdi iyi şükür. Bi haftadır grip soğuk algınlığı derdi çekiyor oğlum zayıfladı cook 8. Disimiz patladı

Cnm dislerden dolayi oyle oluyor benimkide diste zayifliyor saglikli olsunda bosver cnm portakal suyuver cnm mNdalina suyu iyi gelir

Sağol cnm arkadaşım inşallah gerek kalmaz kendi iner.
inş canım benim inş rabbime emanet kuzularımız:26:

geçmiş olsun oflum moonum haklı dişlerden de oluyo alide olmuştu toparlanır inş şu kış bi geçse rahtalar kuzualrımız dişlerinize maaşallah hepside çıakrken zorluyıomu oflum

elifiminşallah benim sıpacık kalktısanırım oyle uykusunada yatmıcak arftıkkkkkkkkkkkkk büyüdükçe uykuları azalıyobu bebelerin

elifiminşallah benim sıpacık kalktısanırım oyle uykusunada yatmıcak arftıkkkkkkkkkkkkk büyüdükçe uykuları azalıyobu bebelerin
moonum sorma alide zorla uyuyo ya diyorum bu sıpa gündüz uyumazsa geceye kadar ne yapparım tam uslandı dedim daha fenası oldu koltuk tepelerinde nasıl vazgeçirebilirim sence :26:
Allah hepinizin çocuklarını analı babalı büyütsün inşallah hepsi sağlıklı olsun :)

sağolsın canım Allah razı olsun cümlemizin inş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Koltuklari at evdenyapcak bişey yok cnm engelleyemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…